Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (2295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22932294229522962297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mürettebat eğitimi 75.000 görevinin sonucu. Fikir vermesi açısından koyuyorum. Mürettebatın önceki ve sonraki durumu.

  • sadonanım kullanıcısına yanıt
    Bende dün bitirdim görevi, 3.skilleri %80den %85e çıkardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Bana az gibi geldi. Ustelik o kadar cok oyun kaybediyorumki moralmen asiri derecede kotuyum, belkide bunun etkisidir. 0 win 7 lose gidiyorum suan ve ciddi soyluyorum 1500den hasarim hic yok tier6 kasiyorum. Cromwell, at8 ve hellcat kasmama ragmen takimdan dolayi zafer goremiyorum bir turlu. en son olen ve en yuksek hasari ben veriyorum lakin takimin geri kalani birlesip 3 den fazla adam olduremiyor.

    En basit bir ornek. Maci kazandim ama kaybetmeme kil payi kalmisti.


    Hellcat de kazandigim macta ise tek bir mermi bile atamadan bizim takimin 15-2 kazandigi oyun. Yani anlayacagin ya eziyorsun ya da eziliyorsun, cekismeli mac olmuyor oyundan zevk alinmiyor.

    maalesef MM sistemi oyuncuları beceri seviyelerine göre değil kullandığı tanka göre eşleştirmiye devam ettikçe bu sıkıntı devam eder yapacak bir şey yok
    ayrıca kastıgın tanklar oldukça güzel cromwell cok iyi tank ben 3 günde cometi açtım tek eksisi zırhı geçenlerdeki maçta tier4 matilda pat pat delince yuh artık be bari matildayı sektir demiştim
    benim sormak istedigim at8 bende şuan at2 açık ama girdiğim 5 maçın 3'ünde tier7 gelince sinirden sattım sen at2 ile oynarken genelde kendi tierinemi düşüyordun?
    ayrıca şuan japon dalına başladım oynadığın için soruyorum bu japon tier7 Chi-Ri nasıl tank WG'nin forumunda cok kişi begenmemiş sence nasıl merak ettigim bir tank
  • Bu mürettebat isinin kısa bi ozeti yolu yokmu ya heavyde boyledir tdde boyledir artyde boyledir gibi kimi ilk bia ver diyor kimi tamir diyor kimi kamo diyor kimi direk 6.his falanları ver diyor oyunun onerdigi falan dogru bi yol varmı illa derinemi inmek gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadonanım

    Mürettebat eğitimi 75.000 görevinin sonucu. Fikir vermesi açısından koyuyorum. Mürettebatın önceki ve sonraki durumu.



    ben bu olayı anlamdım hangi tanka nasıl dağıttı bunu sadece ana yetenek mi ben bir kere tamamladım ama sadece bir tankta biraz değişim var.
  • Hocam mürettebat her şeydir görevini 60. kez yapıp tamamladığında terfiler geliyor görevi aktif oluyor. Ondan sonra hangi tank ile rastgele veya ekip savaşına girersen O TANKIN mürettebatını 75.000 deneyim puanı kadar eğitiyor. Mürettebatın seviyesi de becerileri de artıyor.

    @karyali4884
  • @Venom[TR]
    AT2 oynarken pek zorlanmadim, 1 gun de at8 e kasip pek fazla t7 gormedigim icin kolayca gecebildim o tanki fakat sevdigim icin satmadim. Lakin AT8 den itibaren henuz T7 altini gormedim :) Yaklasik 15-20 mac yaptim ve hicibirnde top tier cikamadim.
    Cromwell de gercekten guzel gorunuyor hizli filan ama ne bileyim isinamadim o tanka, zaten ondan oncesinde de pek sevmemistim. Isin ucunda Centurion olmasa cekilecek cile degil.
    Chi-Ri ye gelince, tipi cok guzel, hala alip tekrar almama konusunda tereddutdeyim fakat 155 pen 135 damage ile 3 mermilik sajsoru inan bana o seviyede ise yaramiyor. Medium tank olmasina ragmen cok yavas, heleki suya filan girdiysen donmeyi veya kacip kovalamayi dusunme, zaten hicbir japon serisinde zirh olmadigindan tier5 lerin bile seni zorlanmadan taretinden delmesi pek hos olmuyor. Top tier ciktigin maclarda bile sorun yasatan ama yandan yakaladigin adami 10 saniyede bir 3 mermi ile aglatabilecegin bir tank.
    SU-152 veya KV-2 ile karsilasmadigin surece gelen hasarin kahri cekilir :) Tier8 den sonra kendini toparlayan bir seri STA-1 guzel, hizli ve eglenceli, Type 61 in performansi guzel hasar vermesine ragmen taretin ustundeki devasa gozetleme yuvasi sayesinde heleki t9 da oyundan sogutur derecede. Lakin son nokta olan STB-1 seni geri hayata bagliyor. 6.5 saniyede bir 258pen 390 hasar ile seviyesindeki neredeyse en yuksek dpm e sahip. Tank oldukca seri ve bazi noktalarda taretin zirhini kullanabiliyorsun, eger leopard filan kastiysan oncesinde onun japon hali diyebiliriz.
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    Dün senle konuştuktan sonra ful kv2 oynadım. Bu kv 2 ye baya alışıyorum. dediğin gibi maçı kazansak kaybetsek hep ilk 3 -4 ün içinde oluyorum. Hele IS3 e falan 450 atınca acayip zevkli oluyor. Tabi ona 450 atarken AMX 40 'a da sektirti demesi çok komiğime gitmişti. Yumurta gibi tank. Ama ben 1 numaralı mermiyi kullanmışım. Tam attım dedim adam şimdi duman olacak "bu sekti" dedi şaşırdım kaldım












    _ akaş ibat
  • @garipkatip
    KV-2 tam bir troll tank. Kendini olumsuz sanan KV-1S lere ve bilimum kendine guvenenlere zayif noktasini hedef alarak ates ettiginde "omg cheater" demelerinin verdigi zevki hicbir tank vermiyor.
    Ona keza hedef gozetmek sizin sadece taretlerine nisan alarak ates ettiginde en az 2 personel 1 de namlu bozmasi o tanki kendi sinifinda cok iyi yapiyor.
    Saka filan degil, bazen yuksek patlayici merminin sekmesine de sahip oldum. Nasil oluyor anlamiyorum ama denk gelebiliyor bazen boyle.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Aynın katılıyorum. Dün KV 1S, ARL 44 ve KV 1 lerin aasında kaldım. Canım %10 falan kalktı tabi hepsi birden bana hücum etti. köşeden burunlarını uzattılar. KV 1 de onlardan cezaserlendi o da uzattı kafasını, Buna yandan HE mermiyi bir gönderdim. %100 canı olan tank birden kapkara kesildi. Güle güle öldüm, KV 2 nin ölüsü bile iş yapıyor. Ama oynama tarzı çok farklı alışınca daha çok sevmeye başladım
  • Bu arada oyunda kazanilan madalyalari bir kenara birakin. Iste size gercek birinci sinif savas madalyalari. Bunlardan 1 tane almayi dusunuyorum acikcasi :)

    http://www.emedals.com/content/newly-listed?gclid=COfm2KumjcACFcbJtAodFz8Ayg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Bu arada oyunda kazanilan madalyalari bir kenara birakin. Iste size gercek birinci sinif savas madalyalari. Bunlardan 1 tane almayi dusunuyorum acikcasi :)

    http://www.emedals.com/content/newly-listed?gclid=COfm2KumjcACFcbJtAodFz8Ayg

    Benim elimde bundan var, iş görür sanırım

    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 12 Ağustos 2014; 18:03:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş nedir bu çektiğim stock T29'dan fulleyince umarım böyle değildir !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

    Arkadaş nedir bu çektiğim stock T29'dan fulleyince umarım böyle değildir !!!

    T29'dan daha iyi tier 7 yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    quote:

    Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

    Arkadaş nedir bu çektiğim stock T29'dan fulleyince umarım böyle değildir !!!

    T29'dan daha iyi tier 7 yok.

    aynen karşısına tiger 1 ile çıkıyorum ancak alttan delebiliyorum. eğer aşağı tarafı gizlerse gg wp.
  • Şu işaretler neden bende yok ?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 12 Ağustos 2014; 22:14:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

    Şu işaretler neden bende yok ?






    XVM kullanmadığından olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BESİKTASK06

    Şu işaretler neden bende yok ?






    Garajda az tank olduğundan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XVM kullanıyorum.

    3 farklı ülkeden 5 tank var para olsa alıcam açık olan çokda :(
  • Internetten Tank Caroussel 1.5.3 u indir. Ya da bu cuma yayinlacagim DH garaj modunu :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22932294229522962297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.