Şimdi Ara

World of Warcraft Başlangıç !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wow a ilk PvP serverda başladım ve çoğu şeyi zindanları kaçırdım Buglu zindanlar giremiyoruz ve oyuncu sayısı WoW un Orjinal Realminde hangi serverde başlamalıyım yardım edecek arkadaşlar kimler ? Yardım edersenin çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: cats6

Arkadaşlar Wow a ilk PvP serverda başladım ve çoğu şeyi zindanları kaçırdım Buglu zindanlar giremiyoruz ve oyuncu sayısı WoW un Orjinal Realminde hangi serverde başlamalıyım yardım edecek arkadaşlar kimler ? Yardım edersenin çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Private Serverlara PvP demek nerden cikti

Arkadaşlar Wow a ilk PvP serverda başladım ve çoğu şeyi zindanları kaçırdım Buglu zindanlar giremiyoruz ve oyuncu sayısı WoW un Orjinal Realminde hangi serverde başlamalıyım yardım edecek arkadaşlar kimler ? Yardım edersenin çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Eğer Türklerin yoğun olduğu yerlerde oynamak istiyorsan Horde için;Twisting Nether, Alliance için;Burning legion iyi olabilir.Özellikle oyuna yeni başlayan birin için bu serverlar tavsiye edilebilir.Oynamak istediğin serverda aradığın başka özellikler varsa,burdan yardımcı olabilirim.

Abi destek olsunlar ve yardımcı olsunlar bana bu kadar yeter birde şunu merak ediyorum benim levelimde oynayan oyuncu olur mu ? Dungeon yapabilirmiyim ?

söylediğim serverlarda her leveldan türk oyuncu bulman mümkün.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.