Şimdi Ara

wow1 wow2 nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd den çıkan 10 günlük triali girdim daha sonra 30 günlüğü giricem ama oyuna başlarken wow1 wow2 diyor hangisi seçmeliyim??

• yanlış anlama ama biraz ingilizce kasmalısın, yardımcı programlar ve sitelerden faydalanabilirsin dil konusunda, yoksa çok sıkıntı çekeceksin gibi.
  • o konu halledilirde soruma cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZpTn -- 30 Eylül 2010; 11:28:43 >
  • Bir arkadşımdada buna benzer birşey olmuştu aynı battlenet üyeliğine kadedilmiş 2 üyeliğe sahipsin 10 gün trial'den sonra trial üyeliğini açtırmayıp yeni üyelik açtırmışsın sanıyorum wow1 senin trial üyeliğin wow2 ise resmi üyeliğin olması gerekiyor
  • ozaman wow2 de başlıyım tam hatırlamıyorum ama keyi girmeden wow1 vardı ozman wow2 de başlamalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZpTn

dvd den çıkan 10 günlük triali girdim daha sonra 30 günlüğü giricem ama oyuna başlarken wow1 wow2 diyor hangisi seçmeliyim??

Battle.net hesabinda 2 tane wow gozukuyor.
    oyuna girerken ( login yaptiginda ) hangi wow ( kullanici adi parolasi oldugun yerde altta wow sectiriyor veya wow ptr test icin olan olabilri diger wow )ile giriyorsan ona gir cd key'i.
  • oyuna giriş yapıyorum wow1 wow2 geliyor birini seçmemi istiyor.wow2 demi başlamalıyım silinmesinden sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outland mi - Kazzak mı ? yada ?
    13 yıl önce açıldı
    administrator şifresi nedir??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZpTn

oyuna giriş yapıyorum wow1 wow2 geliyor birini seçmemi istiyor.wow2 demi başlamalıyım silinmesinden sonra

Yada hic ugrasmadan tek battle.net hesabindaki wowlari birlestirebiliyosun bildigim kadari ile.
    birlestir onlari kafan rahat olsun...
  • Silinmiyor onlar. Bir tanesine keyini gir ondan devam et. Arkadaşın dediği gibi ingilizce kasmalısın. Yani 80 level overallda 250 dps çıkarmamak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.