Şimdi Ara

Wow'a başlamayı düşünüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bundan önce ragnarok(server kapanma durumları oldu) oynuyordum şuan aktif dota2 oyuncusuyum fakat dota da yaş grubunun aşağılarda olması bazen kafayı yer duruma getiriyor , daha önce hiç wow oynamadım ve başlamayı düşünüyorum fikrinizi almak istedim?

• Şimdi benim gibiler başlama dese bizi dinleyip başlamıcak mısın? Forumda kendimi önemli biri gibi hissettiren ilk adamsın, daha önce hiç birinin keyfinin kahyası olmamıştım.
  • Şimdi gelicekler 123123123.oyuna başlamayı düşünüyorum konusu felan diyecekler boşver desinler MMORPG seviyorsan ve aylık ücreti senin için bir sorun oluşturmuyorsa başlamanı öneririm 20. seviyeye kadar ücretsiz zaten deneyebilirsin
  • Durum şu mesela ben ragnaroka başlarken sorduğum arkadaşlar demişti serverlar kapanıyor eski desteği vermiyorlar pek umursamadım ve dedikleri zamanla oldu. Öneri kastı sadece başla veya başlama değil.

@u have to MakeMyFireOut
    @emre510
  • Tobin kullanıcısına yanıt
    WoWda öyle bir durum olmaz merak etme merak ettiğin ? öneri kastı sadece başla ve başlama değil demişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

WoWda öyle bir durum olmaz merak etme merak ettiğin ? öneri kastı sadece başla ve başlama değil demişsin

bi noktadan sonra kısır döngüye girip oynun zevksiz hale gelmesi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin

quote:

Orijinalden alıntı: emre510

bi noktadan sonra kısır döngüye girip oynun zevksiz hale gelmesi gibi

Wow'un bu kadar oynanmasının sebebi bu durumun yaşanmaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    USKO A ALTERNATİF ARIYORUM
    18 yıl önce açıldı
    wow a başlasammı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pve, pvp, achlevement, meslek, pet ve mount koleksiyonu, transmog ve daha aklıma gelmeyen bi kac şey var. Bunları bi paketin içine sığdırmak çok zor. O yüzden her zaman yapacak birşeyler bulursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün açılışı yapayım o zaman.
  • 123123123.oyuna başlamayı düşünüyorum konusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.