Şimdi Ara

WoW Battle Tag Paylaşımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 5 Kasım 2017; 13:14:46 >



  • Ahmopasha#2522'de benimki. 19k'da kaldim bende. MoP zamani cilginlar gibi achivment kovalarken, WoD'in gelmesi ile beraber o hevesimde kacti gitti. Simdi ise yeni kastigim 3 tane yeni 110 level'imi gear'lamak, bunlara ek olarak da yeni bir mage kasmaktayim [8D

    Bu ise girmeden evvel sadece arena ve m+ dungeon kovalama niyetindeydim. Fakat gelin gorun ki ben arena isini yine tutturamadim. M+'a yonelem bari dedik, bu sefer de millet 890 ilv istiyor +0 icin bile . Derken bir guilde girdim ve haftada 1 raid yapiyorum, sagdan soldan boost icin adam bulursam da m+ dungeon .

    Simdi diyebilirsiniz ki ben sizi niye ekleyeyim; yasim 23 ve cok konuskan bir insanim. Bana tahammulunuz varsa ve sizi sevmissem, battle.net'i acar acmaz whisper'i patlatirim. Olur olmadik seylerden konu acarim. Yeri gelir sizi kizdirir yeri gelir dert yanar, fikrinizi sorarim. Fakat bu satasma mevzusu sadece yasitlarim icin, benden buyuklere sadece kucuk laflar atiyorum .

    Yani uzun lafin kisasi degisiklik olsun diye ekleyebilirsiniz belki. Kaniniz isinmazsa silme hakkiniz var nede olsa xD
  • Mop başında başladım, achie 12k. Genel olarak ah başındayım, çok nadir farm yaparım, arada raid veya mitik plus girerim. Achie,mount veya hardcore oyun anlayışım yok, genel olarak wow arkaplanda açıktır hep Ally, Argent Dawn, RDruid main.
    Oyun hakkında muhabbet etmek isteyen, oyunda yeni olmayan arkadaşlar ekleyebilir.
    Yaş 24. ve hep bu yaşta kalmak istiyorum
    ----------
    Aschil#21261



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 6 Mart 2017; 17:20:49 >
  • MirrorsEdge#2374

    Daha yeni alliance a transfer yaptım server silvermoon. M+ yapmayı çok severim, sende var key, beni çağırmak. Özellikle high level arcway keylerinden çok hoşlaşırım, arcwayi olup çağırmayan adam değildir. Onun yanında raid derdim ama arkadaş ortamım var burda onlarla yapıyorum, achiev ve m+ lara bayılıyorum kesin çağırın öyle durumlarda bak. Yaş 23 btw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 8 Mart 2017; 12:37:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 yılında başladığım bu oyunda onlarca server (US-EU-Horde-Ally) gezdim. Yüzlerce guildde (Türk-yabancı) bulundum. Binlerce oyuncuyla arkadaşlık ettim. Hardcore raid (mythic-heroic), m+, challange, yerine göre achievement ve mount farm, random ya da rated battleground, 2v2,3v3 arena yapan, boost satıp gold kasan, oyunda geçirdiği vakti israf etmeden, oyun oynarken sosyal medya saçmalıklarıyla ya da sevgilisiyle telefonda saatlerce konuşarak vakit harcamayan arkadaşlar ekleyebilir. Silvermoon-Ally tarafında oynuyorum.

    kaisersöze#2223
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.