< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
1 günlük premium kodu: TOGETHER800K |
Kod, WoWs'un resmi Youtube kanalının 500.000 üyeye ulaşması üzerine yayınlanan videoda hediye olarak verilmiş ama videoda kaç gün geçerli olduğu belirtilmiyor. Ben de haftasonuna kadar saklayacağım. |
Dün akşam 4 maç attım, hepsinde yenildim. Kutularımı açıp, çıktım. Oyundan soğudum artık, bilmeyen elemanlarla eşleşmekten filan. Fifa 21 alıp birazda orada kanser olsam mı diye düşünüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 16 Ekim 2020; 20:56:4 > |
Aşağıdaki adreste ana sayfada görünmeyen özel bir gizli görev var. Yalnız görev kolay ve zor olmak üzere 2 seçenek halinde sunuluyor, kolay görevde 2 savaş kazanma, 200.000 hasar verme ve 500.000 kredi kazanmak gerekirken zor olanı bunların 2 katı, tabii ki verilen ödüller de 2 kat artıyor. Kolay görev için "as easy as possible"ı, zor görev içinse "greater challenge - greater reward"ı tıklamanız gerekiyor: https://worldofwarships.eu/tr/news/general-news/a-secret-mission-in-wows/ |
Wg yordu bizi valla. Bi salsa da oyun oynasak:) |
Dün WG'nin açıkladığı yeni bilgilere göre yeni Japon T9 premium zırhlısı (IJN Hizen) yılbaşı dockyard gemisi olarak geliyor. Yalnız 9. seviye bir gemi olmasından ötürü bu sefer görevler dışında ödenmesi gereken doblon miktarında ciddi bir artış var; son 4 görev için yaklaşık 8.000 doblon. Zaten Izumo'ya görevlerini bitirip daha yeni Epoch kamuflajı almıştım, artık kırpılmaktan kuşa dönmüş ve bu kadar pahalı bir Hizen'le hiç işim olmaz. |