Şimdi Ara

Wotlk raidleri ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler sizce wotlkdaki muhtemel raidler nelerdr?bizim guildde naxxramas ın wotlk için yeni bir versiyonu yapılacak diyorlardı yani şuanda EP da olan silinip yerine wotlk için yeni 25 man türü birşey yapacaklarmış,birde nasıl olsa eninde sonunda arthas kesilir ama geriye 1 boss daha kalıyor o da Sargeras,burning legion un başındaki eleman falan sizce sargeras raid i türünden birşey de olurmu wotlk da veya blizz bunla ilgili birşey söyledi mi?



  • Büyük ihtimalle Forgetton One,Anub'arak boss olarak gelir ve yine zul 'xxxxxx gibi bir raid gelicek en son olarak yanlis bilmiyorsam CoT'a stratholme eklenicek...Bence sargerastan önce kesilcek bir sürü boss gelir en azindan diger elemantal lordlar Al'akir vb.. Ayrica blizzard Cot icin baya bi sey düsündügünü söylemisti fikri cok begenmisler o yüzden wotlk ve ilerisinde bir cok CoT raidi görürüz
  • sargeras boss olurmu ya allah aşkına. Sargeras bi beast, demon undead vs vs vs. deilki adam titan. Koskoca burning legion'un yaratıcısı. Onun ölmesi wow'un bitişi demek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: D3monHunter

    Büyük ihtimalle Forgetton One,Anub'arak boss olarak gelir


    Bu konuda kötü bir haber vereyim. Malesef Blizzard Anub'arak'ı bismillah daha ilk 5 man level 71-72 instance'ında harcadı bile. Yani bu eleman raid bossu olarak göremiyecez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Saphrenia


    quote:

    Orjinalden alıntı: D3monHunter

    Büyük ihtimalle Forgetton One,Anub'arak boss olarak gelir


    Bu konuda kötü bir haber vereyim. Malesef Blizzard Anub'arak'ı bismillah daha ilk 5 man level 71-72 instance'ında harcadı bile. Yani bu eleman raid bossu olarak göremiyecez.



    anubarakı harcamazlar. dungeonda ölmüyodur kaçıyodu bişi oluyodur.muhtemelen illidan akama benzeri bi oaly olacak bizim tarafımıza geçicek arthası kesmek için ileride yada lichking buna güçler bahşedicek falan highend raidlerin birinde karşımıza çıkıcak. hatta 2 tane blue post var bu konu ile alakalı




  • Ahhh keşke öyle olsaydı ama baya baya ölüyor malesef. Bu da lootlarıhttp://www.mmo-champion.com/index.php?page=793#

    Gördüğün gibi son derece kıytırık dropları olan suradan bir level 72 bossu


    http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/wotlk/dungeons/boss/anubarak.jpg
    http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/wotlk/items/rare/rareitem_081.jpg
    http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/wotlk/items/rare/rareitem_080.jpg
    http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/wotlk/items/rare/rareitem_079.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 4 Ağustos 2008; 12:42:42 >




  • dizaynlar daha mantıklı ve güzel görünüyor... tabi zevk meselesi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orjinalden alıntı: birdofchaos

    sargeras boss olurmu ya allah aşkına. Sargeras bi beast, demon undead vs vs vs. deilki adam titan. Koskoca burning legion'un yaratıcısı. Onun ölmesi wow'un bitişi demek

    peki arthas ı kesince nolucak hikaye bitmeyecek mi onumu diyosun?eğer arthas ı kestikten sonra oyunun biteceğini düşünüyosan o zaman WoW kötü sonla bitiyor demektir,yani tüm kötülüklerin yaratıcısı Sargeras ilerde planlarına devam edecek vs gibi bir anlam çıkar.TBC de kil'jaeden raid i olacağını açıklamış mıydı blizz?




  • Ne olursa olsun sergeras boss olamaz.

    Sergeras dediğimiz şey tek eliyle bütün Azerothu tutup sıkıp suyunu çıkarabilir. Sergeras dediğimiz titan yüzbinlerce Archimonde-Kil'jaeden ayarında demonla savaşıp hepsini birden yenmiş biri. Sergeras tek sözüyle tüm azerothtaki yaşayan canları öldürebilir.

    Yani sergeras boss olarak gelemez, belki tırnağının ucu portaldan geçerken onu keseriz portal kapanır en fazla :D
  • http://www.wowwiki.com/Broxigar

    Kesilir kesilir, Sargerasda diz çöker merak etmeyin :> (yukardaki elemanı okuyun, sargerası yaralamış bir orc hero)

    Sanırım wotlk'den sonra son paketimiz Emarald Dream olacak.

    http://www.wowwiki.com/Emerald_dream

    Tahminlerime göre Kiljaden wotlk'in son patchlerinden birinde boss olarak gelir ve ölür. Bu arada Sargeras'ın yarım gövdesi ile kapışır herolar (yani bizler, inş :P)

    Emerald dreamin sonlanmasına yakın ise sargeras gelir ve ölür, wow the end olur :)




  • Sargeras'ın geçiceği portalı kim açıcak peki? Kraliçe Azshara Sargeras'ın geçiceği portal açıcam diye azeroth'u iki kıtaya bölmedimi?? Well Of Eternity patlamadımı bu adam nasıl gelicek azerotha? Bizi Twisting Nether'a götüren poralmı olcak? Bütün azeroth birleşip Twisting Nether'a giderlerse halleri ne olur? Sargeras boss olarak gelmez. Gelmemeli öyle saçma şey mi olur ya herşeyi kontrol eden sargeras zaten o öldümü yılanın başını ezmiş oluruz arthas lich king felan bunlar bir hiç(sargerasla kıyaslarsak tabi) bilmem anlatabildimmi?

    edit: Patron geldiği için yazımı tam yazamamıştımda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdofchaos -- 4 Ağustos 2008; 18:20:38 >
  • iyide o zaman saçmalık şurda,madem sargeras bu kadar güçlü bir varlık tek sözüyle azeroth u yerle bir edebilir vs vs zaten sargeras ın amacı azeroth üzerinde yaşayan tüm canlıları yoketmek değilmi o zaman neden yapmıyor bunu?
  • Sargerasın amacı azzeroth'u yok etmek değil tabiki. Burdaki en güçlü varlıkları hizmetine almak. Peki niye gelip dağıtmıyor ortalığı. Çünkü Sargeras gerçekten fazlasıyla uzakta, bu dünyadan birilerini kandırıp kendine portal açtırması gerekiyor. Biz en fazla bu portalın açılmasını engelleriz daha fazlasını yapamayız. Yani lich king, arcimonde falan adamın basit uşaklarından fazlası değil.

    Sargeras bu dünyaya gelmenin bir yolunu bulursa olacak şeyin adı savaş olmaz, katliam olur. Taki ona sonsuza kadar hizmet etmeye yenin edenler dışında canlı kalmayana kadar devam edecek bir katliam. Sargeras atıyorum Thrall ona hismet yemini etse, ona öyle güçler bahşeder ki. Thrall bile bu yeni hali ile tüm azzerothtaki her canlıyı tek başına yok edebilecek hale gelebilir.

    Konuştumuz eleman böyle bişey işte.
  • @Saphrenia

    dostum beni anlayan bi sen varsın galiba
  • Benim anlamadığım Sargeras dışında bir sürü titan var niye kimse engellemiyo Sargerası
  • bu kadar blio herkes madem, Sargerasın ÖLÜ olduğunu bilen varmı acaba?!?!?
    mezarı maelstrom civarında sanırım, zamanında gul'dan onun mezarını karıştırmıştı, WC3 TFT nelf campaign de Maiev ,Illidanı Sargeras ın mezarında yakalamıştı.
    o sırada illidan Eye of Sargeras ile Lich King i yoketmeye çalışıordu.
    sargerasın ölmediğini varsayarsak bile WC nin kurallarına göre hareket edecek olursak sargeras hiçbir mortal silah veya spell ile zarar almicak bir varlık.
    bkz wowwiki.
    lütfen önce araştırıp sonra konuşun.
  • sargeras ölü değil abi daha dün okudum hikayeyi tekrar,şimdi bu koruyucu denen olaylar varya medivh in annesi olan koruyucu gerçekten çok güçlü bir büyücü hatta gelmiş geçmiş en büyük koruyucu bu insanlığı korumak amacıyla öldürdüğü demonları ta northrend e kadar püskürtüyor onun bu gücünü gören sargeras konuşmaya çalışıyor falan o sırada bu koruyucu sargeras a birkaç büyü yolluyor sargeras ında tamda bu sırada aklına bir fikir geliyor,kadına ölmüş numarası yaparak onun ruhuna gizleniyor,daha sonrada oğlu medivh e geçiyor işte ruhu,yani o koruyucu sargeras ın öldüğünü "sanarak" mezar türü birşey yaptı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: W4rmUp

    bu kadar blio herkes madem, Sargerasın ÖLÜ olduğunu bilen varmı acaba?!?!?
    mezarı maelstrom civarında sanırım, zamanında gul'dan onun mezarını karıştırmıştı, WC3 TFT nelf campaign de Maiev ,Illidanı Sargeras ın mezarında yakalamıştı.
    o sırada illidan Eye of Sargeras ile Lich King i yoketmeye çalışıordu.
    sargerasın ölmediğini varsayarsak bile WC nin kurallarına göre hareket edecek olursak sargeras hiçbir mortal silah veya spell ile zarar almicak bir varlık.
    bkz wowwiki.
    lütfen önce araştırıp sonra konuşun.



    evet haklısın ama o sadece sargerasın bir avatarıydı(aslı değildi) amaç başından beri belliydi avatarını bilerek guardiana (aegwynndi sanırım) yendirtti ve ruhunu gebe olduğu bebeğe enjekte etti. bu bebekte medvih oluyor. avatar sargerasın ruhunun bir parçasından yaratılmışdı ve sargerasın gücünün çeyreğini bile taşımıyordu.

    'Status: Eternal, Completely unknown after the death of Medivh' Durumu: ölümsüz, medivh'in ölümünden bu yana ona ne olduğunu bilinmiyor.


    'he(gul'dan) gained access to the grave, Sargeras' avatar was not there.': gul'dan mezarlığa girebilmişti, ama Sargeras'ın avatarı orada değildi.
    'To this day, it is unknown what happened to Sargeras' avatar': Sargerasın avatarına n'olduğu bilinemiyor.


    @S3ZGEK

    engellenemiyor diyebiliriz, çünkü o tek koruyucuydu o da gitti şimdi evreni kim koruyacak?




  • Aslında engellenemiyor demeyelim. Şöyle bişeyler diyebilirim bu konuda.

    Sargeras diğer titanlar içinde en yüksek savaş tecrübesine sahip olan titan, üstelik bu yeteneklerini demonlarla savaşarak dahada arttırmış bir titan. Diğer titanların arasında sargerastan daha güçlüleri olabilir ama genede kimse onla savaşmayı istemeyecektir. Sonuçta bu derece savaş uzmanı olmuş bir titan yok edilse bile bu arada yanında birkaç titanıda hakkın rahmetine kavuşturabilir. Dahası evren gerçekten çok büyük diğer titanlar belkide Sargeras'ın neler yaptığını bilmiyor bile olabilir.

    Eğer hikayenin bir yerinde Sargeras'la bir savaş olacaksa, muhtemelen bizim bu savaştaki görevimiz diğer titanları Azerotha getirecek bir portal açmak olabilir ancak. Hoş o titanlar arasındaki savaş bu topraklarda olursa geriye bişey kalmayadabilir :D.

    O sebeple benim tahminim ejderhalarında yardımı ile biz Sargeras'ın buralara gelmesini sonsuza kadar engelleyecek bir yol bulabilir belki. Onuda Blizard hikayenin devamını yazınca öğrenecez.

    Ama şunu bilinki Aegwynn'le savaşan Sargeras'ın sadece bir görüntüsünden ibaretti. Üstelik o görüntü bile Aegwynn'den güçlüydü sadece bilerek yenildi. Medivh'in (ki Sargeras'ın hizmetine almak için yanıp tutuşacağı kadar güçlü bir büyücüdür.) içine yerleşti ve hala eternal modda olan Medivh'e hükmedip hükmetmediği bilinmiyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: S3ZGEK

    Benim anlamadığım Sargeras dışında bir sürü titan var niye kimse engellemiyo Sargerası



    savaşta maharetli olan sargeras çünkü diğerleri değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.