Bildirim
WoW????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benzer konu yeni acıldı ama tavsiyem igrenc bir oyun. kodan sakın vazgecme,gecenler pişman oluyor grafikler desen berbat zaten sadece cok oyuncu oldugu için oynuyoruz biz -
quote:
Orjinalden alıntı: osmanguder
benzer konu yeni acıldı ama tavsiyem igrenc bir oyun. kodan sakın vazgecme,gecenler pişman oluyor grafikler desen berbat zaten sadece cok oyuncu oldugu için oynuyoruz biz
kandırma arkadaşı :) -
şunu söyliyeyim ko 1 sene sonra wow un bu halini alacak sen karar wer 1 sene geriden gelmek mi istersin yoksa zamanla aynı anda hareket etmek mi ????? -
KO nun gelişeceğine inanıyormusun Allah aşkına? -
abi lirva dalga geçme be WoW'a geçenlerin hepsi pişman ko oynayın daha güzel işte,black_pearl sen ko ya devam et ok? Bu topiclerden 100 taen görüyoruz artık yeter bee!!! KO İLE WOW KARŞILAŞTIRILIR MI?? YETER BİZ DE SİZİ KANDIRICAZ ARTIK... YETER YA!kodan wowa gelmeyin alışamazsınız hatta oynaaymazsınız harcadığınız vakte yazık! -
Abi geçen wowda sığ sularda balık tutuyordum taşpullu olanlar varya onlardan tutmaya çalışıyordum bi baktım çantamda bi midye bi açtım içinden black pearl çıktı -
quote:
Orjinalden alıntı: Polwenan
quote:
Orjinalden alıntı: osmanguder
benzer konu yeni acıldı ama tavsiyem igrenc bir oyun. kodan sakın vazgecme,gecenler pişman oluyor grafikler desen berbat zaten sadece cok oyuncu oldugu için oynuyoruz biz
kandırma arkadaşı :)
bencede. -
hayırlısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X