Şimdi Ara

WoW free server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben en son wotlkda turkwowda bıraktım wowu tekrar başlamak istiyorum bana güncel bir server önerebilir misiniz türk sayısı fazla olursa sevinirim birazda wotlkdan yüksek bir versiyonda olsun

• pandawow buldum fakat uzun zamandır oynamadığım için kurması vs sıkıntı yine benim için yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
  • tavsiyem mop private realmlerini oynamaman yönünde çünkü stabil değiller pek.onlar yerine molten wow oynayabilirsin.nüfusu baya kalabalıktır ve bildiğim kadarıyla türk guildi vs de var.sitesinden her şeyi hazır halini torrent ile indirebilirsin.
  • Bildiğim kadarıyla en iyisi molten-wow. Lich king'i denemiştim aslında sıkıcı biraz çünkü item yapmak falan zor hızlı level aldıgın için sarmamıştı private server o yuzden. Orijinali candır Molten-Wow'un cata versiyonu da var bu arada.
  • Molten wow en kalitelisi. Her realmde türk guildi bulabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lich king mi indirsem cataclysm mi indirsem arkadaşlar.Pek wow oynamadım ,hangisini tercih etmek gerek?
  • WoW'a private server ile başlamak oyundan soğumanıza yardımcı olur.Özellikle yeni başlayanlar için MOP'daki rahatlığı önceki expansionlarda bulamayacaklar.Yani private ile oyunu öğreneyim daha sonra orjinal alırım ayağına private server ile başlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arena tournement en iyi pvp bazli server. Neredeyse sifir bug ama sadec pvp var. Yeni basliycaksan molten basla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Molten wotlk`sında neredeyse bug yok, cata da ise buglar yüzünden 80`den sonra kasmak işkence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremeses

Arkadaşlar ben en son wotlkda turkwowda bıraktım wowu tekrar başlamak istiyorum bana güncel bir server önerebilir misiniz türk sayısı fazla olursa sevinirim birazda wotlkdan yüksek bir versiyonda olsun

Exalibur TBC server'da keyifle oynuyorum Lag yok güzel, kalabalık.

http://www.excalibur-wow.com/index.php
    http://db.excalibur-wow.com/

• Blizzard sunucuları bile çoğu zaman mıçarken kimin yönettiği belli olmayan sunuculara bulaşmanızı önermiyorum. Nostalrius'u deneyebilirsiniz, forumlarında bayağı lag, dc ve rollback konusu oluyor. Private sunuculara fazla güvenmeyin, emeğiniz bir anda uçabilir.
    https://en.nostalrius.org/
  • bende başladım yavaştan 2004 patchinde bile şu anki patchden daha zevk alarak oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

bende başladım yavaştan 2004 patchinde bile şu anki patchden daha zevk alarak oynuyorum

Vanilla çok keyiflidir hocam lakin tam bir casual oyuncu düşmanı.

MoP oynatan bir sunucu arıyorsanız Бесплатный сервер игры World of Warcraft: Mists of Pandaria bu sunucuyu deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.