ORC: başlangıç puanları:str=26 agi=17 sta=24 int=17 spi=23 ırksal özellikleri: Blood Fury:15 sn. için %25AP artışı.sonrasında 45sn. için %25AP düşüşü. Hardiness:Stun'a karşı %25 direnç sağlar. Axe Spec.:Balta kullanımına 5 puan bonus sağlar. Command:Petlerin(Warlock-Hunter) zararları %5 fazla olur. Başlangıç bölgesi:Durotar Baş şehri:Orgimmar Irksal bineği:kurt sınıflar:Hunter-Rogue-Shaman-Warlock-Warrior TROLL: başlangıç puanları:str=24 agi=22 sta=23 int=16 spi=21 ırksal özellikleri: Berserking:yaralandıkları zaman aktive edilir.20sn. için büyü yapma ve savaşma hızları %25 artar. Regenearation:Savaş esnasında aktiftir.%10 rejenerasyon bonusu verir. Beast Slaying:Beast sınıfı yaratıklara %5 daha fazla hasar verir. Thrown Wp. Swp.:Fırlatılan silahlara +5 skill puanı verir. Başlangıç bölgesi:Durotar Baş şehri:Orgimmar Irksal bineği:Raptor sınıflar:Hunter-Rogue-Shaman-Priest-Mage-Warrior TAUREN: başlangıç puanları:str=28 agi15 sta=24 int=15 spi=22 ırksal özellikleri: War Stomp:10 ya da 5 düşmanı 2 saniye boyunca sersemletir. Endurance:Sağlığı %5 artırır. Cultivation:Herbalism'e +15 puan bonus verir. Nature Resistance:Tüm taurenlerin+10 nature direnci vardır. Başlangıç bölgesi:Mulgore Baş şehri:Thunder Bluff Irksal bineği:Kodo Sınıflar:Hunter-Druid-Shaman- Warrior UNDEAD: başlangıç puanları:str=22 agi=18 int=18 sta=23 spi=25 ırksal özellikleri: Will of the forsaken:5 sn. boyunca fear-sleep-charm etkilerine karşı korunma. bu yetenek o anda aktif olan etkileri siler. Cannibalize:Öldürdüğü düşmanın bedenini yiyerek sağlık kazanımı %200 artar. Underwater breathing: su atında nefes alma 4 katına çıkar. Shadow resistance:Tüm undeadler +10 shadow direncine sahiptir Başlangıç bölgesi:Tirstal Fall Glades Baş şehri:Undercity Irksal bineği:Undead Horse
...TALEP OLURSA ALLİANCE'yi de YAZABİLİRİM...
Alliance'ı da yazar mısın?
human = yuwarlak ip..nem bisidir elf = olume cok yatkindirlar surekli oldukleri icin gost olunca% 50 daha hisli gdierler gnome = ufak tefek salak sular bisidir draft= sekilsiz tipsiz bisidir
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
human = yuwarlak ip..nem bisidir elf = olume cok yatkindirlar surekli oldukleri icin gost olunca% 50 daha hisli gdierler gnome = ufak tefek salak sular bisidir draft= sekilsiz tipsiz bisidir
katılıyorum
Macros çuğunuz döndü :D
Orclar deişti - %25 ap deyken %50 heal spell düşüyo
hoşgeldin hojam yaw öslettin kendini :)
quote:
Orjinalden alıntı: Macros
Macros çuğunuz döndü :D
Orclar deişti - %25 ap deyken %50 heal spell düşüyo
tipik horde u kötü taraf sanıp o tarafa mensup olduğu için kendini pro zanneden watandaş
bu arada isimleri adam gibi yaz bari draft ne??!!!
bedne hordeler daha şekil ya alliance larda bir tek nightelfler var şekil olarak bizde isr Tuorenler varkı asıl şekil olnlarda hele undeadlar uffffffff
hordenin kotu oldugunu savunmuyorum zaten kotu bi yanlari olsa taurenler gibi bariscil bir irk hordelere birlikte anilmazdi . ama alliler hakkinda soldikleimin tamamen arkasindayim 3 tane lvl 60 char yaptim ewet gayet pro yum 12 gun played time none dungeon lvl60 (druid) yapabilen nadir insanalrdanim cogunuz gibi bi hunter acip oyun hakkinda soledir boledir demiyorum sen pacali donla gezerken ben darnasusta elf parmakliyodum
Peki madem öyle Barışçı Taurenlerin bu kadar acımasızlarla ne gibi bir ilişkisi olabilirki?Barbar orklarla,Daha barbar trollerle ve çok çok çoook daha beteri undeadlerle?????????????????????????
aradıklarını warcraft kitaplarında bulabilirsin yada git warcraft serisini anlayarak oyna :) movieleri fln gecmeden .... yada gorevleri anlayarak yap... her ırkın bir hikayesi var oyunda...
quote:
Orjinalden alıntı: Gece Yarısı
Peki madem öyle Barışçı Taurenlerin bu kadar acımasızlarla ne gibi bir ilişkisi olabilirki?Barbar orklarla,Daha barbar trollerle ve çok çok çoook daha beteri undeadlerle?????????????????????????
Tauren'lerin Warcraft 3'e kadar Warcraft serilerinde yerleri yoktu.
WC3 ve WC3:FT'yi oynadiginda farkedeceksin. Thrall; Orc'larin sefi, Tauren'ler Centaur'lar tarafindan yok edilmek uzereyken Tauren'lerin sefi Cairne Bloodhoof ile anlasma yaparak Centaur'lari birlikte yendiler ve Tauren'lerin guvenligini sagladilar. Tauren'ler de Thrall ve orc'larina Kalimdor'da(anavatanlari Tauren'lerin) yol gosterek Orc'larin guvenin kazandilar.
Thrall sayesinde Tauren'ler su an sahip olduklari sehri, Thunder Bluff'i kurdular. Orc'lar da Orgrimmar'i kurdular Eastern Kingdom'dan kactiktan sonra(Burning Legion yuzunden).
Bu karsilikli yardimlar ve anlasmalar sonunda Tauren'ler ve Orc'lar arasinda bir yakinlik olustu ve Tauren'ler de Horde'a katilarak Thrall'i(Tauren'leri kurtardigi icin) onurlandirdilar.
Not: Tauren'ler bariscidir ve oyundaki en onurlu irklardandir. Thrall ve Orc'larin onlar icin yaptiklarini hicbir zaman unutmayacak ve sonsuza dek Horde'a bagli kalacaklardir.
Abi ben allycıyım ne oyle tipi bozuk kişiler bi deri bi kemik adamlar Hayvani yaratıklar (orklara lafım yok kraldırlar)Uzun burun kemikli adamlar incecik fln abi hiç kusura bakmayın bi undead açacağıma gider Gnome açarım Int.yüksek bari adamlar kafalarını kullanmışAbi bi gun undead açtım bi bakiim die abi orda kasmak ne zor hatta imkansız gibi bişey tamam karizma yerden başlıyolar ama bana çok zor geldi orda kasmak bence horde olanlar açsın bi night elf druid oynasın bırakın yav neyini sevionuz şunun lvl 35 druidim var manyak guclu abi uzerinde o kadar abartı item olmamasına rağmen kardeş bi de allylar birbirleriyle anlaşıyolar abi hordelarda bişi soruyon adam çekip gidiobırak horde al allyı kampanyası
For The Alliance(alliance hariç alıntıdır)
ally olmama ragmen hordeların yardımseverligine lafım yoktur .... gercekten senın dediginin tam tersi oluyo oyunda... horde lar (playerlar) cok anlayıslı oluyo )
quote:
Orjinalden alıntı: codermaster
Abi ben allycıyım ne oyle tipi bozuk kişiler bi deri bi kemik adamlar Hayvani yaratıklar (orklara lafım yok kraldırlar)Uzun burun kemikli adamlar incecik fln abi hiç kusura bakmayın bi undead açacağıma gider Gnome açarım Int.yüksek bari adamlar kafalarını kullanmışAbi bi gun undead açtım bi bakiim die abi orda kasmak ne zor hatta imkansız gibi bişey tamam karizma yerden başlıyolar ama bana çok zor geldi orda kasmak bence horde olanlar açsın bi night elf druid oynasın bırakın yav neyini sevionuz şunun lvl 35 druidim var manyak guclu abi uzerinde o kadar abartı item olmamasına rağmen kardeş bi de allylar birbirleriyle anlaşıyolar abi hordelarda bişi soruyon adam çekip gidiobırak horde al allyı kampanyası
For The Alliance(alliance hariç alıntıdır)
Sırf Levelim Ondan düşük Diye bana Dalmayan Tauren gördüm.. ( Neden saldırmadın diye sordugumda Level'in düşük demişti) Tauren alanlar Harbi Tauren gibi davranıyo lan :D Ama Nerde Undead Görsem afedersiniz B.kluk cıkarıyorlar ..
Ayrıca Ally iyiydi Horde İyiydi gibi biresey söz konusu olamaz. Biri birinden Daha iyi olursa oyunun zevki nerede kalır? Kişiden Kişiye değiştiyi için biri birine daha iyi gelir. Bu yuzden O iyi bu iyi derken genelleme yapılıyor.. Halbuki hepsinin birinden fazla birinden eksik yonu var.. Bence gErcekten ben Wow'cuyum demek istiyorsanız Her ırıktan her sınıftan bir Karakter ile oynamaznız gerekir. Böyle yaptığınızda en azından "O iyi bu iyi su kötü" demeniz gerekmez sınıfları tanımış, ırkları tanımış olursunuz..