Şimdi Ara

WoW bağlantı rehberi(Private serverlarda oynama,offline oynama) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emu oldukları için bişe olmaz onlara...
    ama söylenildiği gibi mmo=offical server
    başka olmaz yani...
    durun bir tanesi harç... l2 serverıydı galiba... orjs erver sistemini çalıp açmışlardı 2-3bin kişi sorunsuz oynuodu...
  • Tüm bunları sıradan Türk oyuncuları [2 sene en az oynar.(2x12x aylık ücret + orijinal oyun ücreti) x Wowsever =en az 500 bin $ ithalat] için madde madde bunu yapıyorsunuz, bunun için gibisinden açıklayan bir rehber haline getirirsen seviniriz.

tughan arkadaşım eğer oyun elindeyse de sorun çıkıyorsa yaz buraya yardımcı olmaya çalışalım.

[tamam illegal olsun ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 19 Mart 2005, 12:59:54 >
  • Anaconda, bu forumda bir çok wow konu başlığı altında soru sormama rağmen kimse senin gibi net bir şekilde olayı anlatmamıştı. Bu konu başlığı altında bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.
  • ben yamaları hemen kudum. silip tekrar yüklemem mi gerekli???

ogguzko yamaları kurduysan silmen falan gerekmiyor oynamak için.eğer eski sürüm gerekliyse sana ve yamaları yaptıysan şunu yap:

oyunun klasöründeki data klasörünün içiden patch.mpq dosyasını sil.sonra base.mpq dosyasını

http://www.curse-gaming.com/mod.php?downid=204

buradaki program ile aç
    içinden wow.exe yi al o andaki wow.exe ile değiştir tamamdır ilk kurduğun versiyona döner.

• benim adsl kotalı bi sorun olurmu??

Bendeki cd de 1.1.1 yaması war onu yaptıktan sonra bi tanede crack dosyası verilmiş. Onu da yaptım. Admin acc u ile bir tane player acc u yaratılmış. Unutmadan soyleyeyim bi tanede aynı cd deki gibi dedicate server açılmış izlenimini veren bi dos penceresi çıkıyor. Tahminim biliigisayarı gerçek server a bağlanıyormuş gibi kandırmak için yapılmış bişey. realmlist ten lan ip sini yazdım bağlanıyor fakat aynısı acc diğer bilgisayarda olduğu için acc kullanılıyor msg ını alıyorum. Yeni bi acc nasıl alabilirim. Teşekkürler.

Heckenscutze server klasörünün içinde biryerlerde accountcreator diye bir exe dosyası olması gerek.onunla halledebilirsin.
    istersen
    http://wowressources.free.fr/
    buradan yeni serverlar çekebilirsin sendeki hatalıysa falan.
  • WoW da oyuna girer girmez ERROR #132 hatasını veriyor.(texture.cpp)
    Oyunu hicbir sekilde oynayamıyorum.Server'a baglanıp oyun acıldıgı anda bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor.

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?

Oynadıgım Serverwww.diabloturk.com
    Oyunun sürümü 1.2.4 (4222)

Bu hata birçok kişide mevcut , çözümü hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

ne sorunlu oyunmuş be

valla parasiyla alip oynayan birinin sorun yasadigini sanmiyorum, parasiz oynamak istiyosaniz da sorunlara katlanicaksiniz heralde.
    imagination is more important than knowlange
  • saol

Orjinalden alıntı: ogguzko

benim adsl kotalı bi sorun olurmu??

hiç sorun olmaz dostum benimkide kotalı bu ay deli gibi oynadım ama daha anca 1gb. olmuş ki download falanda yapıyorum. Oyun internet bağlantısını sömürmüyor yani.
  • arkadaşlar ERROR #132 & 0 hatalarını araştırdım neredeyse tüm forumları okudum

TAM BİR ÇÖZÜMÜ YOK.

-WDB klasörünün içini oyuna girdikten sonra silmek
    -repair tool indirip çalıştırmak
    -ekran ve ses kartı driverlarını güncellemek

bunlar en çok işe yaradığı söylenenler ama bunları yapanlarda da yine hata oluyor.

bir de amigaman topiğinde bahsetmişti,çözünürlük ayarlarını falan fazla zorlamayınca hatalar azalıyor demişti.ayrıca tam ekran değil pencereli oynamanın da yararı warmış sanırım.ekleyeyim dedim.

1.3.0 geldi sorunlar bitti diyorlar bakalım dedikleri gibi olcak mı.bekliyoruz serverlar yükselince biz de yamayacaz.

________________________________________________________________________________________
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • Arkadaşlar oyunun kopyasını Ankara'da nereden bulabilirim? (Konuyla çok alakasız oldu, farkındayım)Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi composer -- 23 Mart 2005, 23:31:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.