Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.212
Cevap
77
Favori
594.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karazhan pvp realminde 4-t6 undead male lock
    armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Raptor
    2x40 haste trinketi ve diger bircok item cantasında mevcut
    375 tailoring-enhc-cooking-first aid
    280 ucan binek
    pvp itemleri pek yapmadıgım icin iyi degil 1 s4 gerisi s2 s1
    1.5 aylık daha oynama suresi var mig hemen hemen 1 ay daha kapalı
    fiyat 350 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sachin -- 7 Ekim 2008; 6:18:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aqueitas

üzerindeki itemlerin, bankadaki servetinin ne olduğuna bakmaksızın karakterler alacağım. Bir nevi çöpçü de diyebilirsiniz

Oynamadığınız alt'larınız, 70 yapıp bıraktığınız karakterleriniz, hacklenmiş ve hiç bir şeyini geri alamamış ya da uğraşmak istemeyenlerde bu kategoriye dahildir.

Şu özellikleri taşısın yeter;

- LvL 70 Horde - PvP ( Eu ) Server

Şimdilik ; Druid ve Hunter sadece.

Not : Ticaret Yapmıyorum, WotLk için kendime alıyorum.

itribat : the_spellmaster@hotmail.com

güncel
  • Orjinalden alıntı: mabi

Orjinalden alıntı: mabi

Prepaid Game Card satılır ayrıntılı bilgi için pm yada msn : abimahmut@hotmail.com

Güncel! Arkadaşlar aldığım yeri değiştirdiğimden dolayı fiyatta küçük bi artış söz konusu yeni fiyat 45 ytldir. bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dadino

quote:

quote:

server: Ghostlands

link:

Fiyat ve iletisim icim pm atın lutfen... satın alcak arkadaslar ısatanbulda oturuyorum cd ler gızlı soru hersey var...

17.7k hp / 18.4k armor/ 553 def / 25.46 dodge / 20 parry / 27.51 block unbuff
    warrior da s4 2 parca gerısı s3/s2 karısıktır cataclysm's edge/heartless/fist of molten furry/t4-t5 itemler gibi bircok extra vardır 2 adet 280 ucan bınek mevcuttur skıllerının tamamı 375 tır (fishing/cooking/first aid/Bs/mining) Bs/miner olup bircok kullanıslı recipe sahiptir

ayrıca mage'de 10k honor vardır

Nature resist seti mevcuttur. Frost resist setinin recipeleri vardır.

FİYAT 350 YTL Pazarlık yapılır

• jaedenar'da human tank warrior ve auchindoun'da lvl69 Nelf hunter. Warrior ssc tk tanklayabiliyor. Main tank olarak ZA cleared SSC 5/6 progress'i vardir. 20 civari offspec epic item ve 5 parca karisik S serisi var. PM'lerinizi bekliyorum.
  • mage imi satıp wowu bıraktıktan sonra tekrar mage le oynayıp wotlk ta üst düzey pvp düşünüyorum.
    en azından s2 gear olması şart ve kesinlikle UD MALE mage istiyorum...

yanında bi alt ta olabilir alt ın gearı önemli değildir...
    rogue veya lock olursa yanında spr olurBUNLARDA UD OLMALI...

fiyat olarak olarak 250 yi geçmemesi tercihimdir ama sadece ud mage var derseniz 200 gibi bi fiyat uygun olur
    fiyat çok problem olmaz

istanbul içi elden olacaktır

tşkkürler...
  • 40 ytl ye prepaid game card arıyorum
  • burning blade(pvp) serverında undead male mage ismi celades
    1046 spell dmg %26 crit 134 hit rating

eng mining 375
    280lik helikopter ve netherdrake mevcut.

pvp seti olarak 2 s2 2 s1 var( 700 arena punı var. 1 2 hafta arena yaparak s3 alınabilir) ve eng head var

alt char olarak

tauren shaman var

1657 bh var
    alc herb 375 280 lik binek mevcut

üniversiteye yogunlasmak için heabı komple satıorum. teklifleri bekliorum. şimdiden teşekkürler
  • 4 account ile takaslık Guild wars accountları arıyoruz, karakterlerin 3 ü orta derece 70 iken, 1 tanes yukarıda verdiğim ilandaki karakterdir. ilgilenenler msn, mehmet87@yahoo.com
  • Burning blade eu serverında ,lvl 70 horde blood elf paladin ; bütün raidlere girmiş cıkmış en ii guildlerde bulunmuş ,

herşeyiyle mükemmel retri gear ,full epic pve 2000 ap ve oyunun en gösterişli ve inanılmaz sword larından jinrokh'a sahip ,

1950 heal bonus full epic holy gearıyla ,

ve ayrıca tank gearıyla ,

375 miner / 375 eng , 280 lik binek , netherdrake ve engineer mountları , ayrıca her tür dier özel binekler , eşyalar,itemler,

ve cook uzun süre yeticek golduyla ,

kısaca herşeyiyle mükemmel Paladinimi satıorum....ki paladinler wotlk ile en bufflı class haline geliyor ,dolayısı ile büyük gelecek vaadeden bu paladini kacırmayın...

AYRICA accounnta , aynı serverda lvl 70 pvp setli rogue ve ahnqiraj severında lvl 70 warrior bulunmaktadır.

Migrate ve isim deişikliklerine tamamen acıktır , eksiksizdir.

Hesabı satma nedenim ise cok fazla vakit geciriyor olmam ve wotlk gelmeden önce oyunu bırakmak istememdir.

Tekliflerinizi beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

40 ytl ye prepaid game card arıyorum

ACİL ALINIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

burning blade(pvp) serverında undead male mage ismi celades
    1046 spell dmg %26 crit 134 hit rating

eng mining 375
    280lik helikopter ve netherdrake mevcut.

pvp seti olarak 2 s2 2 s1 var( 700 arena punı var. 1 2 hafta arena yaparak s3 alınabilir) ve eng head var

alt char olarak

tauren shaman var

1657 bh var
    alc herb 375 280 lik binek mevcut

üniversiteye yogunlasmak için heabı komple satıorum. teklifleri bekliorum. şimdiden teşekkürler

güncel.

yaklasık 10k honor point var 1 tane daha s2 alabilirsiniz kısa zmanda. unutmayın mage ve shaman pvp acısından ciddi buff alan classlardan oldu:)

ayrıca mage de pvp meslegi eng var shamanla da potunu elixirinizi flaskınızı bedava yaparsınız.size masraf cıkarmaz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

Merhaba arkadaşlar,

Sonunda irademi yenip account'umu satmaya karar verdim. Zaten son 2 aydır eskisi kadar oynamıyordum... Belki WotLK'in ortalarına doğru yeni bir account alıp oyuna tekrar başlarım veya hiç başlamam bilmiyorum ama artık bırakma vaktimin geldiğini düşünüyorum. Account'da 2 Level70 1 Level60 olmak üzere 3 gelişkin(bkz. AROG :P) karakter mevcut.

Level 70 Mage

Mage'im dünyanın en iyi server'ı olduğu söylenen Stormscale'de. En çok vakit ayırdığım karakterimdir. Eski server(Auchindoun)'ının en iyi 3 mage'inden biriydi.

- Gear;

4 / 5 Brutal Gladiator (Head, Chest, Hands ve Legs)
    1 / 5 Vengeful Gladiator (Shoulder)

2 / 3 Brutal Items (Offhand ve Wand)
    1 / 3 Vengeful Items (Mainhand)

5 / 5 Guardian Items (Neck, Bracers, Belt, Ring ve Feet)

Honor ile alınabilecek tüm item'lar mevcut.

Guardian's Band of Subjugation
    Guardian's Pendant of Subjugation (+10 Spell Haste gem'li.)

dahil.

http://img150.imageshack.us/my.php?image=97691002zb6.jpg - Arena Gear
    http://img512.imageshack.us/my.php?image=92587968jv3.jpg - Fun Gear
    http://img512.imageshack.us/my.php?image=61078402cw2.jpg - Sezon 2 Gear (Benim ve çoğu mage'in en sevdiği set'tir. Bu set kadar harika görünüme sahip bir set daha yok çünkü )

- PvP-Spell Haste gear'ı da mevcuttur. Bu gear ile 128 Spell Haste'ye sahip olabiliyorsunuz.

- Meslekleri Engineering ve Tailoring'tir. Rep. ile alınabilecek çoğu formül ve plan ikisinde de mevcuttur. Gerçi işe yarar herşey yapılı çantada duruyor...

- PvE ile aram pek olmadığı için Karazhan'dan düşen ve Rep. ile gelen birkaç parça item var. Onlarla beraber PvE'de 1200 spell damage oluyor buff'sız. Kısaca,
    + Shattered Sun Pendant of Acumen, Timbal's Focusing Crystal, Ring of Recurrence, Inferno Waist Cord vs.

- PvP'de işe yarayan bütün item'lar enchant'lı ve epic gem'lidir.

- Ayrıca istenirse Main Hand'ı da alıp verebilirim.

Hazırda 3300+ Arena Puan'ı var. Dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz...

Level 70 Shaman

Benim ilk göz ağrım sayılacak karakterim. Pre-BC'de görmediği instance kalmamasına rağmen TBC'de Shaman PvP'sinden eski tadı alamamamdan ötürü bu karakterle çok fazla uğraşamadım (En azından Mage kadar.) Buna rağmen şu an,

11K HP, 10K Mana, 420 Resilience ve 1600 Heal'i var.

- Meslekleri Engineering ve Mining'tir.

Server'da tanınmışlığı vardır. Zaten hal-i hazırda 40.000 kişinin izlediği bir PvP videosu bulunuyor.

Hazırda 3100+ Arena Puan'ı var. Dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz...

Son olarak sormak istediklerinizi PM'den veya MSN'den sorabilirsiniz. İsteyene MSN adresimi veririm.

Fiyat 500YTL'dir. Ancak makul bir pazarlık ile fiyatta anlaşabiliriz.

Account ile ilgili tüm bilgileri, CD'leri, patch'leri ıvır zıvır herşeyini vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 13 Ekim 2008; 19:11:57 >
  • Satılık WOW Gold

Burning Legion Alliance
    1000 Gold 50ytl
    2000 Gold 90ytl

Ayrıntılar için PM.

Teşekkürler.
  • Satılık Account

Burning Legion Alliance

70 Draenei Mage Nick: '' Szr '' Herbalism/alchemism 375/375 Epic Flying Mount - Netherdrake
    70 Dwarf Warrior Nick: ''Cantouchthis'' Engineering/Blacksmithing 375/375 Epic Flying Mount
    68 Night Elf Rogue Nick: ''Kamikazé'' Mining/Skining 375/375 Epic mount
    40 Human Priest Nick: ''Sarannis'' Tailoring/Enchanting 275/275

İtemları armoryden inceleyebilirsiniz. Bunun haricinde account para basan bir accounttur.Gold satmak isteyenlere duyrulur :)
    Sadece kendi accountumdaki karakterlere ait guild ve 2 tablı guild bank vardır.
    15000 nakit gold mevcuttur.

Fiyat: 750 ytl

Ayrıntılar için Pm.

Teşekkürler.
  • 4/5 Brutal Gladiator
    5000 arena puanı birikmiş
    Netherdrake mount
    Enchanter / Jewelcrafter (ikisi de 375)

Armory:

Fiyat: 375 ytl

Tüm bilgileri (Cdkey, gizli soru dahil) mevcut, ilk sahibiyim accountun.
  • Arkadaşlar ALINIK 70 lvl rogue istiyorum Horde olması gerekıyo GEAR hiç önemli değil...

satmak isteyen arkadaşlar bana p.m. yoluyla ulaşırlarsa sewinirim...
  • elimde temiz bir play station 2 var. full aksesuar vs.
    link:http://forum.donanimhaber.com/m_27219890/mpage_1/key_//tm.htm#27219890

bununla içinde level 70 paladini olan hesabını takaslamak isteyen varsa görüşelim.

karakterinizin durumuna göre üste para isteyebilirim ama üste para vermem gerekecek bir char istemiyorum sonuçta itemler 1 ay sonra çöp
  • Öncelikle Herkeze Selam

Derslere Ağirlik vermem gerektiği için satmak zorunda kaliyorm

ACC ' de 3 tane karakter vardir.

warrior ... Tank gear ve fury gearda var.(saglam)

Rouge ... pve kasilmiş bi char ama pvp itemleride mevcuttur

Shaman ...

Not: (tamami bu deildir 280 lik binekler ve Off spec itemleride mevcudur)
    Not: (Aliş veriş İSTANBULDA elden olucak)

Fiyat Konusunda bana ulasirsaniz anlaşiriz.(Kesin alicalar)

İletsim: serkut_1991@hotmail.com Tell : 05067665643

• Selamlar ... (Acil Satilik ACC)

Main Char Mage. Alt char shaman

Mage ...

Armoryden bütün özelliklerini görebilirsiniz ayrica full s1 setide vardir. T4,t5 ve BT drop bulunmaktadir.

Shaman ...

yeni 70 olan bir karakter cok fazla kasilmamistir.

İletisim: orhanakdas_19@hotmail.com Tel: 05064840233

Fiyat gayet uygundur bana ulasirsaniz detayli bilgileri konusuruz...
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.