Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.207
Cevap
77
Favori
594.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heroic Endgame, ICCye hazır, 2 server first titleli mage

Armory:The World of Warcraft Armory
    Characterin nicki: Lowelj
    Characterin realmı: Spinebreaker
    Characterin extra özellikleri notlar: 2 adet 310 binek (ulduar 25 ve 10), 8k achiv, scarab lord questi bitmek üzere, sadece draconic 1 lazım doktor weavildan, guildi serverın en iyisi, eğer migrate etmeyi düşünmüyorsanız raid spotunuz garantidir (eğer iyi oynuyorsanız tabii) trinket bi düşmedi düşse size gelecek hc ya da normali, pet achivini vs çok rahat tamamlarsınız ally petlerini almaya uğraşmadım henüz, bayağı bir emek harcanmıştır o yüzden satsam mı hala bilemiyorum...

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı:E (Gizli soru ve cevabı)
    *MAIL varmı:E
    *CD-KEY varmı: E
    *Ilk sahibi misiniz:H
    *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E
    *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E

ben accountu başkasından almıştım, her şeyi elimde kimlik dahil, bnet accountu da kendi adımadır onunla ilgili de her şeyi vecereğim. şimdiye kadar 1 account sattım 1 tane de aldım. güvenilirliğime gelince, önceki accountumu satıp da eve geldiğimde adam telefon açtı "abi ne şifreyi sordum ne bişeyi onları bi yollasana bana" die, parayı çoktan almıştım ama her şeyini eksiksiz verdim, hala msnimdedir, hiç sorun yaşamadım. accountu satın alırken de ankarada yaşayan arkadaşa havale yaptım, ondan sonra bana bilgilerini verdi. neyse bunları geçelim.

Accountta bir de paladin var The World of Warcraft Armory (280% binekli) bu da extrası ayrıca 70 dk 73 priest da var, accountta 6-7 çeşit heirloom da vardır istediğiniz toonu kasabilirsiniz. Total 10k para vardır accountta, 8/8 t6sı rare petleri ve binekleri vardır. 100 bineği tamamlamıştır, profları tailor/enc (tailorda totc recipelerinin tamamı 2/4 uld recipeleri vardır.)

magein gearını zaten görebiliyorsunuz, pvp seti de var ama deadly, accounttaki honor ya da emblemlerle zaten rahat kasılabilir pvp seti wotlkde, serverda bissürü türk guildi var bilen bilir isterseniz onlara geçebilirsiniz.

daha bissürü şeyi var charın sorarsanız söylerim. Eğer güzel bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum, yoksa oynamaya devam edicem, çok emek verdim farmlar vs, sırf satarsam oyundan kurtulurum die satmaya karar verdim :D üniversteliyiz artık yatarak mezun olunmuo lisedeki gibi malum :D

Fiyata gelince, 1 milyar üstü tekliflerinizi bekliyorum, ona göre değerlendireceğim. iletişim için forumdan pm atabilir, ya da [email]lowelj@mynet.com[/email] adresine mail atabilirsiniz (msn değildir, iletişim adresidir. boşa msne ekleyip beklemeyin, teklife göre direkt kontakt kurabiliriz.)

ha bu arada bnet benim üstüme dedim onun da her şeyi var, kimlik vs de verebilirim (ön yüz, tc kimlik no karartılmış olarak tabi^^ [malum kişisel güvenlik:D]) sonracıma; vanilla, tbc, wotlk hepsinin kutusu cdsi duruyo onları da verebilirim.

Birebir görüşme ve teslimat, ya da havaleyle halledebiliriz. (Tabi havaleden sonra kalan tüm bilgileri veririm, kargoyla da cdleri yollarım. Ben de cdleri kargoyla almıştım.) neyse uzun lafın kısası, isteyen ulaşsın bana

not: belki aklınıza gelmez achive bakmak, titleler death's demise ile celestial defender'dır.

not2: charda hem tundra mammoth, hem motor, hem voadan binek var, yani bissürü multiple mount bulunmakta, 30-40k da onlara harcamazsınız eğer kasmak isterseniz...

not3: accountta bissürü title vardır, rep farm gerektiren birkaç tanesini tek başıma baydığım için yapmamıştım onları da tamamlayabilirsiniz rahatlıkla, wowarmoryden replere bakabilirsiniz. Salty gibi şu anda yılda sadece 52 kişinin alabildiği bir title'e de sahip, chef, vb titleları da mecbuttur...

not4: eğer guildde kalırsanız %95 insanity achiv title da size gelir :D ha bu arada migrate, isim değiştirme vs vs hepsi açık

not5: istediğiniz bir şey varsa sorun, charda aklınıza gelemiyecek ufak tefek abuk subuk falan filan bissürü şey kasılmış durumda

ps: ICC= icecrown citadel:D
  • buda knight onlineye benzedi
  • Frostwhisper serverında Ally tarafında satılık 15 k gold. 1k için 10 tl toplamda 150 tl fiyatı.
  • Uzun olduğu için özür dilerim biraz aceleden önemli şeylerini yazmaya çalıştım
    Bana ulaşmak için pm atabilirsiniz. teşekkür ederim

3 yıldır oynadıgım uyeliğimi artık gerektiği kadar zaman ayırımadığımdan dolayı satmaktayım..
    Karakterin tüm bilgileri elimde vardır üyeliğin ilk sahibiyim gizli sorusu e-mail adresi tüm bilgiler değiştirilebilir.

Bu üyelik oyunda para basmak için bile kullanılabilir durumdadır.. Üyelik içindeki karakterlerde
    Rogue - Jewelcrafting ve Engineering 80 lvl
    Death Knight - İnscription ve Herbalism - serverdaki en çok inscription a yani glyph e sahip karakter diyebiliriz. 80lvl
    Hunter 66lvl - herbalism ve alchemy meslekleri 300 / 300 300 / 300
    Tüm karakterlerine uygun heirloom itemler bulunmaktadır..

ve lvl ini hatırlayamadıgım bir magesi ile 50 lvl bir warrior bulunmaktadır . (oyuna 2 haftadır girmedim)

Bu yukarıdaki 2 meslek oyunda en cok parayı getiren mesleklerdir. Sadece gunluk olarak herbalism le 1 saat herb toplamak ve milling ile inscription glyphleri yapıp (sadece bu glyph leri satmak için bir alt karakter bulunmaktadır- toplamda 106 slotlu cantası var - 100lerce glyph // aynı şekilde jewelcrafting den elde edilen gemler ve ıvırzıvırları satmak için ayrıca bir alt karakter bulunmaktadır ) jewelcrafting günlük görevini yaptıktan sonra auction house dan 15-20 tane ucuz kesilmemiş gem alıp bunları işleyerek sattıgınızda bile ((en az)) 700-800 gold kar edebilmektesiniz.

Karakterlerimin serverda hiç kimse ile ilgili bir sorunu olmayıp yeni gelecek patch e tamamen hazırdırlar(özellikle rogue ) Trial of the crusader (oyundaki en son raid ) 10 / 25 man versiyonları 4-5 hafta tamamen temizlenmiştir. armory link i burdadır.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn'Qiraj&n=Rocksolid

su an uzerinde pvp itemleri bulunmaktadır. elinde oltası olmasına ragmen sahip oldugu statlar yeterlidir :)
    isterseniz itemleri tek tek thottbot - wowhead gibi sitelerden linkleyeceğim ayrıca oyun hakkında msn üzerinden ders bile veririm :)

elindeki silahlara gelince toc 10 ve 25 man den 232 ve 245 lvl dagger lar yine toc 10'dan 232 lvl axe ve sword bulunmaktadır.. Pve ve Pvp setlerinin item lvl ortalaması 230-235 civarındadır. en yüksek item lvl lich king patch inden önce 258dir ( ki bu hardmodelar oldugu için serverımda cogu kişide yoktur :) )

Karakterin fiyatına gelincee oyunu oynayıp 80 lvl e ulasabilmeniz için gereken 3 paket de var(gordugunuz gibi 80lvl karakterler var uyelik içinde )

Bu 3 paketin fiyatı içindeki 80 lvl tamamen epic üstü gearlı rogue ve karakterlerin sahip olduğu meslekler ve parayı göz önünde bulundururak bir teklif yapınız..

Benim aklımdaki fiyatı en az 225 ytl dir. Fiyat yüksek geldiyse içindeki tüm karakterleri silip sadece üyeliği satabilirim. Karakterin isminin ve istenirse serverının değiştirilmesi masraflarını fiyattan düşebilirim. Bu item seviyesindeki bir rogue elde etmek oyunda birçok arkadaşınız yoksa zordur ve çok zaman gerektirir. Zamanınızı değil paranızı harcayın :)

Bu oyuna başlamayı düşünüyorsanız burdan buyrun derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursaaa -- 24 Şubat 2010; 9:38:08 >
  • Satılık lvl 80 Tauren warrior, server Burning Steppes. Char End game bitirmiştir (icecrown raid hariç) arena + pve gearı çok iyi 7 k achievementi 10 k goldu var armory linki:

Cd leri ve Autenticatoru beraberinde evreceğim, ayrıntılı bilgi için burial1@hotmail.com
  • elamlar okulum bitmesi ve iş girmem nedeniyle ve yengenizin aşırı baskısı nedeniyle wow’dan ayrılıyorum.Nişan planlar falan var anlayacağınız…Başımızı yaktık 
    Karakterle ilgili bilgiler vereyim ilgilenenler bana ulaşsın.
    Server:Karazhan
    Blood Elf Paladin

isim : jmanuj

Retri pladin hali hazırda25 günlük prepeyd var aras sıra giriyorum hala 20k gold var satmadan önce gearını düzeltmek istiyorum.
    45 LWL ALT ROGU VAR .
    Defias brother servırında da 70 lwl warlock var.

Sormak istediğiniz başka şeyler varsa
    Ferhat490yahoo.co.uk
    Ekleyebilirsiniz msn adresim.
    300tl civarı bir fiyat düşünüyorum.
  • LVL 80 Enhancement Shaman ımı satıyorum

fiyat 450 dir tabi msn e eklerseniz anlaşabiliriz

ayın 4 ünde 60 günlük prepaid kart eklenmiştir

detaylı bilgi almak isteyen ogun@lordgibiyim.com
  • Burning Steppes Serverında satılık 10k gold .. Piyasanın altında ucret talep edicem .. ilgilenen olursa PM den ulassın..
  • alınık warrıor prot spect toc 25 tanklasın yeterlı
  • Arkadaşlar yukarıda bir yerlerde Karazhan serverında druidimi satışa çıkarmıştım alıcı bulamadım o sıra bi karakter daha kastım..
    Karazhan realminde 76 level Tauren Druid meslek yarıda ama kısa sürede kasılabilir

Wildhammer realminde 80 level Human Death Knight
    Full Epic Gear 4700 Blood DPS 6K dpsten altın görmüyorm raidlerde. Tabi bu sizin oyunculuğunuza kalmış bişey
    Meslek Mining Blacksmithing ama full değil
    280lik mount var northrendte uçabilir.Yanında 6 adet mount ve perky pug gibi petler var
    1 aylık süresi var accountun (19 aralıktan itibaren)
    pek eksik yok karakterde bu yüzden aldıgınız zaman tek yapmanız gereken raidlerde takılmak
    Sayamadığım bir çok şey var gerekte yok zaten ama sunu söyleyeyim herkesten uygun fiyata veriyorum charımı bırakmam gerek artık şu oyunu bitirme tezim falan filan bu yüzden fiyat 270 liradır ama gerçekten alıcaksanız uygun bi şekilde fiyatta kesin anlaşırız
    mail adresim: feel.the.magic@windowslive.com
    tel:05543155331
  • Selamlar,

Oyunu bırakmak istedigimden dolayı aşağıdaki karakterlere sahip olan hesabım satılıktır.

Kul-Tiras Sunucusunda: Toplamda 14k gold var. Paladin ve DK’nın %280 hızlı uçan mountu var.

- level 80 human paladin – grand marshal titlesi var. Holy için Full relentless gearlı. Gearscore notu 5k. 2.8k Spellpower vs. Retri için 4.3k.

- level 80 dwarf priest – Full relentless gearlı. Gearscore notu 5k. 2.9k Spellpower, 1010+ resilience vs.

- level 80 human death-knight – Pve ağırlıklı ama alt olduğu için fazla oynanılmamıştır.

- Level 70 human warrior - %10 XP veren itemleriyle birlikte. Sezon2 gearli.

- Level 70 orc hunter

- Level 29 human rogue

Stormscale Sunucusunda: Burada toplamda 6k gold var.

- Level 70 NE druid:

- Level 54 dwarf rogue

- Level 35 dranei shaman

Karakterleri oyunda da gösterebilirim. Ankaradayım. Kayıtlı e-maili vs de vereceğim. Fiyat olarak 400 lira düşünüyorum. Daha detaylı bilgi edinmek, armory linkler vs. için PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micheilowen -- 28 Ekim 2010; 15:35:29 >
  • merhaba arkadaslar, bende işe başlamam sebebiyle wow'a ayıracak pek vaktim kalmadı bu yuzden Account satısa cıkartıyorum... oyunu ilk cıktıgı andan itibaren oynuyorum, ilk sahibiyim, herhangi hack vakkası yasamadım. Yalnıs hesabım US (amerikan) serverında bunu bilmeniz tercihinize yardım eder. karakterler Wildhammer serverinda Adları : Deniz (drud) Tugce(shaman) Ercanxx (warrior) armoryden gear check edebilirsiniz.

Accountda lvl 80 druid , lvl 80 shaman, lvl 80 warrior ve bi twink ve alt karakterer var.

Druid: (deniz) tamamen epic olup resto main specdir rahatlıkla butun raidlere katılabilirsiniz (toc 25 dahil) diger speclerde de super gear vardır yine cekinmeden butun raidlere katılabilirsiniz. %280 epic mount vardır ayrıca profesionları maxdır leatherworking ve skining..

Shaman: (tugce) bu alt karakter olddugu icin cok iyi bi gearı yok ama toc haric raidleri yapabilirsiniz main spec elemenaldır. %280 binek mevcuttur. profesionları mining ve herblisimdir gun icinde cok fazla gold yapabileceginizi temin ederim sadece dolasarak 2000 golddan fazla kazanabilirsiniz.

Warrior: (ercanxx) oyuna ilk basladıgım karakterimdir o yuzden ayrı ilgilendim onunla iyi geara sahipdir. alchemy var ama son zamanlarda pek ilgilenmedigim icin max degil..

Neyse aklınıza gelen baska sorunuz varsa bana mail atabilirsiniz: e_sermetoglu@hotmail.com

fiyat hakkında bişey burda belirtmiorm ama artık oynayamıorm ve elden cıkartacagım icin pazarlıga acıktır. maillerinizi bekliorm.
  • Bu account icin cok zaman harcadım. onu soyliyim.
    Druid t9.5 full set ve Bis Gear Vardır üstünde. zaten 4/5 totgc 25 man kesmis bulunmaktayım t9 set feral/resto/boomkin gear hazırda var birazda pvp set itemleri envai cesit trinket yüzük. gears score 5400 civari

Dk tank t8.5- t9 karışımı dps full t9 totc/totgc weaponlar gear score 5.1k-5k arası gs civari
    pvp bir kac item

Hunter Full t9 totc weaponlar

druid-dk = %280 skill mount

full herb-potion master - mining - bs -skinning - Lw 5-6 tane totc recipe
    priest - enchanter / Jc (450 skill)

Arena achivement ve history im cunku pvp den anlamam.

Totalde 3k degerinde item/gem/gold olarak bırakacagım. eger daha fazla gold ile isterseniz charı ona gore bana mesaj atın veya haber verin. Normalde gunde bu charlarla 5k gold rahat kasabiliyordum.

Acilen oyunu bırakmayak istiyorum.cd lerini de size kargolayacagım(kargosu size ait)

Characterin realmı: Veknilash

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı:E/
    *Ilk sahibi misiniz: E
    *Kimlik fotokopisi verilicekmi:H
    Ucreti : 400 ytl istiyorum

ilgilenen arkadaslar 05056031400 veya msn [email]oscarkaynak@hotmail.com[/email] msn eklesin lutfen, gerekli bilgileri telefon veya msnle verebilirim su an için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kusadasi76 -- 23 Aralık 2009; 22:16:44 >
  • Server : Dunemaul
    Item/Karakter'in özelliği (yada linki) :
    Fiyat Aralığı :200-400 arası bır ffıyat
    Ulaşma Şekli :melo-mert@hotmail.com
    SQ/SA var mı:E/

Karakterin ıcınde 6 7k kadar para bulunmaktatır pve pvp setleri mecvuttur para ıle alınabılcek tum bınekler alınmıstır motor ve 3kısılık bınek dahıl.Ally magele devam edecegım ıcın bunu satıyorum sorularınız ıcın ekleyebılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melart -- 24 Aralık 2009; 13:44:14 >
  • Server : wildhammer
    Item/Karakter'in özelliği (yada linki) :

Fiyat Aralığı :400tl
    Ulaşma Şekli :berdushpasha@hotmail.com (mail dir msn diil)
    SQ/SA var mı:E/

ihtiyactan dolayı satılıktır.ilk sahibiyim hiç hacklenmedi.paladin main chardır.prot main spec retri offspectir.tum raidleri rahatlıkla tanklayabilir normal/hc olarak. retri gear ortalamadır.furious+deadly pvp gear vardır.shaman alt tır.fazla zaman ayıramadıgım ıcın oynayamadım pek.paladin 450mining 450 jc ve shaman 450 herbalist 450 alchemy dir.gunde rahatlıkla 3 4k gold farm yapabilirsiniz.ayrıca 70 lvl dk ve darkspear da 60 lvl druid vardır.

paladin de epic mountlar ve motor mevcut olup 16k gold ve bankada satılabılcek durumda 2-3k lık malzeme vardır.shaman ında epic mountları mevcuttur.ist içi elden teslimat yapılır.tum oyun cd lerı cd keyler kutularıyla teslim edilecektir. mail veya pm le ulasabilirsiniz.pazarlıga acıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdushpasha -- 4 Ocak 2010; 10:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esermetoglu

merhaba arkadaslar, bende işe başlamam sebebiyle wow'a ayıracak pek vaktim kalmadı bu yuzden Account satısa cıkartıyorum... oyunu ilk cıktıgı andan itibaren oynuyorum, ilk sahibiyim, herhangi hack vakkası yasamadım. Yalnıs hesabım US (amerikan) serverında bunu bilmeniz tercihinize yardım eder. karakterler Wildhammer serverinda Adları : Deniz (drud) Tugce(shaman) Ercanxx (warrior) armoryden gear check edebilirsiniz.

Accountda lvl 80 druid , lvl 80 shaman, lvl 80 warrior ve bi twink ve alt karakterer var.

Druid: (deniz) tamamen epic olup resto main specdir rahatlıkla butun raidlere katılabilirsiniz (toc 25 dahil) diger speclerde de super gear vardır yine cekinmeden butun raidlere katılabilirsiniz. %280 epic mount vardır ayrıca profesionları maxdır leatherworking ve skining..

Shaman: (tugce) bu alt karakter olddugu icin cok iyi bi gearı yok ama toc haric raidleri yapabilirsiniz main spec elemenaldır. %280 binek mevcuttur. profesionları mining ve herblisimdir gun icinde cok fazla gold yapabileceginizi temin ederim sadece dolasarak 2000 golddan fazla kazanabilirsiniz.

Warrior: (ercanxx) oyuna ilk basladıgım karakterimdir o yuzden ayrı ilgilendim onunla iyi geara sahipdir. alchemy var ama son zamanlarda pek ilgilenmedigim icin max degil..

Neyse aklınıza gelen baska sorunuz varsa bana mail atabilirsiniz: e_sermetoglu@hotmail.com

fiyat hakkında bişey burda belirtmiorm ama artık oynayamıorm ve elden cıkartacagım icin pazarlıga acıktır. maillerinizi bekliorm.

ilan hala gunceldir tekliflerinizi bekliyorum pazarlıga acıgım
  • Baştan belirteyim icc clear dır 10 ilk boss yok achiden görebilrsnz ama 25 manda ilk 3 boss var enson boss yok 10 mandede ilk boss yok son 3 boss var sebebi raid saati bana uymaması yetişememiş olmam o güne min 6 k dps yapabiliyorum raidlerde itemlere bakarsanız anlarsınız zaten 33 mount var bunun içinde proto ,netherwing de mevcut meslekler full icc clear türk guildinde serverda en iyi mageler arasındayım armoryde 2 219 item mevcut back ve leg bunları degiştirmedim frost biriktiriyorum 40 frost var 50 frosta direk 264 back alıcam ki bu hafta anında alabilirsinz sp görüldügü gibi coşmuş bir vaziyette.. sp abanim derseniz dahada gemleri degişebilirsiniz arcane fire spec mevcut 700 gold var çok uzattım armory vereyim armory herşeyi açıklıyor crit düşük gelebilr molten basınca %32 raidle %45 lere kadar cıkabiliyor. bankada toc 25 245 weaponuda mevcut dileyen main/off takılabilir.50+thiumrp var unutmuşum sölemeyi

icc dps ilk 5 deyim .

*SQ/SA var mı:E
    *CD-KEY varmı: E/H
    *Ilk sahibi misiniz: H(arkadaşım.)
    *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E Duruma göre .
    *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E

Fiyat 450

Daha fazlasını hak ediyor ....

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM TAKAS İÇİN PM ATMAYINIZ FİYATTA İNDİRİM OLABİLİR İST ELDEN YAPABİLİRM KARAKTER OCAGIN 7 SİNE KADAR ACIK
  • hoamarus eu da

70 warlock horde undead nick:elaxis
    70 priest

wolk cıktıgından beri girmediğim icin armory lınkı acık degıl. Uzun zamandır oynamıyorum vakıtte yok aslında woflk alıpta oynamak ısteyen varsa 150 tl pazarlıksız son fiyat.

kullnıcı adı, sifresi, gızlı soru cevabı verilecektir.

herkeze ıyı oyunlar

(genelde forumda oluyorum pm atmanız yeterlı, fiyatla ılgılı lutfen pm atmayınız.)
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.