Şimdi Ara

WoW+BC'in Yamaları ve Linki. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erolihsan

Emeğine sağlık cok işime yaradi. ust konu olabilirdi bence

üst konu olması gerektiğini yamalar ararken karar vermiştim fakat hala olmadı yama konusu ayrı bi üst konu olarak bende elimden geldiği kadar üstte tutmaya çalışıcam .

• Ben bunu anlayamadım neyi indireceğiz tam olarak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Başlangıç rehberi üst konusuna download linki olarak ekledim bu konuyu.

yama konusu tek başına üst konu olamazmı zira dediğiniz konuda bulamadım .

şeyi buldun şeylisini isteme
  • Güzel bilgi çok saol bende 2gb dan fazla Patch var sıkılmıştım tek tek yüklemekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Başlangıç rehberi üst konusuna download linki olarak ekledim bu konuyu.

yama konusu tek başına üst konu olamazmı zira dediğiniz konuda bulamadım .

şeyi buldun şeylisini isteme

Diğer forumlarda Yamalar konusu var üst konu olarak Dh da neden olmasın ?
  • Ust konu olabilir

Arkadaslar Desktop a indiriyor suan mozilla ama bunu patch dosyasini World of Warcraft dosyasinin icine mi atmak gerekiyor?
  • lutfen yardimci olun
  • Ya indirince exe çıkacak işte.
  • bunun gayet basit 1 yolu daha war şuan çalışan yamalarınız WoW-2.2.0-enGB-patch.exe gibi isimlerde .exe leri wardır klasörünüzde bunları bi yere mesela DVD ye yedeklerseniz oyuna bişi olduunda yada PC ye sırasıyla bu .exe lere tıklamanızla tüm prog larınız dan kurtulursunuz... bende 1 tane DVD-RW war yeni büyük pack ler gelince yazıorum üstüne pack leri hiçbi sorunum kalmıo...
  • bende nişantaşi çocuğuyum bende admin olmak istiyorum. tobe tobe :D insan yazdiği konuya üstkonu olsun dermi hiç? millet isterse üst konu olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: themastertag

bende nişantaşi çocuğuyum bende admin olmak istiyorum. tobe tobe :D insan yazdiği konuya üstkonu olsun dermi hiç? millet isterse üst konu olur.

arkadaşım sonuçta ben uğraştım aradım bi zaman kaybettim Herkez senin gibi internet kurdu yada çok bilmişi olmak zorunda değil

kendimce önemli buldum benim gibi düşünenler oldu yada olmadı demek istediğim şu Madem yama konusu önemli üst konu olmalıdır bu konu tek başına olsun demiyorum Yama olarak diyorum.

DH wow altında Yama konusu üst konu olmalıdır son nokta bu.
  • yaw boyutu küçültüp vermezmisiniz ya. 860 mb çok büyük.
  • Şu anda satılan wow cd'leri hangi sürümle geliyor? Bir de sadece wow yüklüyse 2.3'e kadar yükseltmek zorunda mıyız?
  • wow+bc 2.0 oluyor üstüne 2.0 dan 2.3 e yamayı kurman gerekli .

verdiğim tipte tek dosya ile oyna girebilirsin direk.
  • quote:

wow+bc 2.0 oluyor üstüne 2.0 dan 2.3 e yamayı kurman gerekli .

verdiğim tipte tek dosya ile oyna girebilirsin direk.

yalnız burning crusade almadım ben ondan sanırım şu 1.12.x to 2.0.1 patch ini de yüklemem lazım
  • www.wowwiki.com/patches de vardır
  • yaw bende bc yok ama yukarıda yazılan patchi indirmeye çalışıyor isim felan aynı 871 mb.bc yok ama bunu indirsem olur mu?
  • benim bildiğim sadece başlangıç paketini kullanabiliosan(5 cd lik wersionundan bahsediorum) yaklaşık 1.2gb pack yapman gerekio...son çıkanlarla birlikte neler olur neler en iyisi siz benim 1. sayfadaki yazdııma bakın sonradan pack le falan uğraşmayın
  • ne yapmam gerekkkk

acil yardımmmmmm

World of WarCraft (build 6898)

Exe: C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    Time: Dec 29, 2007 5:06:43.625 PM
    User: M&K
    Computer: KENAN
    ------------------------------------------------------------------------------

This application has encountered a critical error:

ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition
    Program: C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe

Unable to establish a connection to socket: Unknown socket error 10057

WoWBuild: 6898
    ------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------
    Stack Trace (Manual)
    ----------------------------------------

Address Frame Logical addr Module

00614450 0FF7CE54 0001:00213450 C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    00614495 0FF7CE68 0001:00213495 C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    006DA4FD 0FF7CF00 0001:002D94FD C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    006DA736 0FF7CF40 0001:002D9736 C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    006DA8DD 0FF7FF88 0001:002D98DD C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    006D9D88 0FF7FF98 0001:002D8D88 C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    00609807 0FF7FFB4 0001:00208807 C:\Documents and Settings\M&K\Desktop\wow\WoW.exe
    7C80B50B 0FF7FFEC 0001:0000A50B C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

• vay be 4 sayfa sonrasında bulabildim kendim için lazımdı da.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.