Şimdi Ara

WoW Scape'de Oynuyanlar BakSın!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wow scapede oynuom test serverinde direk 70 olarak bslıoz ama t1 itemleri verio ilk bşta inventoride mavi kask gibi bişi var onlarla alıosun eşya ama ben onlardan ksamıom ( sadece 60 tne ksıom onuda gorvler veriıo ) millet t3 itemleri fln ksmış ,t4 kasmış ben bi yontem buldum savaşa gidıoz orda adam kesersek glıoyo ama ben bu yontemle 1 hafta boyunca 24 saat oynasam t2 set anca dizerim dizemem bile XD ama boylede cok zor zaten millet kasmış direk öluom bu mavi itemi kasmanın başka yolu yokmu???
    Kolay bi şekilde ksılmıomu yoksa sadece savaşlardan mı glıo.?

İlginenen ve yrdımcı olan herkeze tşk simdiden....

• Normal olarak verilen itemler mavi itemler olarak gozukuyor..Senin yapcagın seyde arenaya girip 5v5 mesala giriyorsun 3 Badge Justice alıyorsun yada BG lere girersen ve kazanırsan aldıgın BG tokenleri ile Vendor 7 badge Justice çevirebilirsin.. Aldıgın ve topladıgın Badge itemlerle S2 S3 itemleri alabilirsin .
    Sunuda belirtiyim Server T4 T5 T6 yok sadece arena itemleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavooo -- 28 Eylül 2008; 19:15:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gustavooo

Normal olarak verilen itemler mavi itemler olarak gozukuyor..Senin yapcagın seyde arenaya girip 5v5 mesala giriyorsun 3 Badge Justice alıyorsun yada BG lere girersen ve kazanırsan aldıgın BG tokenleri ile Vendor 7 badge Justice çevirebilirsin.. Aldıgın ve topladıgın Badge itemlerle S2 S3 itemleri alabilirsin .
    Sunuda belirtiyim Server T4 T5 T6 yok sadece arena itemleri var

Kardeş ben anlamadım hiç bişi yani sadece arenadanmı kazana blıom.. ama zaten benim teamım kzanmayınca bj vermiıo...
    Bu arada bg ney onu bilmiıom ..
    Snide uraştırıom ama bu servera yni bşladım....
    Veya bildigin başka direk 70'le başlayıp vede t6 set veren server varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 28 Eylül 2008; 19:42:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.