Şimdi Ara

Wow Herbalism hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Meslek olarak herbalism ve skinnig aldım bu kısımlar icin nasıl para kasabilirim topladığım bitkileri ve deriler ile neler yapabilirim ?
    Teşekkürler
    İyi çalışmalar



  • Selam,

    Direkt satış kazanç/süre bakımından avantajlı olur.

    Normalde otları Potion ve Flask'a çevirebilirsin, derilerle itemlar üretip onları satmayı deneyebilirsin ancak diğerinden daha uzun zaman alacaktır ve satış için harcanılan zamana değecek kadar getirisi olacağını sanmıyorum.

    Deri açısından 8.2 patch ile gelen, Dredged Leather'ın fiyatı ve satışı fena değil. Item levelın yeterliyse Nazjatar'da ve 8.3 ile gelen Assault bölgelerindeki Beast yaratıkları hızlı öldürebiliyorsan oldukça işe yarar.

    Ot için Zin'anthid, sadece Nazjatar haritasında çıkıyor. O da Dredged Leather gibi 8.2 yaması ile oyuna eklendi ve son seviye potion&flask yapımı için gerekiyor. Bu sebeple deriden daha fazla satıldığını söyleyebilirim.

    Gelelim genel duruma;

    - Bir an önce Leather ve toplanılması düşünülen ot için Rank 3 elde edilmelidir.

    - BfA Pathfinder 1 ve 2'yi tamamlamışsan, yani uçabiliyorsan ve Item levelın düşükse, ot toplamak daha avantajlı. Aksi durumda, deriye odaklanmak daha mantıklı.

    - Derilerle, 8.3 yamasında gelen 400 ilevel craft itemlardan üretilip onların satışı denenebilir. 120 level Leatherworking olan karakter gerektirir, arkadaşlarınıza da yaptırabilirsiniz.

    - Otlarla, potion&flask piyasası yoklanabilir. 120 level Alchemy olan karakter gerektirir, arkadaşlarınıza da yaptırabilirsiniz.

    - Tüm durumlar sunucuya göre değişiklik gösterebilir.




  • Cevap için teşekkürler dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.