Şimdi Ara

WoW önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW Starter Edition oynadım hoşuma gitti questleri keyifle yaptım.Şu hesap işini napıcağımı bilemedim yardım edin genişleme paketleri ile birlikte ne kadara patlar bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathofAres -- 31 Ekim 2012; 17:41:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wow konusuna yazıp ne gibi bir cevap almayı düşünüyorsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wow bölümünde tabii ki Wow der herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PathofAres

WoW Starter Edition oynadım hoşuma gitti questleri keyifle yaptım.Şu hesap işini napıcağımı bilemedim yardım edin genişleme paketleri ile birlikte ne kadara patlar bana .

geçen hafta cataclysm e kadar olan paketlerin hepsi 5 dolardı kampanyalı onu alaydın iyi di aradabir yapıolar böyle kampanylar
  • quote:

Orijinalden alıntı: youbaz

quote:

Orijinalden alıntı: PathofAres

WoW Starter Edition oynadım hoşuma gitti questleri keyifle yaptım.Şu hesap işini napıcağımı bilemedim yardım edin genişleme paketleri ile birlikte ne kadara patlar bana .

geçen hafta cataclysm e kadar olan paketlerin hepsi 5 dolardı kampanyalı onu alaydın iyi di aradabir yapıolar böyle kampanylar

çok sağol
  • 5 euro ya aldım ben çok iyi kampanya idi. Sanalsaray diye bir site gördüm Catalysm 24 lira. Cataclysm alman gerecek benim gibi eğer uçabilen bineklerle ile uçmak istiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradrim

5 euro ya aldım ben çok iyi kampanya idi. Sanalsaray diye bir site gördüm Catalysm 24 lira. Cataclysm alman gerecek benim gibi eğer uçabilen bineklerle ile uçmak istiyorsan

Tabikide kim istemez çok şekil duruyo binekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.