Şimdi Ara

WoW Ticaret Neyin Nesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blizzard tarafından yasaklanan account satımı,gold satımı gibi şeylerin WoW Ticaret denen sitede alenen yapılması,kimi çevrelerin kendilerinin yaratmadığı bir pazardan nasiplenmeye çalışması bana çok ters geldi.Bu ve benzeri sitelerin yaptığı işlerin hukuki dayanağı varmı bilen bir arkadaş açıklayabilirse çok sevinicem.

• wow-turk ile wow-ticaret kısmı zaten birbirinden ayrıldı. Zaten düzgün olarak bir onlar apıyorlar. Acc satmıyla gold satmını karıştırmamak lazım. Acc takas -satışında ben hiç illegallik görmüyorum. Bence gayet normal insanlar orda el emeklerini satıyorlar hakkı. Ben de zamanında cok takas satım yaptım hiç bir pişmanlığım yok. Bu sayede farklı classları oynama zevkine eriştim. Ama gold satışı konusunda sana katılıyorum kesinlikle yasaklanmalı. Çünkü artık onalrın botları bile var insan emeği gold farmda 0 a indi.
  • Zaten gerek gold gerekse char satışı-takası blizz tarafından yasak. Belki bazıları blizz in bunları el altından desteklediğini yazabilir ama kimse emin olamaz.Bir account alıp char açtığında şöle bir durum ortaya çıkıyor.Kullanım hakkı sende mülkiyet hakkı blizz de gibi. İnternetten mp3 indirmek ne kadar illegalse buda öyle.1 site kapanır 3 tane açılır.Rant devam ettikçe önüne geçilemez.
    Aynı zamanda çok gold satın almakla ne yapabilirsinki?100 tane mount alırsın,%280 bineğini 1 hafta önce alısın, mesleğini yarım saatte 450 skill yaparsın. En iyi craft itemleri alırsın.Blizz bunun farkında ve satılabilir itemleri asla raid droplarının önüne geçirmiyor.(varsa istisnalar olabilir). Char satışına gelince, hayata 40 yaşında başlamak gibi birşey olsa gerek.
  • eğer blizz takasıyla satışıyla başa çıkabileceğini düşünse zaten yapardı bi migrate de bile bi dünya sorun çıkıyor pişmanlıklar oluyor blizz bu işle uğraşabilir mi sizce zaten yeterince ticket alıyorlardır birde yok bu char da şu var dendi yokmuş, yok bu charın eksiği varmış, yok bu charı satan dolandırdı beni vs. vs. blizz dekiler kafayı yer vallahi, private serverlerde bile gm' ler bile tanıdığı kişilerin charlarını takas yaparken bile zorluk çekiyorsa milyonlarca oyuncusu olan bi oyunda millet çıldırır blizz in bu işi yapmamasının tek nedeni bu olabilir bence

schahinwww.wow-turk.com ,www.wow-ticaret.com editör
    Cs go da bu silah muhabbeti nedir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.