Merhaba öncelikle, Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce arkadaşımla D&R dan 2 adet wotlk eklenti paketi almaya gittik fakat ellerinde 1 adet vardı onuda arkadaşıma aldık ve geldik hesabı tbc den wotlk e upgrade etmeye çalıştığımızdaysa,
An error has occurred.
The authentication key you’ve entered has already been claimed. Each authentication key can only be redeemed once. If you’re sure you have not previously claimed this key, please double-check the spelling and enter it now.
For more information on authentication keys, please visit our Support Site
key kullanılmıştır hatası aldık. Aldığımız yeri aradık ve sorunun onlarda olmadığını ve açılmış paketi geri alamayacaklarını söylediler. Açıkçası ne yapcağımızı bilemiyorum. Yardım için şimdiden teşekkürler.
fişi faturayı taratıp cd key in de fotografını cekip webform atmayı deneyin.işte cd aldık kutu kapalıydı ama yine de key kullanılmıs cıktı falan diye.yenisini veriolar galiba veya yönlendirirler
burdan media or cdkey issues u seç sonra formu doldur. cd keyin resmi ve aldığın hatanın resmini koy. description a " i just bought the wotlk package of wow. however registration system shows me that sentence "The authentication key you entered has already been claimed." what can i do? " yaz yolla.
Yeni key gönderip o sendeki key i iptal ederler büyük olasılıkla. Olanda ucuza key aldım diye sevinen adama olur. Dikkat etmek lazım.
Cevaplar için teşekkürler webform yolladık arkadaş cevap gelmesini bekliyor.
arkadaslar aynı sorun bendede var bende tüm paketleri aldim tbcye kadar yükselttim wotlk in cd keyi kullanilmiş hatası verdi tam isim,adres,şehir,ülke bilgileri yazip fatura ve cd keyin resmini çekip yolladim. resimleri imageshack e upload edip link verdim ama şöyle bi mail attilar
Thank you for your email. Unfortunately we were unable to find any attachment to your reply that we require in order to process your issue further. If you could please resend the requested information to us again and we will endeavour to process your request further.
Please ensure to include the attachment in any of the following formats: JPG, BMP, GIF or PDF, and not as an image pasted into the main body of the email, as we will be unable to view them.
Please note that we can not accept external links to files for security reasons and I would recommend to remove those, since these pictures are accessible for anyone on the internet.
We hope that this clarifies the situation for you and look forward to hearing from you shortly.
Should you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us again.
ondan sonra resimleri maile ekleyerek gönderdim sonrasinda cvp gelmedi dün gece 12 den beri bekliyorum cvp yok acaba yine resimleri göremedikleri için mi cevap veremediler? Teşekkürler şimdiden
Dur bi adamlar mesaiye başlasın ilgilenirler. 1-2 gün içinde cevap gelir. Bu sıralar bu durumla karşılaşanların sayısı artmaya başladı.
çok saol boş yere telaş yaptik desene :) birde trial hesapi aktif etmek yerine wow2 açip onu girmişim keyleri trial i sildirmek istiyorum mümkünmüdür acaba yani wow1 i
hiç trial hesap açmadığımdan bilemiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme