Oyuna artık bağlı olmanın pek mantığı kalmadı. Günlük 3, 5 el at, kapat mantığına döndü. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mail açıklamasında yazıyor. Bir kişi sadece 1 kod kullanabilir diye. |
Bugün günlük hediye paketlerinin sonuncusu olan süper konteynerden nihayet ilk kez bir gemi kazanabildim, o da CV çıktı (USS Saipan). En azından seviye 8 ve elimde hiç uçak gemisi yoktu, bir ara CV'lere de başlamam gerekecek şimdi. |
WG'nin aşağıdaki resmi sayfasında "Claim Gift" yazan kısmı tıkladığınızda 7 gün Premium ve çeşitli konteynerler veriyor hediye olarak: https://worldofwarships.eu/en/news/general-news/a-gift-to-turn-the-tide/ Konteynerler şunlar (1'er adet): Dunkirk, Viva la France, Bismarck, American Cruisers, Battle of North Cape, Royal Navy Destroyers, In the Service of Motherland. Yalnız premiumun süresi "claim gift"i tıkladığınız anda başlıyor kendinizi ona göre ayarlayın. Kampanya 26 kasıma kadar sürecekmiş. |
|
Şu oyunu oynayıpta hala zevk alan var mı? Cidden merak ediyorum. İyice zevksiz gelmeye başladı, benim için. |
Limanı genellikle ucuz/ücretsiz premiumlarla doldurduğum ve artık teknik ağaçtan gemi kasmadığım için hala oldukça eğlenceli benim için. Bir de WoT'tan sonra WoWs gerçekten oldukça cömert hediyeler konusunda. Örneğin bugün yeni yıl kutlamaları başlıyor ve akşama hangisine nasıl yetişirim onun planını yapıyorum zira 2 gün önce kömürle satın aldığım Georgia'dan sonra şimdiden yeni bir premium için kömür biriktirmeye başladım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Aralık 2020; 9:2:57 > |
Bu dediğiniz kayaya yaslamalı ön taretle ateş etme durumu bu ay çok daha kötü bir hale gelecek çünkü komutan becerileri güncellemesi yayınlanacak ve yeni yamayla başbaşka bir sistem haline getiriliyor. Bu değişikliklerden en önemlilerinden birisi de tespit menzili dışındaki hedeflere yapılan atışlara +%10 daha yüksek isabet ekleten beceri. İyice World of Camping olacak bu gidişle. Keşke Pommern'i biraz bekletseydiniz ki bu komutan becerileri değişikliğinde Alman gemileri ikincil toplarda %30 civarı isabet oranı kaybedecek, öte yandan tespit menzili içinde tüm toplara +%10 daha yüksek ateş hızı geliyor olumlu bir etki olarak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 22 Ocak 2021; 8:12:16 > |