ulus sanayi caddesi tiritoğlu pasaşı sadece bu kaplama ve vinly olayı ile ilgilinio herkese tişkür ederim.Daha yapılacak çok şey var.çok daha göstrişli olacak coming soon
Saolasın yrn o dediğin yeri bulmaya çalışıcağım bende başladım artık bu işe yrn uzun bi gün olacak
quote:
Orjinalden alıntı: woxed
kasanın şuan üzerinde durduğu masa üzerinde yaptım bütün kesimleri,kesimlerde dekopaj kullanıyorum.Kasanın ilk kesildiğinde pürüzleri görüp aşırı bi şekilde eleştiren bi arkadaş olmuştu.umarım bu sizin gönderdiğiniz mesajı okur ve bi daha işin başındayken olan hataları bu kadar göz önünde tutmaz.Atalarımız bile demişki haticeye diil neticeye bak
celallenip aşırı bir şekilde eleştiri yapan bendim;tatsız bir olay yaşamıştık... şimdi yan kapak güzel görünüyor;tebrik ederim
quote:
Orjinalden alıntı: DiMarzio
celallenip aşırı bir şekilde eleştiri yapan bendim;tatsız bir olay yaşamıştık... şimdi yan kapak güzel görünüyor;tebrik ederim
teşekkür ederim
harika olmuş yaw.. seneye alırım senden bunu merak etme
Eline sağlık, çok hoş duruyor. Kırmızı değil de "kirli"(koyu) bir renk de tercih edebilirsin gibi, tabi seçim senin. SATA kabloların telefon kablosu gibi kıvırmışsın hoşuma gitti Devamını bekleriz. Kolay gelsin.
wala bu kasayı satmayı hiç düşünmyorumaksine para durumumu toplayınca bi tanede tek psu lu 810 modelinden almayı düşünüyorum.Kırmızıya bi kasada gördüm ve çok hoşuma gitti o yüzden karar verdim.Böyle koyu kan kırmızısı,ferrari krmızısından biraz daha koyu gibi bi renk war aklımda.bakalım nolcak.sistemde aslında 1 hdd war diğeri emanetşu finalleri bi atlatayım boyama ve kesme olayları yakında
harika olmuş eline sağlık
Tebrik ederim güzel ve temiz bir çalışma ama şunuda belirtmeden edemicem CARBON kaplamanın babası SASUTA'dır en azından diğer sitede okuduğum kadarıyla sen bu işe ondan heveslenerek başlamışsın bence forumlara açtığın konularda ona teşekkür edebilirdin...
zaten beraber aldık suat abiyle forumlara yazarak teşekkür etmem gerekmicek kadar samimiyiz suat abiyle genede tişkür edelim adı geçmişken.Zaten genelde aynı forumda takılıyoruz
Teşekküre geerek yoktu ama neyse bende bişi değil diyim bari...
Ulan şarlo bi rahat bırak olm adamları ne laz damarı var lan sende olm ben sana resimleri çalma demedimmi....
quote:
Orjinalden alıntı: sasuta
Teşekküre geerek yoktu ama neyse bende bişi değil diyim bari...
Ulan şarlo bi rahat bırak olm adamları ne laz damarı var lan sende olm ben sana resimleri çalma demedimmi....
Düngece kasayı boyadım fotoğraf makinasının gösterdiğiyle idare etmek zorundasınız ama gerçekte çok daha hoş duruyor bakın bakalım
Güzel olmuş.Ellerine sağlık dostum
Hacım super oldu walla su sogutmada gelınce cok gzl olacak
teşekkürler arkadaşlar.sıvı soğutmada blockda bi sorun war.motor güçlü geldi plastik kısmı çatladı,onun üzerine alimünyum kapak yapılacak,onun dışında su kabı ve sıvının renginin kırmızı uv yi tutturacak malzemeyi araştırmaktayım
sıvı rengi için kırmızı forforlu kalemlerin boyasını kullanabilirsin Al bir tane kalem ve tüpündeki boyayı saf suya boşalt Yanlız çok pis kokar dikkat et
daha kimyasal bi çözüm arıyorum.bu konuda k. mühendisi kuzenimden yardım isticem umarım yardım eder.3 sene önce onun yaptığı sıvı ile BW da 22 derecede çalıştırıyordum sistemi
kırmızı cok hoş olmuş..Mavi tam isyandı
içine kırmızı neon falanda takarsan daha hoş gözükür bence..
tek kelime süper olmuş dostum bende kendi steckerımın eline kimse su dökemez derdim
bu arada carbonları nerden ve kaça aldın bana p.m yazarsan sevinirim