Şimdi Ara

wow 4.01 patch sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar wow 4.01 patch den hatta ilk cata eklentileri yüklenmeye başladığından beri oyunda büsürü sorun var örnek olarak ben savaşlara girmeye çalıştığımda bekletiyor ve tam giricek ok liyorum beni savaşa sokmuş ben kendim çıkmışım gibi bi hata oluyor üstüne üstlük bide 15 dk ceza veriyor.Buda yetmezmiş gibi repair çalışmıyor sürekli internet bağlantısı gerekiyor kontrol edip tekrar deneyin hatası alıyorum sizlerdede böyle bi sorun varmı kafama felaket takılan bi başka konu oyunu 150-200 pingle oynarken pc akıl almaz bi şekilde kapanıyor tekrar oyuna girmeye çalıştığımda 900-1k ping oluyor bu sorun repair yapana kadar düzelmiyor ve tabi repair çalışmıyor.

• Ben sistem geri yüklemeyle oyunun çalıştığı bi zamana pc'i geri yükledim. İnternet sorununu yaşıyordum bende saydığın sorunların içerisinden. Yükledim geri ve tekrar patch yaptım. Bu sefer oldu ;)
  • Israr edip 40 50 kere repair çalıştırdım ve onarımı yaptı dediğim gibi ping 200-300 arasına indi ama hala savaş sırasında sorun yaşıyorum.Sistem geri yükleme çok eski bi zamanda yaptım işe yaramaz ne yazıkkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Israr edip 40 50 kere repair çalıştırdım ve onarımı yaptı dediğim gibi ping 200-300 arasına indi ama hala savaş sırasında sorun yaşıyorum.Sistem geri yükleme çok eski bi zamanda yaptım işe yaramaz ne yazıkkı

Kolay gelsin o halde
  • bu tür sorunlar 90% günce olmayan addon kaynaklı olur. interface, cache ve wtf klasörlerini yedekleyip sil. ondan sonra repair calıstır.
  • beyler bn wowun tum patchlerini attim 4.0.3.13329 patch su an fakat oyuna girdiğim zamanservere baglanmio nasil halledebilirim onu?(wow classic,tbc yükledim ama wotlk yuklemedim sonra pacth atti 3.x.x den 4.0.1 e sonra oyuna girdiğimde litch king yuklenmisti. sorun bunda olabilir mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1622 -- 7 Ocak 2011; 13:09:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    18 yıl önce açıldı
    FİFA 11 crack sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.