Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.181
Cevap
41
Favori
155.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hafta Withered J'im çıktı sanırım. Zaten World quest olarak da geldi.

1- silahin 3. Relic slotunu nasil acacagim? Gorunen butun gorevleri yaptim gibi, ama acmayi beceremedim.acan varmi hic?

2- raidlerde ve doguenlerde dps degerim cok dusuk.addon ile bakiyorum.raidlerde cogu kes butun bosslar hic item vermiyor. Reti paladin Talentlerini ne sekilde yapmaliyim mumkunse kullanan arkadaslar ekran goruntusu atabilir mi? Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 10 Ekim 2016; 22:47:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 30 level human warriorum fakat merak ettiğim bir şey var. Şu an yaptığım questler çok sıradan, acaba oyunun ana senaryosunu baz alan questler var mı? Misal Lich King'in hikayelerinin olduğu. Legion daki DH görevlerinde sinematik var mesela. Yani diyeceğim şu ki WoW'un hikayesini okumak yerine oynayarak öğrenebilir miyim?

Orijinalden alıntı: Vespucci

Daha 30 level human warriorum fakat merak ettiğim bir şey var. Şu an yaptığım questler çok sıradan, acaba oyunun ana senaryosunu baz alan questler var mı? Misal Lich King'in hikayelerinin olduğu. Legion daki DH görevlerinde sinematik var mesela. Yani diyeceğim şu ki WoW'un hikayesini okumak yerine oynayarak öğrenebilir miyim?

Zaten oyle oluyor ama her irkin hikayesi farkli ve classlarin 😁😁😁 kesistikleri yerlerde zaten fark edeceksiniz ilerde.

• bu obliterum a millet nasıl para yediriyor ya 2 tane eksik parça vardı onlar için yapayım dedim giden paranın haddi hesabı yok ben sanıyorum ki 2 tane blood of sargerasla basacaz ne güzel falan yok 100 tane şey için 5 tane obliterum kıracam onunlada anca 5 lvl yükseltecem oldu bide üzeri full obliterum olanlar var millet kafayı yemiş yada ben bir şeyleri yanlış yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankobek

var tabii ki Arthas'ın nasıl lich king olduğundan tut ölümüne kadar herşeyi ilk gözden görüyoruz oynarken görev yaparken

Ben mesela su an Hero's Call gorevlerini yapiyorum. Nasil kesisecek hocam?

bronze drake düşürdüğümüz dungeon vardı adı The Culling of stratholme burada arthas ile uther ve jaina'nın arasının açıldığını görüyoruz arthas ağır bir karar veriyor tüm halkı salgın sebebiyle öldürüyor bizde ona yardım ediyoruz ileride citadel of icecrown raid'i var orada da lich king olmuş olan arthası öldürüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 12 Ekim 2016; 10:48:05 >

Şöyle ki, WOW, atlık ödeme dışında başka bir ödeme gerektirmeyen bir oyun diye biliyordum. Yani, diğer oyunculara nazaran avantaj elde etmek adına bazı şeyler parayı bastırıp alamayacağınız bir oyun diye biliyordum.
    Ama oyun ücreti dışında para ile satılık pet filan gördüm. Yani, aylık ödeme dışında para ödemeyi zorlayan ve bu şekilde KO gibi müşterilerini soymaya çalışan bir oyunu asla oynamam.

Ben mi yanlış anladım, yoksa aylık ödeme dışında yapılacak başka satın almalarla diğer oyuncularda olmayan şeyler satın alınabiliyor mu?

Eğer öyle ise benden uzak olsun. Çünkü para tuzağı demektir.

Ha bir de şunu ilave edeyim: Tamam, oyuna emek verip yapıyor ve oyunu satıyorsun. Buraya kadar normal. Ama, anormal olan şey, bundan başka oyunda bir de görüntü satman. Yani ne demek "pet 10 Euro"? Böyle saçmalık olur mu? Pet ya da bir silah filan... Bunlar oyun içinde sadece birer görüntü. Oyunu sattıktan başka oyun için de bir de görüntü mü satıyorsun? KO bu tür şeyleri çok yapıyordu, ama hadi o normalde ücretsiz idi. Buna aylık para verip bir de extradan başka şeyler elde etmek için mi para vereceğiz? Eğer öyle ise bu oyunun da içine etmişler demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 13 Ekim 2016; 0:28:16 >

• Crealog C kullanıcısına yanıt
    o gördüğün şeyler tamamen kozmetik oyuna etkisi yok kaldı ki en iyi petleri mountları oyunda zaman geçirerek elde edersin örneğin heavenly golden serpent adlı bineği almak için rep. kasmalısın emperor shaohao ile bunun yolu ise yaratık kesmekten geçiyor. kaldı ki aylık para vermeden de oynanabilir oyun için 60.000 gold civari bir paraya 1 aylık oyun süresi alabiliyorsun bunu da oyunu oynadıkça levelini kastıkça yapabilirsin para kasmak çok zor değil sadece zaman istiyor. o anlamda kafan rahat olsun şu an piyasa da oynanabilecek tek mmorpg wow'dur

Orijinalden alıntı: furkankobek

o gördüğün şeyler tamamen kozmetik oyuna etkisi yok kaldı ki en iyi petleri mountları oyunda zaman geçirerek elde edersin örneğin heavenly golden serpent adlı bineği almak için rep. kasmalısın emperor shaohao ile bunun yolu ise yaratık kesmekten geçiyor. kaldı ki aylık para vermeden de oynanabilir oyun için 60.000 gold civari bir paraya 1 aylık oyun süresi alabiliyorsun bunu da oyunu oynadıkça levelini kastıkça yapabilirsin para kasmak çok zor değil sadece zaman istiyor. o anlamda kafan rahat olsun şu an piyasa da oynanabilecek tek mmorpg wow'dur

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Zahmet oldu.
  • Merhaba arkadaşlar oyuna başlayalı yaklaşık 2 3 ay oldu. destruction warlock oynuyorum raidlerde ve dungeonlarda dps im çok düşük kalıyor. bugün raid grubundan atıldım bile bu yüzden. ilwl 841 şu an. Maini warlock olan arkadaşlar varsa eğer yardımcı olabilirlermi talent vs. Demonology warlock şu aralar çok iyi dps'e sahipmiş sanırım. Demonolgy'e dönmeyi düşündüm ama silahın seviyesi 19 oldu bu saatten sonra spec değiştirmek istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarren -- 13 Ekim 2016; 3:53:32 >

Orijinalden alıntı: Lev1s

Merhaba arkadaşlar oyuna başlayalı yaklaşık 2 3 ay oldu. destruction warlock oynuyorum raidlerde ve dungeonlarda dps im çok düşük kalıyor. bugün raid grubundan atıldım bile bu yüzden. ilwl 841 şu an. Maini warlock olan arkadaşlar varsa eğer yardımcı olabilirlermi talent vs. Demonology warlock şu aralar çok iyi dps'e sahipmiş sanırım. Demonolgy'e dönmeyi düşündüm ama silahın seviyesi 19 oldu bu saatten sonra spec değiştirmek istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Once icy veins tarzi guncel biryerden talentleri kontrol et. Sonra ovale spellpriorty addonunu indir ve skill rotasyonunu duzelt. Hala olmuyorsa gene gel sor

• bu world bosların nerde ne zaman çıkacağını vs nerden takip edebilirim

Sorum şu, tank oynamak istiyorum. Yeni başlayan birisi için çok zorlanır mıyım? Bununla baş edebilir miyim?

Bir de hangi tankı önerirsiniz? Guardian druid düşünüyorum.

Herkes her rolü oynayabiliyor artık. Sen neden tank olmayasın. Hepsi güzel tankların, hoşuna gideni seç oyna. Zindanda raidde söverlerse sen de onlara söv, suç hep tank dışındakilerindir, hunter varsa grupta hiç acıma.
    İyi eğlenceler.

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Oyunda yeni sayılırım 2 tane 110 lv karakter yaptım ama oyun hakkında pek bir bilgim yok.

Sorum şu, tank oynamak istiyorum. Yeni başlayan birisi için çok zorlanır mıyım? Bununla baş edebilir miyim?

Bir de hangi tankı önerirsiniz? Guardian druid düşünüyorum.

ilk karakterinse tank açmanı önermem. diğerlerine nazaran biraz daha sorumluluk ister. benimde ilk karakterim tanktı çeşitli sıkıntılar yaşamıştım. raidde, dungeonda en ufak birşeyde sana yüklenirler. sonrasında dps'e geçtim rahatladım. fakat iyi, sosyal guilddin varsa bu dediklerim geçerli değil. sana öğretirler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.