Şimdi Ara

WoT Oynarken Bilgisayarın Kapanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar LoL oynarken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum ama WoT oynadığım zaman bu olay başıma geliyor LoL oynarken bilgisayar aman aman ısınmıyor ama WoT oynadığım zaman bilgisayar çok ısınıyor sonrada kapanıyor Şimdi WoT oynarken bilgisayar niye çok ısınıyor ? Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim?
    Not=LoL üzerinden örnek verdim biraz karşılaştırma gibi oldu

• Grafik ayarlarını dusur, bilgisayarını temizlettirip yeni bir termal macun uygulaması yaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scaner123 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler Yanlış hatırlamıyorsam grafik ayarları düşükte ama bir bakarım
  • Hacı WOT işlemciye çok abanan bir oyun. Laptopta oynuyorsun sanırım, oyun açıkken işlemcinin sıcaklık değerlerini bir kontrol et, anormal derecede yükseliyorsa eğer soğutmanın çaresine bakman lazım... Ben masaüstü pc'de oynadığım için sorun yaşamıyorum, cpu soğutucum da kallavi, o yüzden hiç sorun yok. Ama dizüstüne de yükledim, aşırı ısınıyor makine, hem kasma oluyor hem de ısınma sorunu oluyor o yüzden masaüstünde oynuyorum sadece...
  • oyun optimize özürlü işlemciye grafik işlemlerinde çok yük bindiriyor ayarları en düşüğe çekip fan temizliği yapıp ek olarak satılan soğutucular ile kapanmasını önleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.