Şimdi Ara

Wow'a başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, wow dünyasına sıfırdan ve ilk defa başlamayı düşünüyorum. Birlikte oynayabileceğim, gelişebileceğim, beraber öğrenebileceğim kimseler varsa tanışmak isterim.



  • bende başlayacağım günlerdir birilerini aramaktan bilgi toplamaktan yoruldum:) haberleşebiliriz başlarken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni başladım 1 hafta oldu beraber oynuyabiliriz
  • Başlayıp başlamamakta çok kararsızım. Her şey çok karmaşık geliyor şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ek paket en geç yıl sonuna kadar geleceği için şu anda oynamak sadece can sıkıntınız varsa tamam derim şahsen. Sizin yerinizde olsam, ek paketten önce prepatch yani ek paket öncesi büyük bir güncelleme olacak ve max level 120'den 50'ye inecek. Yaklaşık 1 ay süren bir süreç bu. Bu süreçte oyuna girip karakterinizi kasıp öğrenmeye çalışabilirsiniz.
  • Bence bekleyin Shadowlands çıkınca başlayın şuan başlarsanız bile pek keyif alamazsınız çünkü siz grindleyip düzenli oynayanların seviyesine ulaşana kadar hem çok uğraşırsınız hem de Shadowlands o zamana kadar çıkmış olur. Zaten ne kadar grindlerseniz grindleyin pelerin seviyeniz asla son seviyeye ulaşamayacak çünkü haftada en fazla 2 kez upgrade atabiliceksiniz. Ben Twisting Nether'da oynuyorum başlarsanız nickim Enkitol yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weedrabbit420 -- 19 Ağustos 2020; 0:31:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weedrabbit420

    Bence bekleyin Shadowlands çıkınca başlayın şuan başlarsanız bile pek keyif alamazsınız çünkü siz grindleyip düzenli oynayanların seviyesine ulaşana kadar hem çok uğraşırsınız hem de Shadowlands o zamana kadar çıkmış olur. Zaten ne kadar grindlerseniz grindleyin pelerin seviyeniz asla son seviyeye ulaşamayacak çünkü haftada en fazla 2 kez upgrade atabiliceksiniz. Ben Twisting Nether'da oynuyorum başlarsanız nickim Enkitol yardımcı olabilirim.
    Pelerin seviyesi nedir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Oyuna gelen son update ile legendary pelerin eklendi ve oyuna corruption sistemi eklendi. Bazı itemlerin corruption adı altında özel güçleri var. Örneğin yüzükte haste statınızı yüzde 12 artıran bir corruption oluyor. Yüzüğü takarsanız haste statınız yüzde 12 artıyor ama corruptionınız da 20 artıyor. Corruptionınız artınca rastgele debuff yeme şansınız var. Örneğin 20 corruptionınız varsa bazen bir alan çıkıyor ve o alanın içinde kaldığınız süre boyunca hasar alıyorsunuz yani o alandan çıkmanız lazım hızlı bir şekilde. Pelerinde ise corruption resist veriyor. Kullanabileceğiniz corruptionlı eşya sayısını artırıyor. Benim pelerinimde 107 corruption resist var yani o yüzükteki corruptiondan 5 tane kullansam 0 corruptionum olacak ve o hasar veren alan çıkmayacak. Yeni başlayan birinin pelerinini 107 resiste ulaştırması imkansız çünkü haftada 2 kere pelerin seviyesini yükseltebiliyor. Her seviyede +3 corruption resist geliyor pelerine yani 107'e ulaşana kadar yüksek ihtimalle Shadowlands çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weedrabbit420 -- 19 Ağustos 2020; 11:41:58 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.