Şimdi Ara

World of Warcraft TCG Loot Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartları türkiye içerisinde nereden temin edebiliriz bilen varmı acaba?

Var ise fiyatı nedir ve Speical Tiger düşme olasılığı varmıdır?

• Niyeki special tiger dusunce noluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Niyeki special tiger dusunce noluyor ?

Mailine zil geliyor. Takıp oynuyorsun
  • Spectral* Tiger
  • ana ilkez gördüm bende bunları görürsem bende alırım upp

Spectral* Tiger ?
  • kart paketlerini açma videoları bile var adamlara çıkıyo tiger bi tanesi naxx deck almıştı 10 lu içinden bişey çıkmamıştı çok gülmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    knight online vs world of warcraft
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de her türlü World of Warcraft kartı bulabileceğiniz dükkan buyrun;

WoW Trading Card Game
  • İstenilen seri hariç hepsi var neredeyse :) .

quote:

Orijinalden alıntı: ebrar1987

Türkiye'de her türlü World of Warcraft kartı bulabileceğiniz dükkan buyrun;

WoW Trading Card Game

• Hemen getiririz. Ama şöylede bir durum var. Fires of outland booster kutusu 300 tl civarında ve spectral tiger 11 kutuda bir düşme ihtimaline sahip bir şey. İlla spectral tiger istiyorsanız direk kartını almanızı tavsiye ederim. He onu da getiririz çok isterseniz. 1.300 tl ciavarına bulanabilir bir şey.

Elimizde ki ürünler burada olmayanı 3 gün içinde tedarik ederiz siz isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bruttee87 -- 28 Aralık 2010; 16:04:27 >
  • quote:

Hemen getiririz. Ama şöylede bir durum var. Fires of outland booster kutusu 300 tl civarında ve spectral tiger 11 kutuda bir düşme ihtimaline sahip bir şey. İlla spectral tiger istiyorsanız direk kartını almanızı tavsiye ederim. He onu da getiririz çok isterseniz. 1.300 tl ciavarına bulanabilir bir şey.

1300 lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Hemen getiririz. Ama şöylede bir durum var. Fires of outland booster kutusu 300 tl civarında ve spectral tiger 11 kutuda bir düşme ihtimaline sahip bir şey. İlla spectral tiger istiyorsanız direk kartını almanızı tavsiye ederim. He onu da getiririz çok isterseniz. 1.300 tl ciavarına bulanabilir bir şey.

1300 lol

lol?
  • D&R da satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

D&R da satıyorlar.

Hangi şubesinde? Ben gezdiğim her hangi bir şubesinde bulamadım. Bundan 4 yıl önce satıyorlardı boosterları 15 tl'dan ancak artık satmıyorlar diye biliyorum. Hangi şubede gördünüz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

1300 lol

lol?

lol

• benim hatırladığım kadarıyla içinden spectral tiger çıkma ihtimali olan seri artık üretilmiyor.
  • fires of outland serisi hala üretimde.

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

benim hatırladığım kadarıyla içinden spectral tiger çıkma ihtimali olan seri artık üretilmiyor.
  • http://www.gamer-market.com/kart-oyunlari-tcg-.html burada var ama gelince çabuk tükeniyor sürekli takip etmen gerekiyor bir bak istersen
  • Merhabalar bende uzun ssüredir bu kartlarla uğraşıyorum baya tecrübem oldu sayılır sana benim şu ana kadar yaptığım en güvenli ve ucuz siteyi veriim dacardworld.com türkiyeyede gönderiyolar çoğu serri de var haberin olsun
  • merhabalar elimde 5 adet fires of outland booster pack var.artık üretilmeyen bu serinin boxu vardı spectral tiger çıkınca açmadım diğerlerini.gittiigidiyorda satıyorm ama ilgilenen olursa burdan da msj atabilir.

link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden yöneticin arkadaş isterse linki kaldırabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak-hobi/world-of-warcraft-tcg-fires-of-outland-85583477
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.