Şimdi Ara

WoW yeni paketini ne zaman çıkarır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WoW'a geri dönmeyi düşünüyorum. Yeni paketini ne zaman çıkarır, Dragonflight ne zaman biter, yeni paket ne zaman çıkar ? Aldıktan bir süre sonra yeni paket çıkarsa boşuna Dragonflight'ı almış olacağım eğer yakın zamanda yeni paket çıkacaksa.




  • Ben bu sefer yeni ek paketin 2024 yaz sonu çıkacağını düşünüyorum. Son 2 ek paket Kasım sonu gibi çıktı ama onlar sürüncemede kalan ek paketlerdi. Bu ek paketin ise büyük ihtimal 1 ay sonra 3. sezonu çıkacak. 3. sezon Mart ayına kadar devam etse Mart'dan sonra ek sezon ve ara patchler gelse yaza yeni ek paketi çıkarırlar diye düşünüyorum.


    Bu bir tahmin tabii. WoW'un genel olarak ek paket çıkartma takvimi ya yaz sonu ya da Kasım-Aralık gibi yıl sonu oluyor. Şuan henüz 2. sezonda olduğumuzdan ve 3. sezon çıkmadığından bu kış zaten 3. sezon ile geçecek. Haliyle 2024 Ağustos - Eylül gibi çıkması çok muhtemel geliyor bana.


    Şunu da belirteyim, eğer ek paket kısa kesilip yeni ek pakete geçilmeye karar verilirse orda başka şeyler konuşulabilir tabii.


    Büyük ihtimal bu yıl gerçekleşecek olan blizzcon ile yeni ek paketin trailerı ve beklenen çıkış tarihi hakkında bilgi alırız  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Eylül 2023; 16:12:11 >




  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Bayağı durum belli değil gibi duruyor. Ne yapsam acaba ?

  • mba35 M kullanıcısına yanıt

    Yani aslında az çok belli en erken ihtimalle seneye yaz aylarına kadar çıkmaz gibi duruyor ek paket, dragonflight'ı daha da uzatırlarsa 2024 sene sonunu bile bulabilir.


    Net bilgi blizzcon'da ortaya çıkar bence.


    Eylül ayında olduğumuzu düşünürsek şuan alsanız 1 seneye yakın bir oynama süreniz olur gibi duruyor, bu ek paket hoşuma gitmiyor ama oynamak istiyorsanız bir sonraki ek paket gelene kadar 1 seneye yakın bir oyun süreniz olacağını düşünüyorum bu da oyunun içeriğini fazlasıyla bitirmek ve doymak için yeterli bir süre bu bağlamda alınır  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Eylül 2023; 18:55:25 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    1 seneye yakın süre yeterli bir süre. Pakete verilen paranın hakkını çıkartır o konuda bende şüphe etmiyorum açıkçası. Ama sene sonu yeni paket çıkarsa o koyar açıkçası.

  • mba35 M kullanıcısına yanıt

    Yok hocam öyle bir şey olması mümkün değil, blizzcon zaten kasım ayında, kasım ayında yeni ek paketi duyururlar ama tarih bile vermeyebilirler. Belki late 2024 gibi sallama bir bilgi bile verebilirler.


    Ekim ayının sonunda 3. sezon gelse, 3. sezon en az 5 ay sürse mart-nisan gibi 3. sezon bitmiş olabilir. Sonra ise ara patchler gelebilir. Yani bence gelse gelse en erken yazın başında gelir o bile çok erken olmuş olur.


    Ben zamanlama konusunda pişman olacağınızı düşünmüyorum  

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    O zaman hazırlanıp almak kaldı :D


    Ucuza satıcılar vardı onlar hala buralarda mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mba35 -- 19 Eylül 2023; 22:29:17 >
  • mba35 M kullanıcısına yanıt

    Şuan indirimde, indirim bitmeden alın eğer alacaksanız. 339 lira base paketi, en ucuzu bu, siteden paketlerin özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. İyi eğlenceler şimdiden  

  • mba35 M kullanıcısına yanıt

    Bu sene sonu en fazla duyurulur çıkartım olmaz olamaz o kadar da değil.Yeni Ek paket en iyi en iyimser durumda Gelecek Yazın başında çıkar tabi yok Bahar başı çıkartıyoruz lan deyip çıkaratabilirler ama yok artık bu kış da değil ya.

  • mba35 M kullanıcısına yanıt

    Ucuza satanlardan rahatsız olan bir kitle vardı onlar şikayet ederken keşke "hooop birader biz onlar ile alışveriş ediyoruz niye saldırıyorsunuz" deseydin keşke?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Özel fiyatlandırma olmadan çok önce oynuyordum. O zamanlar bayağı fiyat farkı vardı. Ama anladığım kadarıyla onlar kalmamış. TL üzerinden fiyatlandırmadan alacağım kendi sitesi üzerinden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.