yeni mahalleyede çekiyor altyapısını bilginiz olsun çalışmalara denk geldim worldnetin ama Silivri yeni Mahalle ve Mimar Sinan Mahallesine türknet girdiği için worldnet gibi firmaların fazla satabiliceğini düşünmüyorum.. |
worldnet gpon aldım (3. sayfa)

-
-
diğer ilçelerde çalışma yapacaklar mıymış?
-
Ek bilgi: cumartesi akşam gpon power ışığı kırmızı oldu. İnternet yok. Resmi tatil olduğundan salı günü teknik ekip gondereceklerini söylediler. Can sıkıcı.
Gelisme: salı günü ont cihazi degistirilerek sorun çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 20 Mayıs 2025; 11:46:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzeldimi hocam internet sorununuz alternatif çok silivride artık freefiberi de deneyimlemek lazım :)
-
Freefiberin sitesinde yazmıyor.
-
Hocam freefiberin sitesi daha güncellenmedi fiberi aktifleştirmediler çünkü 1000 Mbps 500₺ 'ye Kurulum ücretsiz bir şekilde vericekler onlarda :)
-
Güncellemeyi bekliyoruz, paylaşırız.
-
Henüz teknik ekip müdahale etmedi. Ont cihazi power ışığı kırmızı olduğundan fiziki müdahale gerekiyormuş, bekliyorum.
Ayrica silivride ikamet etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 20 Mayıs 2025; 10:37:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
altyapısı sadece silivri de var nasıl kullanabiliyorsunuz?
-
Esenyurt bölgesinde arkadaş galiba Esenyurt ve Silivri'de altyapısı var firmanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X