ARKADASLAR , yeni bir server acildi, xp cok kolay lvl 1 deyken bir hayvan kestdiginde 282 xp aliyorsun - Güzel Xp. Horde olursaniz sizin icin iyi olur - cunku horde lazim ve size yardim edebilirim eger tauran olursaniz veya ORC
Benim Bu serverdaki Character ismim [Seviyorum] - ------------------------------------------------------- Character acmak icin buraya diklayiniz
[set realmlist lokal-lenasen.mine.nu] ----------------------------------------------------------- Server hakkinda bisey bilmek isterseniz Buraya yazin
Saygilarimla D E L I K A D I R
---------------------------INFO---------------- İlk önce oynıyacağın servere kaydını yaptır,yani bi account açtır. Sonra serverın versiyonuna göre oyunu patchle sonrada, wow klasöründeki realmlist.wtf dosyasını not defteriyle aç, girecegin serverın ip sini yaz. Örnek: [set realmlist lokal-lenasen.mine.nu] Oyunun tadını çıkar.
Server ın en kotu yanı 75 kişi den fazla kişiyi almaması
wtf demek istemedi hepinizi worldofturk e davet etti ...
worldofturk.com en iyi TR WoW Emu server ı
abi bana bu olatı daha acık bi sekilde anlatabilirsen cok minnettar olurum...
geldik kardes 1 tane turk bulamadim daha sabahtan beri + sende yoksun ama server guzelmis ehuehu orc actim yarin gene ordayim ulasirsin bana insallah yada burda oyniyan baska biri varsaulassin bi zamen ehuehu ismim DuMan
ya bu server lar yalan ya burda oynıcaksınızda ne olack bı hafta sonra kapanacak o kadar emek boşagidicel
ya beleş server bulmak kolay ama adam gıbı server nulmak cok zor sıze soylim kolay lvl kascaksınz dıe boş boş emek harcamayım
ben 4 aydır wingdemonda oynuyoum we cok iyi server bence en kral free server ben sıze soylim.....
ya oyunu ben hic bimiyom gorevleri zaten hic bilmiyom nerden alacagimida bilmiyom bu serverde gorev yapmana gerek yok keserekte birseyler yapiyorsun hemde biraz oyunu ogreneyim birde bu acidan bak ama serverde hic turk yok uyuz oldum soru soracak adam bulamiyom ehuehue
wingdemonda nasıl acc alcaz yaw paralımı orası.....
ya abi herhafta acma su topiği kirlilik yapıyo ok anladık
beyler bu serverde oyniyan varsa bulsun beni ismim duman arc um msn k_abu_s@msn.com bekliyorum ehuehu