Şimdi Ara

WoW bağlantı rehberi(Private serverlarda oynama,offline oynama) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben butun patchleri yukledim linkden
    1.2.4 suan
    ama oyunda sifreyi falan yazıorm Downloading Patch dio işte yukluo mukluo sora gene restart cıkıp autopatch yapmaya baslıyor ne yapayım...
    Bu arada bilgiler gercekten bomba!!!

oyunun klasöründeki data klasörünün içiden patch.mpq dosyasını sil.sonra base.mpq dosyasını

http://www.curse-gaming.com/mod.php?downid=204

buradaki program ile aç
    içinden wow.exe yi al o andaki wow.exe ile değiştir tamamdır ilk kurduğun versiyona döner.sonra istediğin versiyonu patch yap.

composer ankara hkk bişi diyemicem malum istanbuldayım

yorumcuq eğer 1.2.4 olduysa serverlara bağlanmayı dene patch ile işin bitmiştir zaten.

• Olsun canın sağolsun, ama bilen varsa yada Ankara'dan olan bir kişi söylerse çok memnun olucam.
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • Böyle tırmalamayın,fiyatını hak eden bir oyun arkadaşlar.........
    sony 52 x3500 Lcd Tv
  • tşk

Orjinalden alıntı: zoozfire

Böyle tırmalamayın,fiyatını hak eden bir oyun arkadaşlar.........

Valla başta epey karşı çıktım ama SONUNA KADAR HAKLISIN...

Ben bile orjinal almayı düşünüyorum ciddi ciddi. hehe... Ama şu avatürk açarsa tabi....

yalnız benim gibi gb olanlar kaldı ortada.bizim 1.3.0 gelmedi daha
  • oyun boş iştire. ben bıraktım size de daha faydalı işlerle uğraşmanız tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 6 Mayıs 2006; 18:39:42 >

Orjinalden alıntı: kucuk

oyunu download ediyom bunları yaparsam orjinal serverlardan oynayabilecekmiyim

Hayır orginal serverler için ücret ödemen gerekli sadece Private serverlerde oynıya bilirsin.
    sony 52 x3500 Lcd Tv
  • Beyler oyunun portları nedir bilen varmı. ?
  • World of Warcraft communicates on port 3724 with the TCP protocol. The patching process requires port 3724, 6112, and 6881-6999. Once again to download the patches for World of Warcraft you should forward the following ports.

3724 TCP 6112 TCP 6881-6999 TCP

If you can not forward ranges of ports and are only planning on having one computer playing WoW, just forward ports 3724 TCP and 6112 TCP. The 6881-6999 port range is mainly used where multiple computers on a network may be trying to play WoW at the same time.

demişler.yani 3724 ve 6112.diğerleri ağdan oynamayacaksanız gereksiz.

Orjinalden alıntı: Anaconda

World of Warcraft communicates on port 3724 with the TCP protocol. The patching process requires port 3724, 6112, and 6881-6999. Once again to download the patches for World of Warcraft you should forward the following ports.

3724 TCP 6112 TCP 6881-6999 TCP

If you can not forward ranges of ports and are only planning on having one computer playing WoW, just forward ports 3724 TCP and 6112 TCP. The 6881-6999 port range is mainly used where multiple computers on a network may be trying to play WoW at the same time.

demişler.yani 3724 ve 6112.diğerleri ağdan oynamayacaksanız gereksiz.

Çok saol verdiğin bilgiler için,
    ama 3724 TCP, 6112 de UDP mi ?
    yada UDP açmıyacazmı, veya herbir porttan UDP ve TCP mi açacaz.

• arkadaşım eline sağlık çok saol yav bu cd bulamıyom
  • Private serverda WoW oynamak tanesi normali 750 bin liraya satılan lahmacunları beleş dağıttığını söyleyen adamdan lahmacun yemeğe benzer. Tatsız tutsuz, mideni bozar, keyfinizi kaçırır.

WoW orginal serverda oynanır!
    Eğer fikir edineyim diye private servera bir bakayım derseniz de aklınızda olsun, orginali ile alakası yoktur, private ta göremeyeceğiniz bir çok şey orginalinde vardır.

Ayrıca ufak bir tüyo size: 15 Nisanda gelecek yeni parti orginal kutuların içinden 2. bir account çıkıyor. Bu ikinci account 10 günlük bedava oynama hakkı veriyor. Diğer accounttan tamamen bağımsız olacak ve eğer bu 10 günün sonunda oyuncu devam etmek isterse gidip orginalini satın alacak. Yani 2 arkadaş kararsız iseniz alıp almamakta, birleşip 1 kutu alıp 10 gün beraber oynayabilir, memnun kalırsanız bir kutu daha alıp oyuna 2 kişi devam edersiniz. Bence çok güzel bir uygulama, aklınızda olsun.
    Gigabyte EX38-DQ6 1600FSB/DDR2 1200 S+GL+1394+16X || Kingston 2 GB 800 MHz DDR2 RAM Kit || Palit 8800GT-Sonic 512 MB 256Bit DDR3 16X || Seagate 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NC || FSP Epsilon 700 || Samsung 2232BW 22" LCD Monitör Siyah 2ms Dvi || Cooler Master CENTURION ATX Kasa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.