selamlar wow cd keyi almak istiyorum, wow + tbc + wotlk için 3 ayrı keymi almam lazım..
ayrıca ögrenmek istedigim bir konu var.. su an pc de wow tbc 2.4.3 8606 versiyonu var oynuyorum.. wotlk i indirdim. bu sürümün üzerine kuramıyorum hata veriyor..
hangi versiyona hangi patchten sonra üstüne kurabilirim wotlk i??
tşkler..
(Not: elimde wow 2.0.0 dan 3.0.8 9464 e kadar bütün patchler var ama 2.4.3 8606 da su an oyunum)
Orijinale bende bu yaz geçeceğim. Hepsi orijinal olmalı heralde. Battlechest satın al bence (tbc+normalwow+ekstra paketler vardı). Üzerine Wotlk satın alırsın. Tamamdır Bunları teker teker yükle patch sorunu çıkmaz heralde.
repair edip 2.0.0a resetle onun üzerine wotlk kurmayı dene istersen. normalde o sürümün üzerine de kurması gerekli.
örneğin şimdi sıfırdan yüklemeye kalksan sırayla wow+tbc+wotlk kuracaksın 3.0.0 olacak. arada patch falan yok. sonra 3.0.8e uptade edeceksin.
cd key almak istiyorsun: eğer 80lvle kadar kasmak niyetindeysen üç keyi de alman gerek. ama denemek istiyorsan ya da maddi olarak 3 keye birden yüklenmek istemiyorsan lvl geldikçe keyleri alabilirsin.
Önce free trial kullan 10 gün kas.
anladım, 2.0.0 ın üzerine deniycem olur büyük ihtimal free trial 10 günüde bu arada kullanırım sanırım
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
kardeş bnm de yüklenmiyodu WOTLK ama installeri kullandım 1.9gb lik bi dosya indirip kuruyo sonra 3.1 e geri çekiyo (WOTLK 3.0.1 den başlar) daha sonra üstüne patchleri kurmaya başlıo şu anda 3.0.9 da patchlar eğer önceden indirip kurduysan hiç sorun değil hatta daha iyi indirirken aniden %100 e geliyo ^^
dosyanın indirileceği site hızlı 100kb ile rahat çeker dosyayı indirip en az 15gb boşluk olan HDD de herhangi bir klasör seçip içine download etmesine başlatın sonra gidip yatın bu installerde 100kb ile rahat çekiyo tabi başka downloadınız yoksa (not: eğer usb ile adsl e bağlanıyorsanız "internet connection established" i devre dışı bırakın kafasına göre gel git yapmasın) Dosyayı açıp wow Wotlk'i seçip indirmesine başlatın ama orjinal için tavsiye etmem ben private kullanıyorum çünkü
WOTLK'i BC'in hangi sürümünün üstüne kurduğun fark yapmaz sadece indirdiğin WOTLK'in BC ile uyuşması lazım eyer BC'in enUS sürümü ise üstüne enGB yi yükleyemezsin onu kontrol etmeni öneririm bi de enUS sürümünü yüklersen realmist'i değiştirmeden avrupa server'ında oynayamazsın, eyerki orjinal WoW!a başlıcaksan realmistini set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com şeklinde ayarlaman gerekir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme