Şimdi Ara

Wow Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konu eminim daha önceleri çok fazlasıyla konuşulmuştur fakat çok eski konular olduğu için ben ulaşamadım.

ben wow private serverlarda uzun bir süre oynadım şimdi ise orjinal oyuna geçmek istiyorum.

Hangi yolları izlemem gerek ne yapmalıyım.

Bide sanırım internet üzerinden oyunu satın almadan sadece cd key ile orjinal oyuna geçebiliyomuşuz. ( bende oyun kurulu şu an )

BU konudada yardımcı olursanız sevinirim.

Tşkler.

• Oyun kurulu ise (3.3.3 oldu dün). Gittigidiyor veya başka bir siteden cd keyleri temin ederek oyuna başlayabilirsin.

Ilk olarak WoW Cd keyi alman yeterli olcaktır. 30gün süre ile geliyo ve 60lv a kadar oynayabiliyosun ondan sonra Tbc ve Wotlk cd keylerini alarak oyununu upgrade etmen ve süren bittikçe 60 günlük pre-paid kartlarını temin etmen gerekecek.

wow cd key 18tl
    tbc cd key 18tl
    wotlk cd key 45tl
    60 gün pre-paid: 44tl

gittigidiyor fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Oyun kurulu ise (3.3.3 oldu dün). Gittigidiyor veya başka bir siteden cd keyleri temin ederek oyuna başlayabilirsin.

Ilk olarak WoW Cd keyi alman yeterli olcaktır. 30gün süre ile geliyo ve 60lv a kadar oynayabiliyosun ondan sonra Tbc ve Wotlk cd keylerini alarak oyununu upgrade etmen ve süren bittikçe 60 günlük pre-paid kartlarını temin etmen gerekecek.

wow cd key 18tl
    tbc cd key 18tl
    wotlk cd key 45tl
    60 gün pre-paid: 44tl

gittigidiyor fiyatları

Çok tşk ederim

Ben ilk 2 paketi ( wow ve tbc ) aldığım zamanda 30 gün ücretsiz oluyormu yoksa sadece ilk paket wow için mi geçerli bu 30 günlük kullanım.
  • 3ünüde alsan 30gün süre veriliyo. ilk başta 10gün trial alıp onun süresi bitince keyi girersen 40gün oynamış olursun bide üstüne tbc keyi daha almamışsan 10günlük tbc trial var onlada 50 gün eder ve sadece 18tl ödemiş olursun. Fakat 50gün boyunca 60lv üstüne geçemessin
  • eğer başlamayı düşünürsen recruit a friend yapabilirim haftasonu boş vakitlerimdede dungeonlara boost yaptırırım 3x fln daha çok xp gelir çok hızlı level atlarsın tabi dunemaula gelmeyi düşünüyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

3ünüde alsan 30gün süre veriliyo. ilk başta 10gün trial alıp onun süresi bitince keyi girersen 40gün oynamış olursun bide üstüne tbc keyi daha almamışsan 10günlük tbc trial var onlada 50 gün eder ve sadece 18tl ödemiş olursun. Fakat 50gün boyunca 60lv üstüne geçemessin

private oynadığım için bu konuda çok acemiydim gerçekten çok yardımcı oldunuz.

Çok tşk ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion41

eğer başlamayı düşünürsen recruit a friend yapabilirim haftasonu boş vakitlerimdede dungeonlara boost yaptırırım 3x fln daha çok xp gelir çok hızlı level atlarsın tabi dunemaula gelmeyi düşünüyorsan

Yarın sanırım ilk iki paketi alabilirim. serverları hiç bilmiyorum acemiyim bu konuda:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenil1905 -- 25 Mart 2010; 20:33:52 >

• en çok türk bildiğim kadarıyla dunemaulda var girme sorunuda yok horde olmak istersen bire bir bide bizim alt guilde alabilirim seni gelirsen ama acc açmadan önce söyle recruit a friend yapıyım hem sana binek fln da gelir 80 de ana guilde geçersin yardımda ederiz tabi sen bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion41

en çok türk bildiğim kadarıyla dunemaulda var girme sorunuda yok horde olmak istersen bire bir bide bizim alt guilde alabilirim seni gelirsen ama acc açmadan önce söyle recruit a friend yapıyım hem sana binek fln da gelir 80 de ana guilde geçersin yardımda ederiz tabi sen bilirsin.

Tamam tşkler. Senin profil kapalı o yüzden sana özel mesaj atamıyorum. İStersen sen bana özelden mailini yaz ordan haberleşelim.
  • once 10day clasic trial al sora clasic key gir sora 10gun tbc trail al hemen sonra tbc key gir sonra 10gun wotlk trial al sonra wotlk key gir bunarı ard arda yapınca birikiyor olması lzm gunlerin yanılmıyorsam, yanlıssa duzeltin boylece 60gun oynuyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.