Selamlar, Wow Retail gold stok alım ve satım fiyat bilgisi için özel mesaj veya; Discord: sedo77(referansı benden çok olana önden gönderebilirim) |
##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## (457. sayfa)
-
-
Retail'de 1050TL'den 5m gold arıyorum. Referansı olmayanlardan goldu aldıktan sonra ödeme yaparım. Wow Market Community'de 2500den fazla full pozitif feedbacke sahibim. Burada da bi çok kişi ile gold alışverişi yaptım.
Discord : willerox
Whatsapp: 0549 618 54 35
-
Wow gold satış stok 8m Discord sogox1
-
Merhabalar,
Twisting Nether Horde tarafında gold satışım vardır
Güncel Stok - 2.5M
İletişim için
Whatsapp: 542 578 6796
Discord: Omphilion
-
WOW EU TWISTING NETHER Retail Gold Satışı - STOK: 1.9M
100k = 110 TL
DH DM üzerinde ulaşabilirsiniz
-
Merhabalar,
World of Warcraft Retail Twisting Nether Horde gold satışım vardır.
Discord : steveharris.
-
wow eu retail twisting nether horde gold stok 3m iletişim whatsup 05301749559
-
Merhaba,
Retail
Classic ERA
Season of Discovery
Hardcore
Cataclysm
Yukarıdaki WoW versiyonlarında tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Discord: Juvixted veya Juvixted#8801
Forum üzerinden 200'e yakın, diğer siteler üzerinden ise toplamda 25000'den fazla gold satış işlemi gerçekleştirdim.Bu konu hakkında forum üzerindeki referanslarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 26 Ekim 2024; 23:31:17 > -
100k = 110 TL
-
• En Yüksek ve Güncel Fiyat Garantisini Her Zaman Sizlere PAY2Gold Olarak Sunmaktan Mutluluk Duyarız!
• WoW Classic ve WoW Retail'de Tüm Sunucularda ve Bölgelerde Anında Alış Sağlıyoruz!
• Goldlarınızı En Yüksek Fiyatlardan Anında Bize Satabilirsiniz!
• Discord Adresimize Giriş Sağlayarak, Yetkililerimize Satmak İstediğiniz Miktarı İleterek Anında Geri Dönüş Alabilirsiniz!
• Ekstra Olarak Boe Farmı ve Güncel Farm Yerleri Hakkında Deneyimli WoW Ekip Arkadaşlarımızdan da Bilgiler Alabilirsiniz. Her Türlü Sorunuz İçin Bizlerle İrtibata Geçebilirsiniz. İyi Günler Dileriz.
İletişim Bilgileri;
Discord: discord.gg/pay2gold
Discord ID: @Pay2gold
-
Resmi satış yerlerinde 2 aylık oyun süresi 407 TL zaten niye 677'ye satmaya çalışıyorsun?
-
WOW EU TWISTING NETHER GOLD SATIŞI stok 7m
Discord: Slannit
-
100k = 110 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World Of Warcraft Retail Horde Gold Satışım Mevcuttur STOK: 10M
discorddan yazabilirsiniz murcielago_
-
Wow Retail gold satılık stok 45m
1M 1000 tl
coolnecro3243 discorddan ekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odddd -- 29 Ekim 2024; 14:56:54 > -
Selamlar, Wow Retail gold stok alım ve satım fiyat bilgisi için özel mesaj veya;
Discord: sedo77(referansı benden çok olana önden gönderebilirim)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X