Şimdi Ara

WoW'da Hacklenmeye Son!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun size Keyscrambler adlı programı tanıtacağım.Bu programı kullandıgınız surece bilgisayarınızda Keylogger bile olsa World of Warcraft şifrenizi rahatlıkla girebileceksiniz.

Keyscrambler Nedir ?

Şu ana kadar belki adını bile hiç duymadığınız kendi küçük marifeti büyük bir yazılım olan KeyScrambler’in amacı keylogger’lara karşı bilgilerinizi güvende tutmak amacıyla yapılmış bir yazılımdır.

Bunu sizlere En basit örnekle anlatacak olursam

KeyScrambler olmayan bir sistemde , keylogger türü bir klavye kaydedici yazılım var ise klavyeden bastıgınız her turlu karakteri kaydedecek ve keyloggerı kodlayan kişiye gonderecektir.

Aşağıdaki resimde goruldugu gibi Keyscrambler kurulu olmayan bir bilgisayarda klavye ile yazılan herşey olduğu gibi keylogger'a log olarak kaydediliyor.

WoW'da Hacklenmeye Son!

Fakat Keyscrambler yuklu olan bir bilgisayarda keylogger ın klavyede bastıgınız karakterleri degil de programın rastgele sectigi karakterleri kaydettigini gorursunuz.

WoW'da Hacklenmeye Son!

Ayrıca programı sadece nette surf yaparken kullanmak isteyenler için Mozilla Firefox'a ait addon uda kurabilirler!

Kişisel veri güvenliğine önem verenlerin seveceği bir Firefox eklentisi olan Keyscrambler ile klavyenin kaydını tutan zararlı yazılımlardan korunabilirsiniz. Kullanması bedava.

Son yılların en sık karşılaşılan güvenlik sorunlarının başında gelen klavye girdisini kaydeden yazılımlardan (keylogger) korunmak artık sizin elinizde. Mozilla Firefox eklentisi olarak indirebileceğiniz Keyscrambler, Firefox ile girdiğiniz tüm sitelerde güvenli bir şekilde sörf yapabilirsiniz. Ayrıca Internet Explorer için kuracağınız program vasıtasıyla da Internet Explorer girişlerinizi de güvenli bir hale getirebilirsiniz. Basit bir arayüze sahip olan Keyscrambler aracını isterseniz sağ alt köşedeki konumunda kullanabilirsiniz.

Addon u indirmek isteyenler için :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3383/

Evet bunun yanı sıra program bazı online oyunları da destekliyor ve bunların içinde World of Warcraft yer alıyor.Suan ıcın destekledıgı onlıne oyunlar yeterlı gıbı gozukmese de ılerıde gelecek guncellemelerle listenin uzayacagına eminim.İşte programın destekledigi oyunlar;

Dikkat !! Programın sadece Pro ve Premium versiyonları aşağıdaki Online oyunları destekliyor.

* World of Warcraft
    * Runescape
    * Steam
    * EVE-Online
    * Turbine Launcher (Lord of the Rings Online; Dungeons and Dragons Online)
    * Station Launcher (Star Wars Galaxy; EverQuest; EverQuest 2; Pirates of the Burning Sea; PlanetSide; Vanguard)

WoW'da Hacklenmeye Son!

Evet arkadaslar aşağıdaki resimde de goruldugu gibi programımız World Of Wacraft'da sorunsuz bir sekilde çalışıyor.

WoW'da Hacklenmeye Son!

Testte Kullanılan Programlar:

Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) 3.92

Nolur nolmaz diye link vermek istemiyorum.İsteyenler pm ile ogrenebilirler.

KeyScrambler 2.7.0

www.qfxsoftware.com
    Download KeyScrambler
    http://www.qfxsoftware.com/download.htm

Not:Konu tamamen kendi anlatımımdır sadece bir kaynaktan Mozilla Firefox Addon u hakkında bilgi alısverısı yapılmıstır.

İyi Forumlar !!!

• Konunun herkesin gorup yararlanabilmesi acısından Yönetici ve bölüm sorumlusu arkadaslardan konunun sabitlenmesini rica ediyorum.
  • kullanan var mı sımdı bı sey olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

kullanan var mı sımdı bı sey olmasın

Hocam 2 yıldır kullanıyorum.Zaten programın kendi sitesini yazdım oraya oradan ındırırsenız bır problem olacagını sanmıyorum...Programın Authenticator dan bile daha işe yaradıgını dusuyorum.Duyduguma göre en son yeni yazılan bir virus sayesınde authenticator engeli bile aşılıyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

quote:

Hocam 2 yıldır kullanıyorum.Zaten programın kendi sitesini yazdım oraya oradan ındırırsenız bır problem olacagını sanmıyorum...Programın Authenticator dan bile daha işe yaradıgını dusuyorum.Duyduguma göre en son yeni yazılan bir virus sayesınde authenticator engeli bile aşılıyor artık.

Ben authentıcator kullanıyorum daha hacklenmedım . Pekı bunu kullanıp hacklenen var mıdır ?

• quote:

quote:

quote:

Ben authentıcator kullanıyorum daha hacklenmedım . Pekı bunu kullanıp hacklenen var mıdır ?

Authenticator kullanıyorsanız bunu kullanmanıza gerek yok diye dusunuyorum ama sadece wow için yazılan bir program degil internette surf yaparken bile her girdiginizi sifreliyor.Forumlarda arastırdım , bunu kullanıpta hacklendigini yazan olmamıs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Authenticator kullanıyorsanız bunu kullanmanıza gerek yok diye dusunuyorum ama sadece wow için yazılan bir program degil internette surf yaparken bile her girdiginizi sifreliyor.Forumlarda arastırdım , bunu kullanıpta hacklendigini yazan olmamıs.

yararlı bır programa benzıyor o zaman .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60 kişi bakmış sadece 1 kişiden yorum gelmiş.O kadar hazırladım kendi çabamla
  • Sakin ol dostum

Korkuyorum açıkcası ya birşey olursa diye.
  • Sağol uğraşmışsın.

Ne yalan söyleyeyim yemiyor uygulamak bunu.Birkaç kullanan daha çıkıp yorumlasa iyiydi.
  • Hocam yazın google a arastırın son derece guvenılır program yanı sadece online oyun acc leri için degil bu. Program 2 3 yıldır var yeni guncelleme de online oyunları destekliyor sakat bir durum olsaydı daha onceden cıkardı zaten ortaya ama su ana kadar kımseden olumsuz bir yorum almadım program hakkında.
  • quote:

60 kişi bakmış sadece 1 kişiden yorum gelmiş.O kadar hazırladım kendi çabamla

sakin ol şampiyon

• Teşekkürler paylaşımın için. C-netten filan oldukça iyi yorumlar çıkmış. Ama malesef freewave versiyonunda Online oyun desteği yok.

Ha bu arada oldukça ünlü download siteleri test etmiş zaten içiniz rahat olsun.

"Softpedia guarantees that KeyScrambler Professional 2.7.0.0 is 100% CLEAN, which means it does not contain any form of malware, including spyware, viruses, trojans and backdoors."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 18 Kasım 2010; 22:08:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SINIRYOK

Teşekkürler paylaşımın için. C-netten filan oldukça iyi yorumlar çıkmış. Ama malesef freewave versiyonunda Online oyun desteği yok.

Hocam burdan paylasamam ama ınternette cogu sitede crackli versiyonu mevcut güvenilir bir site bulup temin edebilirsiniz Premium versiyonunu.
  • quote:

quote:

O yalnızca telefonlarda oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

quote:

authentıcator hacklenmesı mı ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam sadece telefonlarda olduguna dair bir kaynak var mı elinizde? Benim bildigim kadarıyla her ikisinde de oluyor.

Türkçe kaynak
    Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    World of Warcraft Authenticator'ı Hacklendi!
    http://www.merlininkazani.com/World_of_Warcraft_Authenticatori_Hacklendi-haber-28722p1.html

İngilizce kaynak
    http://www.mmocrunch.com/2010/02/28/world-of-warcraft-authenticator-hacked/

• Kernel seviyesinde koruma sağlamadığı için, Keyscrambler'a da çok fazla güvenmeyin derim ben. Elbette korunmanıza katkı sağlayacaktır, ancak mim saldırılarına karşı en az authenticator kadar savunmasızdır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sadece telefonlarda olduguna dair bir kaynak var mı elinizde? Benim bildigim kadarıyla her ikisinde de oluyor.

Türkçe kaynak
    Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    World of Warcraft Authenticator'ı Hacklendi!
    http://www.merlininkazani.com/World_of_Warcraft_Authenticatori_Hacklendi-haber-28722p1.html

İngilizce kaynak
    http://www.mmocrunch.com/2010/02/28/world-of-warcraft-authenticator-hacked/

ne yani şimdi paramız boşuna mı gitti bi nevi

• Varda somut olarak sunamam ki ... :) 3 Arkadaşım hackledi Telefonda olduğundan dolayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.