burç, eğer burayı okuyorsan; işallah, 1 kuru ekmeğe muhtaç kalırsın! |
wow turkey sitesi ne iş? (4. sayfa)

-
-
Wowturkey.net burçla alakası yok hocam tamamen baska üyeler tarafından kuruldu çoğu küsen üye geri döndü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet yazılım güzel
-
wowturkey .net
-
dilli bebe buranın müdavimi değil miydi?
-
Eskiden World of Warcraft oyununun sitesi zannederdim.
-
Yukarıda ebabilin teki siteyi övdüğüne göre aktroll yuvalardan biri olsa gerek.
-
Ben de öyle... Neden böyle saçma bir alan adı almışlar anlamadım.
Wowturkey net siyaset tamamen yasak fotoğraf ve tanıtım üzerine tamamen
Site tamamen kapanmış, oh olmuş. Kurtulduk oradaki trollerden.
-
world of wonder
-
wowturkey.com kapandıktan sonra misyonunun mirasçısı olarak 3 site kuruldu. Bunlar:
wowturkey.net
kamusozu.com
wowturkiye.net
wowturkey.net fotoğraf paylaşımlarına odaklandı. Siyasi tartışmalardan uzak durdu. Yayın hayatı devam ediyor.
kamusozu.com ulaşım projelerine odaklandı. Siyasi tartışmalardan uzak durdu. Yayın hayatı devam ediyor.
wowturkiye.net siyasi tartışmalara odaklandı. Toksik kitlesini kendine çekti. Yayın hayatı sona erdi.
Bu da bize gösteriyor ki; yarım akıllarıyla siyaset odaklı forum sitesi kurup kurdukları siteyi büyütmek için troll'lere umut bağlayanlar yarı yolda kalmış oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 14 Eylül 2024; 11:26:37 > -
Yine saçma
Dediğin kesinlikle çok doğru. Site kapandıktan sonra bazı aktroller Telegram'da grup kurarak, kendi aralarında bir site oluşturdular. Daha 1 sene bile dolmadan sitenin 1 yıllık ücretini ödemeden kapatmışlar. Beter olsunlar, şimdi nasıl da bunalıma girmişlerdir.
-
Akp ve gülencilerin ortak sitesiydi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X