Emeğine sağlık cok işime yaradi. ust konu olabilirdi bence
üst konu olması gerektiğini yamalar ararken karar vermiştim fakat hala olmadı yama konusu ayrı bi üst konu olarak bende elimden geldiği kadar üstte tutmaya çalışıcam .
Ben bunu anlayamadım neyi indireceğiz tam olarak ?
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
Başlangıç rehberi üst konusuna download linki olarak ekledim bu konuyu.
yama konusu tek başına üst konu olamazmı zira dediğiniz konuda bulamadım .
şeyi buldun şeylisini isteme
Güzel bilgi çok saol bende 2gb dan fazla Patch var sıkılmıştım tek tek yüklemekten.
quote:
Orjinalden alıntı: Leadri
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
Başlangıç rehberi üst konusuna download linki olarak ekledim bu konuyu.
yama konusu tek başına üst konu olamazmı zira dediğiniz konuda bulamadım .
şeyi buldun şeylisini isteme
Diğer forumlarda Yamalar konusu var üst konu olarak Dh da neden olmasın ?
Ust konu olabilir
Arkadaslar Desktop a indiriyor suan mozilla ama bunu patch dosyasini World of Warcraft dosyasinin icine mi atmak gerekiyor?
lutfen yardimci olun
Ya indirince exe çıkacak işte.
bunun gayet basit 1 yolu daha war şuan çalışan yamalarınız WoW-2.2.0-enGB-patch.exe gibi isimlerde .exe leri wardır klasörünüzde bunları bi yere mesela DVD ye yedeklerseniz oyuna bişi olduunda yada PC ye sırasıyla bu .exe lere tıklamanızla tüm prog larınız dan kurtulursunuz... bende 1 tane DVD-RW war yeni büyük pack ler gelince yazıorum üstüne pack leri hiçbi sorunum kalmıo...
bende nişantaşi çocuğuyum bende admin olmak istiyorum. tobe tobe :D insan yazdiği konuya üstkonu olsun dermi hiç? millet isterse üst konu olur.
quote:
Orjinalden alıntı: themastertag
bende nişantaşi çocuğuyum bende admin olmak istiyorum. tobe tobe :D insan yazdiği konuya üstkonu olsun dermi hiç? millet isterse üst konu olur.
arkadaşım sonuçta ben uğraştım aradım bi zaman kaybettim Herkez senin gibi internet kurdu yada çok bilmişi olmak zorunda değil
kendimce önemli buldum benim gibi düşünenler oldu yada olmadı demek istediğim şu Madem yama konusu önemli üst konu olmalıdır bu konu tek başına olsun demiyorum Yama olarak diyorum.
DH wow altında Yama konusu üst konu olmalıdır son nokta bu.
yaw boyutu küçültüp vermezmisiniz ya. 860 mb çok büyük.
Şu anda satılan wow cd'leri hangi sürümle geliyor? Bir de sadece wow yüklüyse 2.3'e kadar yükseltmek zorunda mıyız?
wow+bc 2.0 oluyor üstüne 2.0 dan 2.3 e yamayı kurman gerekli .
verdiğim tipte tek dosya ile oyna girebilirsin direk.
quote:
wow+bc 2.0 oluyor üstüne 2.0 dan 2.3 e yamayı kurman gerekli .
verdiğim tipte tek dosya ile oyna girebilirsin direk.
yalnız burning crusade almadım ben ondan sanırım şu 1.12.x to 2.0.1 patch ini de yüklemem lazım
www.wowwiki.com/patches de vardır
yaw bende bc yok ama yukarıda yazılan patchi indirmeye çalışıyor isim felan aynı 871 mb.bc yok ama bunu indirsem olur mu?
benim bildiğim sadece başlangıç paketini kullanabiliosan(5 cd lik wersionundan bahsediorum) yaklaşık 1.2gb pack yapman gerekio...son çıkanlarla birlikte neler olur neler en iyisi siz benim 1. sayfadaki yazdııma bakın sonradan pack le falan uğraşmayın
ne yapmam gerekkkk
acil yardımmmmmm
World of WarCraft (build 6898)
Exe: C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe Time: Dec 29, 2007 5:06:43.625 PM User: M&K Computer: KENAN ------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:
ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition Program: C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
Unable to establish a connection to socket: Unknown socket error 10057