Şimdi Ara

world of warcraf bekleyenlere müjde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26-27 aralık da world of warcraft ın türkiyeye geliceğini öğrendim

özlem duyduğun oyun demiyim artık bi yaşam tarzı olan wow %99 pazartesi yada salı günü satışa çıkıyo

aldığım bilgiler bu umarım yalancı çıkmam

• son günlerde aldığım en güzel haberlerden biri..
    inşallah dediğin gibi olur..kaynağın nedir, boş yere heveslenmeyelim aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagen -- 23 Aralık 2005 12:46:13 >
  • uzun zamandır bekliyorum doğru olduğunu tahmin ediyorum satış yapacak olan bir firmadan haber aldım(reklam olmasın die söylemiyim) . uzun bi konuşmadan sonra inandım yani ne diyim % 100 gelirmi dediğimde geldiği zaman sana o garantiyide veririm dedi ama şimdilik %99 gelcek dedi fazlada bişey diyemem.pazartesi sabahı arıyacam bakalım ne diyecekler.
  • arkadaşlar hangi firma, bilgi verseniz de biz de arasak. oyunu alsak, oynasak...
  • ben bu konuda hükümetle ilgili sorun varmış gibi birşey okumuştum. Türkçe dil desteği olmayan oyunlar ülkeye alınmıycakmış diye ama hadi hayırlısı. Ayrıca beklemek çok mantıksız. internetten alın, ben sendit ten aldım kampanyadayken yarı fiyatına, 8 günde geldi, 48 milyona. yane daha ne olsun.
  • sendit stoklarında da oyunun olmadığını söyleyebilirim ama önemli değil zaten elime geçti wow
    doya doya oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kram -- 3 Ocak 2006 17:33:22 >
  • arkadaşlar geçen gün beşiktaş kabalcı kitapevinde gördüm ben WOW cdlerini, epey bi vardı. 118 ytl ye satıyorlar. aral ın stickerları vardı üzerlerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben baktım 100 milyona dün beyoğlunda gördüm bi kitapçıda -- koşun valla vitrin de var - vitrini dışardan karşınıza aldıgınızda sağda ! DnR dı sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.