Şimdi Ara

WoW'da en iyi realm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttiğin gibi orjinal wow'a başladım ama bir sürü server ama pvp server'ı arıyorum şuan kazzak'tayım bu realm yani server iyimi birde denge durumu iyi olan bir server olabilirse birde yeni olması önemli şimdiden teşekkürler

• Kazzakta oynadım expansion'ın başında puglar falan başarılı oluyordu genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgek Noraktar

Kazzakta oynadım expansion'ın başında puglar falan başarılı oluyordu genelde.

Ama nasıl bir server çok eskimi veya bundan yeni server varmı şimdi kazzakta herkes 80 lewelse ben ne yapıcam yani böle bir site varmı hangi tarihte filan açıldı diye ?
  • http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu

En iyi realmler listesini yukarıdan görebilirsin. Şu anda zaten yeni açılmış bir realm yok bildiğim kadarıyla. Bu nedenle de herkesin(%75 diyelim) 80 olmadığı bir server bulman imkansız, lvl80 olmayanlarında %90'ı alt karakterler olacaktır. Yukarıda verdiğim listedeki sıralama PVE başarısına göredir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kibitzer

http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu

En iyi realmler listesini yukarıdan görebilirsin. Şu anda zaten yeni açılmış bir realm yok bildiğim kadarıyla. Bu nedenle de herkesin(%75 diyelim) 80 olmadığı bir server bulman imkansız, lvl80 olmayanlarında %90'ı alt karakterler olacaktır. Yukarıda verdiğim listedeki sıralama PVE başarısına göredir.

Teşekkürler site için birde pvp sırasına göre olan varsa çünkü pvp serverında oynuyorumda

• Çoğunluk pvp serverlarda oynuyor zaten. Eğer oyunda ana amacın "Ben boss kesmekle değil pvp yapıp diğer insanları kesmek ile ilgileniyorum" ise pvp başarısını gösteren bir kriter yok bildiğim kadarıyla. PVE'de kim hangi bossu kesmiş gibi istatistikler ile sıralama yapılıyor ama pvp için "hangi realm en çok bg kazanmış, arenalarda başarılı olmuş" gibi bir sıralama yapan yer bilmiyorum. Pve yapmadan zaten sırf pvp yapmak "ben hayatımda çikolatadan başka hiçbir şey yemeyeceğim" demek gibi birşey. Bir yerde diğerine de mecbur kalırsınız.
  • quote:

Çoğunluk pvp serverlarda oynuyor zaten. Eğer oyunda ana amacın "Ben boss kesmekle değil pvp yapıp diğer insanları kesmek ile ilgileniyorum" ise pvp başarısını gösteren bir kriter yok bildiğim kadarıyla. PVE'de kim hangi bossu kesmiş gibi istatistikler ile sıralama yapılıyor ama pvp için "hangi realm en çok bg kazanmış, arenalarda başarılı olmuş" gibi bir sıralama yapan yer bilmiyorum. Pve yapmadan zaten sırf pvp yapmak "ben hayatımda çikolatadan başka hiçbir şey yemeyeceğim" demek gibi birşey. Bir yerde diğerine de mecbur kalırsınız.

Ama zaten ilk canavar kesicezde 80 lwl olucaz sonra full pvp yapıcam yinede sağol senin görüşün ama senin bildiğin fazla eskli olmayan veya burda pvp yapmak güzel oyuncu kalitesi iyi dediğin bir pvp serveru varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorthyLife

Başlıktada belirttiğin gibi orjinal wow'a başladım ama bir sürü server ama pvp server'ı arıyorum şuan kazzak'tayım bu realm yani server iyimi birde denge durumu iyi olan bir server olabilirse birde yeni olması önemli şimdiden teşekkürler

Eğer PvP merkezli oynamayı düşünüyorsan şu linki biraz kurcalamanı tavsiye ederim.

http://www.sk-gaming.com/content/21517-WoW_arena_ranking_updates

Burda 2v, 3v ve 5v de dünya sıralamalarını görebilirsin. Aynı zamanda hangi battle group da ve hangi serverda oynadıklarını da görebilirsin.

Ancak pvp de iyi server kavramı bence biraz göreceli. Mesela çok sağlam pvp yapan oyuncuların olduğu bir serverda çok yetenekli olsanız bile belki de öne çıkmanız zor olacakken, vasat bir battle group da pvp beceriniz ile sıralamada başı çekebilirsiniz. Yine de tamamen sizin terchinize kalmış bir şey...

• Stormscale eu

PvP için üstüne server varsa söyleyin
  • quote:

Çoğunluk pvp serverlarda oynuyor zaten. Eğer oyunda ana amacın "Ben boss kesmekle değil pvp yapıp diğer insanları kesmek ile ilgileniyorum" ise pvp başarısını gösteren bir kriter yok bildiğim kadarıyla. PVE'de kim hangi bossu kesmiş gibi istatistikler ile sıralama yapılıyor ama pvp için "hangi realm en çok bg kazanmış, arenalarda başarılı olmuş" gibi bir sıralama yapan yer bilmiyorum. Pve yapmadan zaten sırf pvp yapmak "ben hayatımda çikolatadan başka hiçbir şey yemeyeceğim" demek gibi birşey. Bir yerde diğerine de mecbur kalırsınız.

Çoğunluk pvp serverlardamı oynuyor hönk ??? tam tersi olması lazım pvp serverlarının populationları düşük pve ve rp serverlarına göre sayılarıda az.
  • twisting netherda puglarda full heroic icc temizleniyormuş
  • bildiğim kadarıyla 57 PvP 44 PvE server var ve RP ile RPPvP serverları toplasan zaten bir elin parmaklarını anca geçer.
    ayıca kimi PvP realmlerin popülasyonu düşük olabilir ancak en kalabalık serverlar yine PvP serverlarıdır ve PvE realmlerde de low realm görmek mümkün
  • senin serverindeki adamların leveli onemli deil dungeon ve bg icin diyorsan cunku mixed server olayı var yanı karısık butun serverler bg de ve dungeonlarda sadece group gorevlerınde zorlanrsn ole bısı oldugundada bı 80 levelden rica et yapıyolar genelde
  • PVE - Twisting Nether - Horde / Silvermoon, Ravencrest- Ally

Tabi bu benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 30 Haziran 2010; 13:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Stormscale eu

PvP için üstüne server varsa söyleyin

Haklısın, PvP de en hardcore oyuncular o serverdadır.
  • stormscale e beklerim, wg leri hiç kaybetmiyoruz, bg ler dengeli yenip yeniliyoruz.arena için ise baya bir uğraşman gerekir ki zevki de öyle çıkıyor zaten.bu arada disc priest veya druid aranıyor 1k+ res rogue umun yanına :) şuan 1200ratingdeyim 1800 ü hedefledim ama aktif birisi lazım yanıma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

twisting netherda puglarda full heroic icc temizleniyormuş

Enteresan
  • Stormscale yeni başlayacak bir oyuncu için çok kazık bir server bence.Oraya gelenlerin çoğu migratele gelmiştir zaten tavsiyem önce pvpde uzmanlaşıp gelmeniz aksi takdirde canınınz yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 30 Haziran 2010; 16:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: Php

twisting netherda puglarda full heroic icc temizleniyormuş

Enteresan

Heroic 25-man LK kesen dünyada zaten 200 guild mi ne var topu topu, Twisting Nether'da da 3 guild var kesen. Pug ile kesilmez heroic 25-man LK, neresi olursa olsun
  • Bencede pugla lk hc olarak zor.Lk hc olarak zor zaten...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.