Şimdi Ara

wow chat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yasnet serverinde night elf açtım.ama kimseyle konuşamıyorum.türkçe yazıyorum benim yazdığımdan farklı bişe yazıyo.mesela selam yazıyorum enter e basıyorun nuf çıkıyo.bunun ayarı felanmı var nedşir.başkaları çatır çatır konuşuyo.bunun sırrı ne?

• /1 boşluk vırvırrrvırr zırrzırrzırr şeklinde yazarsan o haritadaki herkez yazdıklarını kodlanmadan görür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

/1 boşluk vırvırrrvırr zırrzırrzırr şeklinde yazarsan o haritadaki herkez yazdıklarını kodlanmadan görür..

+
    quote:

vırvırrrvırr zırrzırrzırr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 3 Temmuz 2005, 0:39:08 >

• eaywallah hocam saol
  • millet wow u oynamak için ne yapıcam orjinalini almazsam olmazmı
  • olur tabi ama, orjinaldeki zevki alamazsın hiçbir şekilde.

ayrıca sabırlı olman lazım free serverdaki hatalara karşı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

arkadaşlar ben yasnet serverinde night elf açtım.ama kimseyle konuşamıyorum.türkçe yazıyorum benim yazdığımdan farklı bişe yazıyo.mesela selam yazıyorum enter e basıyorun nuf çıkıyo.bunun ayarı felanmı var nedşir.başkaları çatır çatır konuşuyo.bunun sırrı ne?

solda chat menüsü war ona gir ordan language yi onun içinde darnassian war onu seçip normal konustugun zaman ne yazarsan konusma balonunda o cıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oha ! WoW Account Cancellation
    16 yıl önce açıldı
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler şimdi wow u knightonline gibi resmi siteden çekip oynuyamuyoz mu ?? bide üyelik felan nerden alcaz ben knightcıyım bilmem wow mow ufak bi genelleme yaparsanız sevinirim neler gerekio tşkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.