Şimdi Ara

WoW ERROR #134 0x85100086 Fatal Condition Hatası Alıyorum Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  WoW ERROR #134 0x85100086 Fatal Condition Hatası Alıyorum Lütfen Yardım.


    Outlanddaki charıma girince bu hatayı alıyorum arkadaşlar fakat baska bir charda almıyorum internettede yok bunun çözümü lütfen yardım.



  • emin misin internette olmadığına?

    google açılır.

    wow data condition error yazılır

    çıkan sonuçlar okunur.


    ya da kısaca ilk olarak "repair" denenir.
  • Open your Data folder and delete the file wow-update-oldworld-13154.MPQ

    Once that is gone, run the repair utility.

    If the issue persists, just as a summary, Error 134 just means that the game wanted some data but the system didn't deliver it or delivered some corrupt data. The CPU is the one asking for the data, and it flows from hard drive -> hard drive controller -> memory controller (onboard for AMD64/Phenom, Northbridge for older AMD and all Intel chips) -> RAM -> memory controller -> CPU. Checking that path would most likely reveal where the error is coming from.

    http://tinyurl.com/67zcqjx
  • yazdıklarınızın hepsini denedim o yüzden internette çözümü yok dedim oyunu en baştan silip yükleyince sorun düzeldi
  • En baştan silip yükleme gibi bi durumum yok CDler burda değil. Internetteki çözümlerin hepsi sallamasyon. 3 günlük hort iyidir. Alternatif fikirler lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasted Years

    En baştan silip yükleme gibi bi durumum yok CDler burda değil. Internetteki çözümlerin hepsi sallamasyon. 3 günlük hort iyidir. Alternatif fikirler lazım.


    aynen hiç biri bir işe yaramıyor addon klasörünü sil falan diyenlerde var ben kısa yoldan sildim yükledim




  • Ekran Çözünürlüğünü değiştir Oyuna giriyo. Sonra tekrardan düzeltip girebilirsin. Bu kadar basit :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benim de aynı sorunum var sisteme format attım xp yerine win7 kurdum önceden tek tük geliyordu şimdi chara bile giremiyorum.

    Ramleri memtest ile test ettim tek tek taktım sorunsuz olmasına rağmen bu işlem sorunu çözmedi, ekran kartının driverini düşürdüm tekrar güncelledim kaldırdım sildim vs. vs. düzelmedi, oyunu farklı hdd ye taşıdım düzelmedi, internetten hazır rip li sürüm indirdim olmadı, mpq dosyalarının içindeki açılamayan dosyaları arkadaşlarımdan aldığım çalışan sürümlerle değiştirdim yine olmadı. Defrag ve bilimum hdd işlemini de uyguladım.

    Kısacası denemediğim şey kalmadı bu 134 hatasına kesin çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın.

    Not: 3.3.5 sürümünde oynuyorum.
  • Bu sorun bendede devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.