Şimdi Ara

Wow aktif sub sayısı 5.6 milyona düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya sev ya terket!
  • vanilladan aldığım keyif woddan fazlaysa blizzardın kendi hatasıdır bu
  • Konuda WoW'la ilgili olumlu şeyler söyleyenleri mütemadiyen eksileyen birileri var çok komik cidden. WoW forumundaki arkadaşlar bence biraz ne savunacaklarını bilemiyorlar bu aralar. Hadi gece şarkısını geçtim adam her vakit sövüyor Blizzard'a. Ama konudaki bazı arkadaşların ben WoW'la ilgili kötü şeyler yazanlara koca koca argümanlarla WoW'u ve Blizzard'ı savunduğuna çok kez şahit oldum. Ya şeffaf olup her yerde savunup eleştirin ya da yazmayın ne bileyim yani. Ortama uyum sağlamak için de sallamak da bana göre mantıksız. Ben de bıraktım WoW'u ve evet konudaki çoğu yazılana da katılıyorum. Blizzard'ın bir an önce paraya dayalı politikasını bitirmesi lazım böyle olmaz cidden. Para tuzağı demek istemiyorum, çünkü benim vaktimi iyi bir şekilde geçirmemi sağlayan bi oyun sonuç olarak amma ve lakin çıtayı aştılar cidden. WoW'a büyük yenilikler gelmeli yoksa sonu istemeyeceğimiz bir şekilde olacak. WoW şu ana kadar çıkmış en iyi MMORPG doğruya doğru, aksini iddia eden varsa söylesin araştırıp başlarım o oyuna. Ama böyle giderse uzun sürmez. Youtube'da çok görüyorum birkaç yıla çıkacak süper MMORPG beta videoları ve ciddi anlamda süper gözüküyorlar. Moda muhabbeti geçmiş bir yerde ben de katılıyorum ve gelecek oyun modasının Survival tarzda MMORPG'ler olacağını düşünüyorum bu yüzden WoW'un namını kaybetmesi yakındır eğer böyle giderse. Son bir şey twitch izleyen bilir. WoW yayınlarını önemli bir etkinlik yoksa taş çatlasa 15 bin civarı kişi izliyor. Bu sayı cidden çok az, düşünün ki LOL 100k'nın altına düşmüyor. HS bile en kötü 3'e 4'e katlıyor WoW. Düşünün 1 sene önce çıkan oyun yani. Uzun lafın kısası WoW'a yazık olacak böyle devam ederse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Paket falan çıkartmasın Allah aşkına. Salsın vanilla ve tbc için ayrı server paşa paşa oturalım.

Olur mu öyle şey paşam? Abone başı 50-60$ expansion ücreti almak yerine öyle bir şeye girişirler mi? Elemanların ceplerini doldurması lazım.

Ya sev ya terket!
  • Senelik bi exp parası da üstüne verelim sussunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Senelik bi exp parası da üstüne verelim sussunlar.

Nostalrius deneyin hocam, bu adamlar paraya doymuyor.

Ya sev ya terket!
  • Oyun çok rerörö
  • Legacy serverlar hiç bir ise yaramaz bence.Tbcden beri oynuyoruz.Ama tbc serverina bile girince oyundaki eksiklere katlanamiyoruz.Sadece tbc veya wotlk dönemindeki skiller geri gelsin yeter

• Tokenlar olmasa ben de ara verirdim yeni expansiona kadar ama bedavaya oynuyorum bir zararı yok parayla token alan enayileri sömürsünler istedikleri kadar Eminim bir çok kişi de benimle aynı durumda, 4m belki daha aşağısına bile inebilirdi. Bir de rakamlar 6.2'nin geldiği zamana ait şimdi çok daha düşmüştür sub sayısı.
    Şu anki haline ölüsü diyorsunuz ama ölüsünün rakamlarına bile ulaşabilen benzer kategorideki rakiplerinden bile halen fersahlarca önde.
    Sırtını zamanında LOTR filmlerine dayamışken şimdi kendi filmini çekiyor.Bence yine manyak olucak.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • valla ben cm'leri yaptım bir sonraki expansion'a ara verdim.Uğraşamicam apexislerle filan.
  • Benim sormak istediğim ben tbc zamanında oynamadımda o zamanda insanlar bu oyundan nasıl sıkılmıyordu yani aktivite olarak ne vardı belliki blizzard üretkenlikte sıkıntı yaşıyor ashran falan zaman alsın diye getirdiği şeyler tutmuyor ama birazda çözüm odaklı düşünsek yani ne yapılabilir yeni paket çıkana kadar milletin sıkılmaması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 6 Ağustos 2015; 17:05:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.