Şimdi Ara

wowda itemlerin adı sanı yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hic wow oynamadım ama videolarına bakıyorum hep bi item level muhabbeti var tam olarak kavrayamadım. yani sizde raptor düşürme olayı yok mu hacı böyle slottan silah düşürme + basma falan var mı? en baba silah hangisi item leveli ve saflığı en yüksek olan mı bu silahın haşmetli bir adı var mı peki yoksa dümdüz “elimdeki silah item level 800 aga” mı diyorsunuz veya “elimde +10 devil's last whisper var 20k₺ ye satılır ch1 depo” diyebiliyor musunuz? item uprage olayı var mı varsa item yanabiliyor mu kngitta millet bin takla atıyor item yanmasın diye mesela bu wowda var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pexagon -- 21 Aralık 2022; 19:48:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • wow da her sezon 4-5 ay sürüyor sezon sonlanınca eski sezon itemları yeni sezonda çöp oluyor, sezon itemlarını yükseltme imkanında oluyor. yani baktığımız zaman wow itemlarının sabit bir adı yok her sezon farklı isimlerle karşımıza çıkıyor.

  • Tebessüm ettirdin hocam :)

    Item level üzerinden gidiliyor. "haşmetli" itemlar lore üzerinde ve xmog (görünüş) ile var oluyorlar. Kabaca bu şekilde.
    Ek olarak KO tarafında ki item trade olayı birebir yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Knightta bi karakterde Atak ve defans ararsınız ama WoWda daha fazla özellik aranabiliyor sınıfa göre.Atıyorum bir karakter critical strike kasar devamlı kritik vurur ya da haste kasar daha hızlı skill vurur,mastery kasar sınıfının özelliğini güçlendirir(örnek daha fazla poison hasarı vurur gibi).O yüzden kullanacağı itemlerin en yüksek itemlevelinin olmasının yanı sıra yukarda söylediğim ikincil statları da kasmaya çalışır,amaç itemlvl yükseldikçe gelen stat da artar.Özellikle aranan itemler de olabiliyor sınıfını mutlak şekilde güçlendirebilecek şekilde olanlar,bunlar genellikle trinket dediğimiz şeyler,karakterde fazladan güç kazandıran çoğunlukla.

    Aynı şekilde + basma olayı yok,bunun yerine itemlvl var,bir raidden 252 ilvl düşen iteme zindandan 265 alternatfini düşürmeye uğraşırsınız,bazı özel puanlarla da daha da yükseltme şansı olur,örnek 265'i 275'e yükseltmek gibi.

    Oyun paralı olduğu için çeşitlilik de çok fazla o yüzden haşmetli şeyler genelde görsel olarak güzel olan itemler oluyo,ya da önceki içeriklerden toplanan kozmetik ödüller.Gerçek para ticareti zaten yasak,oyunda da belli başlı itemler haricinde oyuncular arası ticaret kısıtlı.En fazla çok istediğiniz ya da ihtiyacınız olan bir itemi zindanları sizin için dönen gruplara para ya da gold ödeyip düşürmelerini ve size vermelerini istersiniz,yine tl ise bu yasak ama oyuniçi goldla bi sıkıntı olmaz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.