World of Warcraftın Warlords of Draenor genişleme paketine sahip , yeterince kalabalık ve kaliteli Private serverlar az sayıda bulunuyor. Eğer WoW'u WoD versyonunda bir Private serverde oynamak isteyen varsa WoW Circle yi tercih edebilir . Sitesi rusça . Ben oynamak isteyenler için kaydolma vb işlemler için linkleri buraya atacağım . Tek sıkıntısı Türk sayısı yok denecek kadar az . Şuana kadar 2 türke rastladım onlarda oyunu bıraktı :D Fakat yeterli sayıya ulaşırsak bir Guild açarız. Oyunda pro değilim . En fazla 1 keresinde 64 lvl bi karekter yapmışlığım var oyüzden guild açarsak yöneticiliği ben üstlenmeyi düşünmüyorum . Aramızdaki pro birisinin yönetmesi daha doğru olur. Server Rus kökenlidir . Yani çoğu oyuncusu Rus . Ayrıca server bağazı akşamları 7000 online oyuncuya kadar ulaşabiliyor , girişte sıra bekletebiliyor. Alliance ve Horde arasında nüfus farkı fazla değil . Serverin %53 ü Allianca , %47 si Horde tarafında oynuyor . Ben şahsen allianceyi tercih ediyorum . Şuan serverde yeniyim . 17 lvl bir Humman magem var. Nick : Enchherodia Serverde insanı sinir edecek kadar bug yok ( yada ben görmedim , olsaydıda bence 7000 lişi bu serverde oynamazdı) Kayıt olmak için :http://wowcircle.com/en/reg.html?server=wod.wowcircle.com%20[6.2.3%20x2] Sırasıyla
Uzun süre sonra yüklendikten sonra şu linkteki dosyayı indirip çalıştırıyorz , bir yükleme yapacaktır yükleme bittikten sonra gönül rahatlığıyla kapatabilrsini :http://rgho.st/795yBN7dt
Ve sonra indirdiğiniz klasörden WTF dosyasındaki Confin belgesini not defteriyle açık kapatıyoruz . Son olarak oyunu pc nize göre 34bit se WoW-34 simgesine , 64 bitse WoW-64 simgelerine tıklayarak açıyoruz. Oyun ilk açıldığında rusya olacaktır , Dil değiştirmek için sırasıyla giriş ekranındaki sol taraftaki sekmelerin en üstteki olanına basıyoruz . Karşımıza çıkan ayarlat ekranında en soldaki Sarı yazılardan alttan 2. sine tıklıyoruz . Karşınıza 2 sekme çıkacak onların her 2 sinide English yapıp alttaki kırmızı butonların sağdan 2. sine tılayıp oyunu kapatıp açıyourz . Açıldığında oyun ingilizce olacaktır.