Şimdi Ara

Wow pre paid card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kac gun once wow hesabımın hacklenmis olabilecegi o yuzden yeni sifre gonderildigi ve hesabımın 24 saat bloke oldugu maili geldi, 24 saat sonra hesap tekrar acıldı, esyalarımda yada herhangi birseyde sorun yok. bugun 1 aylık daha odeme yapmam gerekiyor ama kredi kartı ile odeme yapmak istedigimde
    It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team viawww.wow-europe.com/en/support/.
    diye bir uyarı veriyor. billing bolumune mail attım ve telefonla ulasmaya calistim ama telefonlara cevap vermiyorlar, pre paid kart alsam aral dan sifreyi mail olarak mı atıyolar, para odemek istiyorum adamlara nasıl yapıcam onu bilmiyorum, boyle bir olay basına gelen varmı nasıl cozdugunu solerse sevinirim, yeni odeme yapmadıgım icin oyuna giremiyorum, bayramda oynarım diye dusunuyodum cok kotu supriz oldu. ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkürler.

• Bursadaysan ben sana yardımcı olabilirim, yada Garanti bankasından eft yapabilirsen uygun fiyata game card veriyorum ayrıntılı bilgi için bknz Eşya ve karakter pazarı sahife 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabi -- 29 Eylül 2008; 19:47:40 >
  • Merhabalar, ben Oyunmarketimden pre-paid card siparis ettim ve parayi yatirdim ama hala kartin sifresini maillemediler acaba bayram tatili dolayisiyla mi. kusura bakmayin noktalama isaretleri kullanamiyorum klavye eng. eger oyle ise en kisa zamanad atarlar mi sifreyi. Tesekkur ederim cevaplar icin.
  • @Paskoviç
    özel mesajın kapalı sanırım gönderemiyorum abimahmut@hotmail.com eklersen ayrıntılı konuşabiliriz. game cardlar 2 aylık ve 40 ytlye veriyorum. burda senin problemini yaşayan arkadaşların çoğu game cardla çözdüler problemlerini yf kullanıp ban yiyen arkadaşların bi konusu olması lazım arattırırsan bulursun
  • bende parayı yatırdım ve mail attım malesef banada geri gelmediler sanırım bayram tatilindeler :S
  • mabi bende seni msne ekledim, msn online degilsin sanırım, 2 aylık 40 YTL normaldende ucuz o fiyata nasıl veriyosun anlamadım ama msne gelirsen konusabiliriz.acil lazım bayramda bos bos evde oturmak istemiyorum:)
  • 2 aylığı ben 53 ytl ye almıştım bir iş war bunda 40 ytl ise alirim hepsini satarim gittigidiyorda ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WOW retail gold satışı
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartı yurt dışından alıyorum ve sınırlı sayıda getiriyorum her seferinde. adam almış 40 ytlye ben vermişim alan razı veren razı durumu war yani :D satarım ben diyosan vereyim sanada git sat gittigidiyorda yanlız ben sadece gerekli keyi veriyorum onuda belirtiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mabi

kartı yurt dışından alıyorum ve sınırlı sayıda getiriyorum her seferinde. adam almış 40 ytlye ben vermişim alan razı veren razı durumu war yani :D satarım ben diyosan vereyim sanada git sat gittigidiyorda yanlız ben sadece gerekli keyi veriyorum onuda belirtiyim.

tamam zaten internetten satarken kargo ücreti çıkmasın die direk kodu maillersin ama ben dalgasına dedim onu yani 40 ytl çok uygun fiyat..
  • yani zaten kredi kartıyla ödeme yapanlar için bile cazip hale getirdim bilerek. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar şu an kart kalmadı, istedim, perşembe günü elimde olcak bilginize..
  • Mabi arkadasımızdan dun gece 1 adet 60 gunluk kartı 40 YTL. havale yaparak aldım ve sorunsuz kullanıyorum, bugun 2 kart daha alıcaktım arkadaslarıma ama kalmamıs, sorunsuz bir alıs-veris yaptım tesekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.