Şimdi Ara

Wow Prepaid ve subscription hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar normalde oyun süresi alırken gamesatıstan pre-paid alıyordum ama bugün stokta olmayan ürünü stokta gibi gösterdiler destekten de düzeltemeyiz bekleyin gelsin filan dediler hoş olmayan bir şey olduğu için artık aracı sitelerden almak istemiyorum direkt kendi sitesinden alsam garanti olur hem ucuz olur dediler ama Wow'un kendi sitesinden kart ile subscription yaparsak 12.99 € fiyat çekiyor ama mesela gamesatıs üzerinden alırsak 2 aylık prepaid 46 lira nasıl aracı bir site daha ucuz olabiliyor? Wowun kendi sitesinden alırsan daha ucuza gelir demişlerdi bana.

• Bu soru tanrı var mı sorusuyla eşdeğer zorlukta bir soru.
  • Battle.net her zaman daha pahalıdır. Facebook onaylı %100 çalışıyor.
  • Bu bölümde niye bütün mesajların altında bir trolleme çabası var çözemedim.Konu dışı paraziti mi sıçramış ne olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Bu bölümde niye bütün mesajların altında bir trolleme çabası var çözemedim.Konu dışı paraziti mi sıçramış ne olmuş

Trol ile alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Bu bölümde niye bütün mesajların altında bir trolleme çabası var çözemedim.Konu dışı paraziti mi sıçramış ne olmuş

Trol ile alakası yok

Var kardeşim var dünden beri bu bölümdeki rastgele konulara bakıyorum birisi biraz komik ya da cahilce bir soru sorduğunda hemen dalgaya alıyorsunuz siz çok zekisiniz herkes salak sanki! Yardımcı olacaksınız olursunuz yoksa cevap atmazsınız konu dışı değil sonuçta burası...

• quote:

quote:

quote:

Trol ile alakası yok

Var kardeşim var dünden beri bu bölümdeki rastgele konulara bakıyorum birisi biraz komik ya da cahilce bir soru sorduğunda hemen dalgaya alıyorsunuz siz çok zekisiniz herkes salak sanki! Yardımcı olacaksınız olursunuz yoksa cevap atmazsınız konu dışı değil sonuçta burası...

ya ne bu heyecan arkadaşım.adam dolaylı bir dille anlatmış işte bu durumun sebebinin kimse tarafından bilinmediğini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

quote:

quote:

Trol ile alakası yok

ya ne bu heyecan arkadaşım.adam dolaylı bir dille anlatmış işte bu durumun sebebinin kimse tarafından bilinmediğini.

Heyecan yok herkeste bir trolleme çabası olduğu için arkadaş dolaylı dille anlatmışsa bile ben anlamadım bana bildiğin trolleme gibi geldi Konumuza dönersek hocam bir sebebi filan olmalı acaba pounda filan çevirsek daha ucuza gelir gibi geliyor ama nereden çevireceğimi bulamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

quote:

quote:

Trol ile alakası yok

Heyecan yok herkeste bir trolleme çabası olduğu için arkadaş dolaylı dille anlatmışsa bile ben anlamadım bana bildiğin trolleme gibi geldi Konumuza dönersek hocam bir sebebi filan olmalı acaba pounda filan çevirsek daha ucuza gelir gibi geliyor ama nereden çevireceğimi bulamadım.

o anki kura göre 2 tl civarı farkediyor euro ile pound ama onun için hesap adresinin ingiltere olarak kaydedilmesi gerekiyordu.sanırım pound olunca prepaidle çok yakın bir fiyata denk geliyor

• evet battle.net daha pahalı herşeyi sorgulama burası wow forumu alışmalısın
  • Diablo battle.net 140 lira kutulu 110 lira.
  • E o zaman mop kutulu su an battle.nette satilan dijitalden daha ucuz mu olacak :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

E o zaman mop kutulu su an battle.nette satilan dijitalden daha ucuz mu olacak :s

80 lira civarı oluyor kutulular ilk çıktığında. Yani evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

E o zaman mop kutulu su an battle.nette satilan dijitalden daha ucuz mu olacak :s

80 lira civarı oluyor kutulular ilk çıktığında. Yani evet.

Cata çıkmadan önce gene blizzard üzerinden almıştım 1 hafta içinde 32 tl zarar ettiğimi hatırlıyorum.Şöyle düşünerek kendimi avutmuştum millet key beklerken ben oyunumu oynadım geçtim.Aylık ödeme blizzard üzerinden hep daha pahalıya patlıyordu halada öyle GG üzerinden(gittigidiyor) satış sayılarına ve yorumlara bakarak almanız sizin açınızdan daha kolay olur ben yıllardır bu şekilde alıyorum 10 sn sürmüyor işlemim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.