Şimdi Ara

World of Warcraft Film Aktörleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynağı bulamamakla birlikte nette gezinirken rastladım doğruluk payı olabilir bir hayli benziyor karakterler bakalım siz ne diyeceksiniz.

Çekirdek karakterler

quote:

Voice Narrator - Michael Bell (voice of Medivh in Warcraft , voice of Raziel in Legacy of Kain)
    Arthas - David Wenhamr (300, Lord of the Rings)
    Jaina - Melissa George (Amittyville Horror, 30 Days of Night)
    Uther - Liam Neeson (Star Wars, Batman Begins)
    Antonidas - Ian McKellen (Lord of the Rings, X-Men)
    Thrall - Laurence Fishburne (Matrix, 21)
    Grom - Ron Perlman (Hellboy, Blade II, Alien Resurrection)
    Furion - Gary Oldman (Harry Potter, Batman Begins)
    Illidan - Matthew Yang King (voice of Illidan in Warcraft, Numb3rs, CSI)
    Tyrande - Kate Beckinsale (Underworld)
    Ticondrius - Bill Nighy (Pirates of Caribbean, Underworld)
    Archimonde - Vladimir Kulich (Angel, The 13th Warrior)
    Mannorath - Part CGI (only voiced, no actor)[/i
    Kel'Thuzard (Human Form) - Tom Wilkinson (Batman Begins)
    Kel'Thuzad (Lich Form) - Part CGI (only voiced, no actor)

• Bence fan yapımı bir video.Doğru olduğunu zannetmiyorum.Çünkü hepsinin aynı filmde bulunması mantıksız bir kere.Archimond nerdee Arthas nerde.Hem söylenenler doğruysa ( ki büyük ihtimalle doğru ) film daha Arthas çocukken geçicek.Yani "Ejderhanın Günü" kitabını konu alıcak.Zaten konuya direk Arthas'dan girselerdi çok mantıksız olurdu.Adamlar en başta "Büyük bir seri sizleri bekliyor" dediler.Konuya ortasından balıklama dalmazlar.
  • Sende bunu yedin ?

• Oyuncular karakterlere bir hayli benziyor ama ben doğru olduğunu pek sanmıyorum. Doğru olsaydı en azından imdb'de bir kaçı gösterilirdi. Konuyu gördükten sonra kontrol ettim ama daha hiç birşey belli değil.

bkz.http://www.imdb.com/title/tt0803096/

• Film gerçek oyuncularla mı olacak, yoksa cinematiclerde izlediğimiz animasyonlar gibi mi acaba?
  • Gerçek oyuncular oynayacak ama yeri geldiğinde tabiki animasyon figürleri kullanmak zorundalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En kötü makyaj yapılır.Animasyon olmasını istemem %100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

En kötü makyaj yapılır.Animasyon olmasını istemem %100

tamam söyledim animasyon olmıcakmıs
  • groma denzel washington benziyor
  • Oyuncuların gerçek olup olmadığını bilmiyorum ancak öyle olursa beowulf gibi bir animasyonla karşılaşabiliriz. Diğer türlü bütün film Lotr gibi çekilirse gerçekten izlenmeyecek birşey ortaya çıkar. Sebebi ise Warcraft evrenindeki çoğu ırk ve yaratıklar insan figürlerinden uzak biçimsiz varlıklardır. Ki normal bi film olucağını zannetmiyorum bile yoksa şu ana kadar setlerin kurup planlamanın yapılması lazımdı. Blizzard ın planlamasına göre film 2012 son çeyreğinde sinemalara giricek. Blizzardı tanıyan playerlar olarak (Bkz: Diablo3 çıkış tarihi) filmin en erken 2013 son çeyreğinde sinemalarda olacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsakenjoker

+RAP EMEĞE SAYGI

• quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

quote:

İlâhi.

Gerçekten de fan işine benziyor.
    Bir de yanlış hatırlamıyorsam, imdb'deki bilgilerin de kullanıcılar değiştiremiyor muydu bi' kısmını?

Filmin animasyon tarzı bir şey olması da daha iyi olacak gibi duruyor ayrıca.
    Çünkü diğer arkadaşın da dediği gibi, LOTR serisinde -olmuş, olmamış tartışılır elbette- insanı, orku, hobbiti, arada belli belirsiz goblini, iki üç tane de diğer fantastik yaratığı yapmışlardı. Ama şimdi durum biraz daha farklı gibi.
    Böyle söyleyince Tolkien'in Ortadünya'sını küçümser gibi oldu ama, yanlış anlaşılmasın.
    Sadece LOTR serisinden önce gerçek anlamda kitabın dışında hiçbir yerde o dünyanın tasvirine şahit olmamıştık.
    Ama Warcraft dünyasında bildiğimiz birçok karakteri önceden bildiğimiz, gördüğümüz için; en azından benzemiş veya benzememeiş diye eleştirirken beklentilerimiz hayli yüksek olacak.
    LOTR'da görülüp de "Kitap daha iyiydi, hikâyedeki bir sürü şeyi -tabi ki haklı olarak- kesmişler ..." gibisinden yorumlar da olacak mı bilmem, ama bildiğim kadarıyla Warcraft'la ilgili kitaplar da oyundan sonra çıktığından; filmler hikâyenin tamamına yakınını kapsayacak kadar sayıda olursa; harika bir seri olabilir.

Merakla bekliyoruz.

(Daha aldığım kitabı okuyamadım bile, ama film çıkana kadar kesin okumuş olurum herhalde.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 26 Nisan 2011; 14:48:27 >

• Her türlü gideri var. Çıksın da nasıl çıkarsa çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

quote:

İlâhi.

Gerçekten de fan işine benziyor.
    Bir de yanlış hatırlamıyorsam, imdb'deki bilgilerin de kullanıcılar değiştiremiyor muydu bi' kısmını?

Filmin animasyon tarzı bir şey olması da daha iyi olacak gibi duruyor ayrıca.
    Çünkü diğer arkadaşın da dediği gibi, LOTR serisinde -olmuş, olmamış tartışılır elbette- insanı, orku, hobbiti, arada belli belirsiz goblini, iki üç tane de diğer fantastik yaratığı yapmışlardı. Ama şimdi durum biraz daha farklı gibi.
    Böyle söyleyince Tolkien'in Ortadünya'sını küçümser gibi oldu ama, yanlış anlaşılmasın.
    Sadece LOTR serisinden önce gerçek anlamda kitabın dışında hiçbir yerde o dünyanın tasvirine şahit olmamıştık.
    Ama Warcraft dünyasında bildiğimiz birçok karakteri önceden bildiğimiz, gördüğümüz için; en azından benzemiş veya benzememeiş diye eleştirirken beklentilerimiz hayli yüksek olacak.
    LOTR'da görülüp de "Kitap daha iyiydi, hikâyedeki bir sürü şeyi -tabi ki haklı olarak- kesmişler ..." gibisinden yorumlar da olacak mı bilmem, ama bildiğim kadarıyla Warcraft'la ilgili kitaplar da oyundan sonra çıktığından; filmler hikâyenin tamamına yakınını kapsayacak kadar sayıda olursa; harika bir seri olabilir.

Merakla bekliyoruz.

(Daha aldığım kitabı okuyamadım bile, ama film çıkana kadar kesin okumuş olurum herhalde.)

Hocam tabiki benzemesini isteriz.Çünkü elimizde somut görseller var dediğiniz gibi.Ama animasyon olmamasını isteme sebebim ; şu gelişen teknolojide Warcraft evrenini biraz olsun canlı yaşamak istememdir.Ne bileyim Arthas'ın hırsını,Uther'in bilgeliğini,Grom'un öfkesini yüzlerinden okumak istiyorum.Animasyon olursa bu saydıklarımı tam anlamıyla bizlere veremeyebilir.Burada da iş yukarda sayılan usta oyunculara düşüyor.Umarım kötü olmaz.

• Şimdi biraz düşündüm de, sinema çıkışı yapılacak muhabbetleri.
    "Hangi realmde oynuyorsunuz?" diyen adamlar, bir de böyle bir oyunun varlığından haberi olmayıp, sıradan bir filmmiş gibi gelenler..
    Merak ediyorum, acaba bir salonun % kaçı WoW ya da Warcraft oyuncusu olacak..
  • Horde Alliance kavgası çıkmasında
  • quote:

Horde Alliance kavgası çıkmasında

kesinlikle FOR DA HORDEEE diye bağıranlar çıkar
    hemen bir AV bile yapılabilir 50ye 50
  • Filmin tamamı olmasada, bazı karakterler muhakkak animasyon olucaktır. Yüzüklerin efendisindeki gollum karakteri gibi bilgisayar ortamında modellenip animasyonu yapılıcak karakterlerin olması kaçınılmaz, ama bu filmin gerçekçiligini etkilemez mesela star war ilk üçlemeyle ikinci üçlemedeki yodaları düşünün ilk üçlemedeki kukla yodadansa bilgisayarda modellenip animasyonu yapılmıs yoda cok daha gerçekçiydi şahsen bende tauren kostümüne girmiş bi adam izlemektense bilgisayarda modellenmiş yapay bir tauren görmek isterim.
  • 3D Yapacaklarmış filmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.