Şimdi Ara

Wow Baslamayi Dusunuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeLLMasterS

2 Kişi var wow oynuyan onada sordum senin gibi priv oyna dediler beyenirsen baslarsin dediler.bana önere bilecegin bi pri sw varmı kardeşim

sana tavsiyem eğer oynıyıcaksan private server falan düşünme oyundan soğursun.Bak olucakları söyliyeyim.Zaten adam gibi blizzlike server bulamıyıcaından en azından bi medium serverda baslıyıcaksın sonra adam gibi görevlere vakit ayıramayıp yığınla bugın içinde mob keserek level atlamaya çalışıcaksın düşük levelde bg unut zaten avucunu yalarsın skillerin bazıları buglı tabi olmazsa olmaz meslek kasmaya en ufak vakit ayıramıyıcaksın oo droplar zaten şahane daha 2-3 lvlde moblardan green item droplamaya baslıcaksın ama nolucak 3-4 güne oyundan soğuyup bırakıcaksın başka oyun arayışına giriceksin.
    Sana tavsiyeem:
    Private Serverlardan Uzak Dur!

He bide arkadaş yukarda private serverda oyunu öğren sonra offical geç demiş bende tam tersini söylüyorum oyunu öğrenmek için officalda oynaman şart.He ilerde diğer classları denemek istersin kasmak için vakit bulamazsın vs. anca o zaman bulaş bu işe.

quote:

Orijinalden alıntı: FlouriousGlory

burning legion da türk vardır türk türk diyosun sürekli horde olursan sürüyle var

karakter olarak kendin seçecen o onu döver yok waryor keser mage ezik falan yok bu oyunda,sürekli değişiyo,bi denge var

WoW'dan bahsediyoruz dimi.WoW da classlar arası denge var yani ?
    Blizzard bu kadar patchle ve paketle afedersiniz ama içine etti dengenin filan ne dengesinden bahsediyosunuz.Her yeni gelen patchle dengeyi alt üst ediyolar ki bu benim oyunu bırakmamdaki en başlıca sebepti.Dostum oyunda pvpde classlar arası denge malesef bozuk denge menge yok bildiğin taş kağıt makas var ben seni keserim sen onu kesersin hesabı.

@FlouriousGlory;
    bir kaç konuda daha WoW u çok saçma bir şekilde kötülemişsin anlayamadım ne sorunun var Blizzard'la !?
    Tamam oyunun kötü yanlarını belirtirsin vs. ama oyunun iyi yanlarınıda görmezden gelip hiç bi neden belirtmeden kötülemye hakkın yok.Bu kadar insan boşuna bu oyunu oynamıyor
    Pvpde denge yok vs dedim ama pve dede nadir bulunan bir zevki yaşatır sana.Bir oyunu oynatan hikayesidir ki , bu oyunda babası var! Ve son olarakda böyle boş yere insanların kafasını karıştırmazsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 15 Ağustos 2010; 2:22:18 >

• Yazuach kardesim sahiden bu yazdiklarin icin sana teşekkür ederim beni baya aydinlattin oyun icin sagol kardesim.
  • tekrar söylüyorum ve senin iyiliğin için söylüyorum. çoluk çocuğun lafına bakma. baba parasını harcaması hoştur. oyunlardan arınmaya bak. git PES oyna sosyal aktiviten olsun oyun. hayatının kendisi olmasın.

farkındayım başla diyenlerin sesi daha güzel geliyor sana şu anda.kanma bunlara. 2. ihtimaller üzerinde durma. bunlar yanıltır seni. vaktin bolsa programlama öğren. git bir kitap al inanılmaz zevkli birşey programcılık. araştırıp öğrenirken ingilizcene de katkısı olacaktır. üniversite hayatında kolaylık sağlayacaktır. iş alıp ayda 1-2 milyara yakın ek gelir sağlar sadece akşamları yazacağın kodlar. lise zamanı ayda 800 milyon kazanıyordum. vaktini böyle şeylere harca
  • Paladin aç daha kolayını bulamassın. Hunter oynaması o kadar kolay iş değil. Paladinle hem çok rahat kasarsın hem kolay class.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLMasterS

Yazuach kardesim sahiden bu yazdiklarin icin sana teşekkür ederim beni baya aydinlattin oyun icin sagol kardesim.

önemli değil

quote:

Orijinalden alıntı: Php

5 senemi aldı. 2 kere sınıfta kaldım 2 milyara yakın param gitti.. başlamayın arkadaşlar. anlık oyunlar oynayın gidin.

quote:

tekrar söylüyorum ve senin iyiliğin için söylüyorum. çoluk çocuğun lafına bakma. baba parasını harcaması hoştur. oyunlardan arınmaya bak. git PES oyna sosyal aktiviten olsun oyun. hayatının kendisi olmasın.

farkındayım başla diyenlerin sesi daha güzel geliyor sana şu anda.kanma bunlara. 2. ihtimaller üzerinde durma. bunlar yanıltır seni. vaktin bolsa programlama öğren. git bir kitap al inanılmaz zevkli birşey programcılık. araştırıp öğrenirken ingilizcene de katkısı olacaktır. üniversite hayatında kolaylık sağlayacaktır. iş alıp ayda 1-2 milyara yakın ek gelir sağlar sadece akşamları yazacağın kodlar. lise zamanı ayda 800 milyon kazanıyordum. vaktini böyle şeylere harca

HeLLMasterS ; eğer böyle hayatının tamamını oyuna adıyıcaksan Php dinle başlama.
    Php ; herkez öyle olucak diye bi kural yok sonuçta 6 yıldır dolu dolu oyunumuda oynuyorum sosyal hayatımada zaman ayırıyorum okul hayatımda gerçekten çok iyi sonuçta önemli olan dengeyi oturtabilmek anlık oyunla filan alakası yok kendine hakim olabildiğin sürece herşeye zaman ayırabilirsin yeterki bunu yapmayı başar bırakıcam dediğin an bırakmayı öğrenmek önemli olan ki bunu yapmayı başardığın an herşeye zaman bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 15 Ağustos 2010; 15:57:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Php gibi biriysen başlama. Adam nolifer heralde konuştuklarına göre. Oyunu ve gerçek yaşamı ayırabilmelisin. Bunu yapabileceğini düşünüyorsan başla.

nolifer internet ortamında hakarettir. neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsun?

@yazuach: adam knight online ın yerini dolduracak bişeyler arıyor. ne sosyal hayatından bahsediyorsun? end game görmüş insanların kaçı türkiye şartlarında doğru düzgün dışarı çıkabiliyor ? pvp yapacaksa oynasın. benim gözümde wow pve oyunudur. pve nin de end game ini görmediysen oynuyor sayılmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 15 Ağustos 2010; 16:00:42 >
  • quote:

quote:

Php gibi biriysen başlama. Adam nolifer heralde konuştuklarına göre. Oyunu ve gerçek yaşamı ayırabilmelisin. Bunu yapabileceğini düşünüyorsan başla.

quote:

5 senemi aldı. 2 kere sınıfta kaldım 2 milyara yakın param gitti.. başlamayın arkadaşlar. anlık oyunlar oynayın gidin.

bunları haftada 1 saat oynayarak becermedin herhalde ç

• quote:

quote:

@yazuach: adam knight online ın yerini dolduracak bişeyler arıyor. ne sosyal hayatından bahsediyorsun? end game görmüş insanların kaçı türkiye şartlarında doğru düzgün dışarı çıkabiliyor ? pvp yapacaksa oynasın. benim gözümde wow pve oyunudur. pve nin de end game ini görmediysen oynuyor sayılmazsın.

bak ben yıllardır wow oynuyorum beni bilen bilir ve çokda güzel sosyal hayatıma zaman ayırıyorum o kişiden kişiye göre değişir sen herkezi kendinle karşılaştırma bırakıcam dediğim yerde bırakırım ben abartmayın bu kadar altı üstü bi oyun sen asosyalsin diye herkez olmak zorunda değil tamam oyun bağlayıcı filan ama bırakman gerektiği yeri bilmen lazım gün içinde dışarı çıkmak için belli bi saat ayırmıyıcaksın kendine oyun oynamak için belli bir saat ayırıcaksın yada benim gibi yaparsın wow oynadığım zaman ben akşam girerdim sabaha kadar oynar çıkardım bütün sabah kendime kalırdı yani herşey kendisinde biter insanın oyunla alakalı değil o iş insan isterse herşeyi yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 15 Ağustos 2010; 16:25:21 >

• Hakaret olduğunu bilmiyordum kusra bakmasın. Demek istediğim gerçek hayat ile wowu birbirine karıştırmamalı. Hepsine zaman ayırmalı.
  • Valla real-life ve ingame-life'ı birbirinden ayırabilecek, oyuna da diğer günlük işlerine de gereken zamanı ayırabileceksen başla derim.

Fiyatı da öyle insanı işinden attıracak,hayatını kaydıracak bir miktar değil.Günlük 50 kuruş ayıramıyorsan warcraft forumunda işin ne?
  • Beyler arkadasda wow un 3 cd side vardi wow clasic,burning crusade,wrath of the lıch kıng,onlari yüklüyorum cd key alicam ben parayla ama wow clasic yükledim direk versiyon 3.0.1 oldu ve obur pacht i yani burning crusade yi takında ınstall degince yüklemiyor update yerini aciyor direk bi yardim edin kardeslerim
  • Onları yüklemene gerek yok. Direk patchleri yap cd-keyleri gir tamamdır.
  • Sagol kardesim simdi ben clasic yükleyince launcer tıkladıgımda sadece update edicek olay biticek yani öylemi?
  • Evet.
  • quote:

tekrar söylüyorum ve senin iyiliğin için söylüyorum. çoluk çocuğun lafına bakma. baba parasını harcaması hoştur. oyunlardan arınmaya bak. git PES oyna sosyal aktiviten olsun oyun. hayatının kendisi olmasın.

Hangi programlama dili önerirsin?
  • vebali boynunuza arkadaşlar. arkadaş oyuna başlar ve hayatına zarar verirse günahı sizlerin boynuna.

aynı oyunu oynayıp aynı foruma yazı yazıp(benden çok postunuz var ayıptır :D) kim daha sosyal yarışmasına girmeyin. ben orada sosyal hayattan soğudum yazmıyorum. sınıfta kaldım yazıyorum. kafanıza göre yorumluyorsunuz. wow ayırdığım süreyi dışarıda harcayabilirdim diyorum. hiç dışarı çıkmadım kafayı bi gömdüm 5 sene sonra kaldırdım yazmıyorum. ama nedense heralde beni o kalıba sığdırmak kendinizi daha iyi hissettiriyor olsa gerek. "YANSITMA" yapmayın arkadaşlar :)

wowdan anlıyorum diye geçiniyorsunuz. sabah raid yapan türk guildi mi var ? gece 3 lere kadar raid yapıyorduk. okula uykusuz gidiyordum bu yüzden derslerimden kaldım. ha ortaokulluysanız tabi anlamamanız doğal .

beni bilen bilir lafını da bi bırakın.. sanki internet celebirity siniz :D türkiyede kurulan ilk forumdan beri birilerini bilen biliyor zaten

• quote:

vebali boynunuza arkadaşlar. arkadaş oyuna başlar ve hayatına zarar verirse günahı sizlerin boynuna.

aynı oyunu oynayıp aynı foruma yazı yazıp(benden çok postunuz var ayıptır :D) kim daha sosyal yarışmasına girmeyin. ben orada sosyal hayattan soğudum yazmıyorum. sınıfta kaldım yazıyorum. kafanıza göre yorumluyorsunuz. wow ayırdığım süreyi dışarıda harcayabilirdim diyorum. hiç dışarı çıkmadım kafayı bi gömdüm 5 sene sonra kaldırdım yazmıyorum. ama nedense heralde beni o kalıba sığdırmak kendinizi daha iyi hissettiriyor olsa gerek. "YANSITMA" yapmayın arkadaşlar :)

wowdan anlıyorum diye geçiniyorsunuz. sabah raid yapan türk guildi mi var ? gece 3 lere kadar raid yapıyorduk. okula uykusuz gidiyordum bu yüzden derslerimden kaldım. ha ortaokulluysanız tabi anlamamanız doğal .

beni bilen bilir lafını da bi bırakın.. sanki internet celebirity siniz :D türkiyede kurulan ilk forumdan beri birilerini bilen biliyor zaten

o zaman sana benden +rep gelsin !

• Beyler simdi wow clasic yükledim launcer a tıkladım birsy olmadi sadece sagtarafta kucuk bir yerde Downloading updated tools(3136)KB... böyle yaziyo bekliyom bekliyom bitek rakam yeri oynuyo versiyon flan artmiyo bi yardim beyler
  • quote:

vebali boynunuza arkadaşlar. arkadaş oyuna başlar ve hayatına zarar verirse günahı sizlerin boynuna.

ya illa konuşturucaksınız adamı
    6 yıldır dolu dolu oyunumu oynuyorum bütün sabah vaktini kendime ve derslerime ayırıp hep geceleri wow oynadım hayatımda hiç sınıfta kalmadım lise sondayım Bursa'nın en iyi 2. anadolu lisesine gidiyorum hayırlısıyla össdede güzel bir puan alıcam.Son kez söylüyorum bütün suçu oyuna yüklemeyin eğer sınıfta kaldıysanız hayatınız oyunsa bunun tek suçlusu SİZSİNİZ insan çokda güzel herşeye vakit ayırır abartmayın bu kadar altı üstü bi oyun nası bi insanın hayatını karartır ya kendinde arıyıcaksın suçu başkasında yada başka bişeyde değil.

• liseli detected
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.