Şimdi Ara

worldnet gpon aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni mahalleyede çekiyor altyapısını bilginiz olsun çalışmalara denk geldim worldnetin ama Silivri yeni Mahalle ve Mimar Sinan Mahallesine türknet girdiği için worldnet gibi firmaların fazla satabiliceğini düşünmüyorum..

• ryzenemir R kullanıcısına yanıt

diğer ilçelerde çalışma yapacaklar mıymış?

• Ek bilgi: cumartesi akşam gpon power ışığı kırmızı oldu. İnternet yok. Resmi tatil olduğundan salı günü teknik ekip gondereceklerini söylediler. Can sıkıcı.

Gelisme: salı günü ont cihazi degistirilerek sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 20 Mayıs 2025; 11:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzeldimi hocam internet sorununuz alternatif çok silivride artık freefiberi de deneyimlemek lazım :)

• Freefiberin sitesinde yazmıyor. 

• Hocam freefiberin sitesi daha güncellenmedi fiberi aktifleştirmediler çünkü 1000 Mbps 500₺ 'ye Kurulum ücretsiz bir şekilde vericekler onlarda :)

• Güncellemeyi bekliyoruz, paylaşırız.

• ryzenemir R kullanıcısına yanıt

Henüz teknik ekip müdahale etmedi. Ont cihazi power ışığı kırmızı olduğundan fiziki müdahale gerekiyormuş, bekliyorum.

Ayrica silivride ikamet etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 20 Mayıs 2025; 10:37:18 >
  • aXaray68 kullanıcısına yanıt

altyapısı sadece silivri de var nasıl kullanabiliyorsunuz?

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Esenyurt bölgesinde arkadaş galiba Esenyurt ve Silivri'de altyapısı var firmanın

• suazo S kullanıcısına yanıt
    Yeni mahalleye alt yapi cekiliyor hatta bizim site yoneticisine gelmisler ekipmanlariji kurmak icin sozlesme imzalayacaklar bende dun arayip sordum 1 aya aktif olur sizin sitenizde diye soylediler. Ben superonline 1000lik kullaniyorum ama upload icin bunu denicem sistem aktif olunca.

Tek sikintili durum 2000 tl aktivasyon ucreti aliyorlar cok fazla bi rakam bu. Eğer taahhüt verilirse 500 tl alıyorlarmış aktivasyon ucretini. Fatiraya yanstima yok kart veya iban ile odeniyormus. Bari taksitle faturaya yansitma yapsaydilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 31 Temmuz 2025; 12:10:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VDSL tarafında nasıl hizmetleri?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.