Arkadaşlar Laptop a Dün Format Attırdım ve Öncedende Oynadığım Wow u yükleyeyim dedim ve bu hatayı verdi Amd mobility hd 5470(win7x64) güncellemesi çok problemli bi ekran kartı olduğundan daha önce yüklediğim amd catalyst control center birdaha yükleyemedim yüklesemde laptop çalışmasına rağmen ekran siyah kalıyordu güvenli moddan sildim yaklaşık 2-3 saattir hatayı düzeltmeye çabalıyorum fakat ne yapsamda olmadı lütfen yardım .bu arada amd sitesinden yüklediğim herşey nerdeyse sürekli hata verdi bilginize aynı zamanda 1366x768 ekran boyutuda şu an olmuyo haberiniz olsun
masaüstü ise ne uğraşıyorsun git al bi tane nvidia ekran kartı 80 tl civarında felandır.
quote:
Orijinalden alıntı: Sowyet
masaüstü ise ne uğraşıyorsun git al bi tane nvidia ekran kartı 80 tl civarında felandır.
laptop malesef :(
garantisi bitmişse onun da değiştirirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Sowyet
garantisi bitmişse onun da değiştirirler.
konuyu nerden nereye getirdin neyse şuan fakirim zaten yukardaki problemi hallettmem lazım
ben sadece çözüm seçenekleri üretiyorum seçim sizin tabiki ben sorunu bilmediğim icin bu da bi seçenek
Bi Bilen Yokmu Lütfen !!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme