Şimdi Ara

Wowhead, Thottbot ve Allakhazam'da Trojan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://boards.worldofraids.com/topic-11536-1.html

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 10 Mart 2008; 22:56:47 >

• thottbot ta bulan var ı acaba internet explorer ın son sürümünü kullanıyorum ve kaspersky mevcut bende ama herhangi bir uyarı almadım eski internet explorer kullananlardamı var sadece tehlike birde firefox kullanın demis korunmak içinde firefox un yapımcıları teknik destegi kesti diye biliyorum yani ona görede bir risk çıkarsa yine tehlike var demektir su anda internetex 7.0 de tehdit olusturuyor mu bilen varmı ?
  • firefox+noscript kullanın hiçbir sorun yaşamazsınız. trojanlar-keylogger böyle sitelerde genelde reklamlarından bulaşıyor o reklamların domainide farklı, o yüzden atıyorum thottbota izin veriyor olsanız bile bir sorun olmaz. thottbotu zaten çinli gold sitelerinden biri satın almıştı yanlış bilmiyorsam, wowhead thottbotada, allakhazamada beş basar. :)
  • wowhead en sağlamı bence.

..blood never lies..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Firefox+noscript ezer diyorum ve susuyorum.

Noscript nedir?
    Birde ben Firefox kullanmıyorum artık, Opera da iyi midir(şu an Operada'yım ve genel olarak <Firefox'a göre daha iyi buluyorum).

Orjinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

thottbot ta bulan var ı acaba internet explorer ın son sürümünü kullanıyorum ve kaspersky mevcut bende ama herhangi bir uyarı almadım eski internet explorer kullananlardamı var sadece tehlike birde firefox kullanın demis korunmak içinde firefox un yapımcıları teknik destegi kesti diye biliyorum yani ona görede bir risk çıkarsa yine tehlike var demektir su anda internetex 7.0 de tehdit olusturuyor mu bilen varmı ?

ben Thottbot kullanıyorum acaba onda bişi varmı WoW TURK ve ötekilerinde var ama Thottbot ?

Orjinalden alıntı: Glorian

quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Firefox+noscript ezer diyorum ve susuyorum.

Noscript nedir?
    Birde ben Firefox kullanmıyorum artık, Opera da iyi midir(şu an Operada'yım ve genel olarak <Firefox'a göre daha iyi buluyorum).

Operada şuan için baya iyi. Uzun süredir dikkatimi çeken bir açık yakalanmadı operada.

Ancak firefoxun olayı kullanıcılar tarafından sonsuz bir özelliştermeye izin vermesinden geliyor. Aynı WoW gibi addon sistemini kullanıyor. Noscript'te firefoxun bir addonu diyebiliriz. Girdiğiniz sitedeki tüm jawascriptleri engelliyor ve siz istediklerinize izin veriyorsunuz.

Diyelim Thottbot'a girdiniz orda bir sorun yok ama Thottbot'a reklam vermiş bir sitenin reklamında virüs var. Bu sitenin virüsü direk bilgisayrınıza bulaşma eğilimi gösteriyor. Ancak noscript yüklü bir makinada bu reklam bile yüklenemedeği için siz kafadan korunmuş oluyorsunuz. Dahası site hızlı açılıyor, gereksiz yüklemeler ortadan kalkıyor vs vs. Operada bu tarz bir eklenti varsa ki ben bilmiyorum, ondada sorun yaşamassınız.

• thottbot gibi sitelerdeki java reklamlardan yükleniyor anlasılan internet explorerdaki java dosyalarını iptal ediyim o zaman ne olur ne olmaz internetexporer 7.0 de ayarlar activex java denetimlerini kapatmakta fayda var firefox un daha güvenli oldugu dogrudurda onu yapan firma destegi çekmis sanırsam o yüzden kullanmak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

lisanslı kaspersky kullanıyorum kafam rahat bu konuda

+1 bende almayı düşünüyorum en iyisi lisanslı kaspy..
    Kaça aldın dostum fiyat nedir ? Birde 1 yıllık dimi lisans satın aldığında ? her yıl yenilemek gerekiyor.
  • Bence O haber komple düzmeceden ibaret . Worldofraids in webmasteri ile Wowhead i dünya paraya satıp şimdilerde wowdb.com u oluşturan kişi aynı guildden ve reelden arkadaşlar. Yeni açtıkları Siteyi tanıtmanın en iyi yolu diger 3 siteye çamur atmak ve bunuda herkesi bildiği bir site üzerinden yapıyorlar vede başarıyorlar. Zaten bakarsanız Worldofraids de Wowdb nin reklamları var ve bütün linkleri ordan veriyorlar. Wowhead gibi bi site trojan saçma işini göze alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 12 Mart 2008; 10:45:21 >

Orjinalden alıntı: cruelmax

Bence O haber komple düzmeceden ibaret . Worldofraids in webmasteri ile Wowhead i dünya paraya satıp şimdilerde wowdb.com u oluşturan kişi aynı guildden ve reelden arkadaşlar. Yeni açtıkları Siteyi tanıtmanın en iyi yolu diger 3 siteye çamur atmak ve bunuda herkesi bildiği bir site üzerinden yapıyorlar vede başarıyorlar. Zaten bakarsanız Worldofraids de Wowdb nin reklamları var ve bütün linkleri ordan veriyorlar. Wowhead gibi bi site trojan saçma işini göze alamaz.

Hmm olabilir mantıklı
  • Ben 3 gün önce hacklendim..Gizli sorumunda cewabını unuttugum için nufus cuzdanımın we pasaportumu scan ettim we cd keyi yazıp yolladım...Hala dönmediler..Ama bazen iki haftayı buluyormuş geri dönmeleri :( Bende yuzde doksan thottbot yada allakhazam dan yedim trojanı yahut keyloggerı...çünkü bu sitelere girmek dışında bir şey yapmadım..Avg kullanıyorum tarayıcı olarak firefox kullanıyorum her zaman günceldir...Ama hacklendim..Addonlardan kaynaklı da olabilir tabi..ama indirdiğim 4-5 addon war onlarda curse ten indiriyorum we en cok indirilen addonlardan oluyor...O yuzden bu haberin dogruluk payı olma olasılığı war...
  • Ben maxthon browser kullanıyorum ve AD hunterla hiç bir reklam uygulaması yükletmiyorum..
    tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 28 Mart 2008; 11:45:54 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.