Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (1682. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.030
Cevap
121
Favori
2.444.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATMC ( Azeri ve Türk ) Klanı na alım yapılacaktır. Kardeş klanlarımızda mevcuttur.

Klan üye koşulları:

En az 10.seviye tank olmalı çünkü hergün klan savaşı yapılıyor ve klan savaşları için 10 seviye tank gerekli.

Teamspeak 3 kullanımı. ( Teamspeak 3 kullanarak oyun sırasında taktik va uyarı kolaylığı sağlanmaktadır. Oyuna giripte Teamspeak'e bağlanmayan arkadaşlar klandan men edilir). Üye olduktan sonra özel kanalımız için size IP ve ŞİFRE verilecektir.

En önemli ayrıntı klan savaşları turnuva gibidir finali kazandığımızda toprak elde ederiz yada sahip olduğumuz toprağı koruruz bu toprakların belli bir GOLD getirisi vardır ve bu kazanç durumu olmayan arkadaşlara dağıtılır. Premium üyelik Premium Tank gibi.

Arasıra eğitimler ve yeni arkadaşlara ne yapacakları hakkında bilgiler veriliyor. Hergün yeni taktikler yeni modlar uygulanıyor.

İletişim :
    direnizm@gmail.com
    Oyuncı ismi : SerseriAhmed - İsmim Gökhan
    Pm den de ulaşabilirsiniz.

KONU LİNKİ:
    http://forum.donanimhaber.com/m_75656472/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Fight4Freed0m_ -- 27 Mayıs 2013; 11:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEJAWU77

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

uzun zamandır yoktum İş ve Okuldan dolayı giremiyordum oyuna ve bırakıcam sanırım giresimde yok artık. 10k maç oynanmış ;

2500 gold 1 aylık pre için saklamıstım hazırda duruyor hesapta

ıs7 ıs4 Amx 50 b Batchat 155. Bathcat25t, oBJ 261 , T110E4 , AMX 50 Foch (155) , T-62A , FV4202 , type59 , kv,5 , WZ-111 model 1-4

oyun yüklü olmadıgın dan girip garajın en son haline bakamıyorum. 4 aydır giremedim oyuna sevdiğim bi abiye vermiştim o oynuyordu ondanda haber bayadır oda girmiyor. o yüzden başkasına vericem. pm'den ulaşın konusalım güvenirsem verebilirim.

Arkadaşım sen milletle dalga mı geçiyorsun ???
    hesabı devredicem diyorsun pm atıyoruz cevap yok insan bir cevap verir ; örnek başkasına verdim,bir arkadaşa sözüm vardı,vazgeçtim...gibi
    AMACIN NE BURADA

sazan.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

NA sunucusunda gec saatlerde savaş olmasına ragmen kuzey avrupa'da yermizi almış bulunmaktayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orijinalden alıntı: 123termal123

çok saol bide kardeş adamlar mini haritada gorunen tankların hangileri olduğu yazıyo şimdi ben arty oynuyoyorum haritada tank gorunce mesala med işareti panther de olabilir pz 4 de onun için onu nerden bulabilriim

istediğin şey budur, paylaştığım varolan son sürümü iyi oyunlar.

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

download

Arkadaşlar bu modun nası yüklenceği hakkında yardımcı olacak varmı ya lütfen.... haritada tankalrı göstereceğine INVALID OR MİSSİNG MMAP.XML yazıyor
  • quote:

quote:

quote:

çok saol bide kardeş adamlar mini haritada gorunen tankların hangileri olduğu yazıyo şimdi ben arty oynuyoyorum haritada tank gorunce mesala med işareti panther de olabilir pz 4 de onun için onu nerden bulabilriim

download

Arkadaşlar bu modun nası yüklenceği hakkında yardımcı olacak varmı ya lütfen.... haritada tankalrı göstereceğine INVALID OR MİSSİNG MMAP.XML yazıyor

indirdiğin dosyaların nereye atılacağı zaten belli kopyala yapıştır yapmak kadar kolay nasıl hata alıyosun inanılır gibi değil. Mmap.xml dosyasını resmods içine atmayı unutmuşsun indirdiğin rar dosyasının içinde Mmap.xml de var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

download

indirdiğin dosyaların nereye atılacağı zaten belli kopyala yapıştır yapmak kadar kolay nasıl hata alıyosun inanılır gibi değil. Mmap.xml dosyasını resmods içine atmayı unutmuşsun indirdiğin rar dosyasının içinde Mmap.xml de var.

Sağoalsın helesukur gorukmeye basladı...Şimdide harita buyuk değil ctrl ye basınca harita buyumuyor :@
  • Beyler Tiger II kullanan arkadaslar tavsiye eder mi ?
    Nelere dikkat etmek lazim bilgi verebilir mi acaba
  • Haritayı büyütmek için *?/ tuşunu kullandın mı ?
    Ğ tuşunun hemen üstünde olan tuş yani küçültmek için de -_ tuşunu kullan.
  • Benim adıma oyunun tadı kaçıyor yavaş yavaş, böyle giderse bu oyundan da bu wot forumundan da erken emekli olurum, ortalık hileci kaynıyor.

Dayanamadım Wot'a mail döşendim.

Oynadığım 5 oyunda en az 2 fuel hit'im var, bazen 3 de oluyor, böyle yetenek ya da tesadüf olmaz.

Cheat

I would like to say comment about cheat on this game. I didn't made an detailed search about cheat or mods which is available on world of tanks and I have no intend. But available mods which is accepted by wargaming management for this game - no matter it's function in game - is not unacceptable. I abandoned to play Counter Strike a couple years ago for cheat. I don't want play with cheat and i don't want rivals in a game which is eguipped with cheat. Please remove and ban all mods or similar things in this game, this is not fair, also decreases game quality down. I continuosly take hit on my tank by enemy players with ammo rack or fuel hit and this is not coincidence or normal. How a bullet which is comes by front side of my tank can hit me from back side on fuel tank or ammo ? As i said, if this unfair mods is won't banned or removed by game makers of world of tanks i will guit and stop to play this game, like many other players who is against to make cheat. Nobody wants to be situated among cheaters on a game.

Thanks.
  • ıs 8 de hangara eklendi hadi hayırlısı ıs 7 için uzun bir yol var.

• quote:

ıs 8 de hangara eklendi hadi hayırlısı ıs 7 için uzun bir yol var.

hangar modun güzelmiş deta53... nereden edinebiliriz hangar modu acaba ?
    sen tersmi başlamışsın jagPzE 100 var is4 var amx50b var is7 yok he ilginç
  • quote:

quote:

ıs 8 de hangara eklendi hadi hayırlısı ıs 7 için uzun bir yol var.

hangar modun güzelmiş deta53... nereden edinebiliriz hangar modu acaba ?
    sen tersmi başlamışsın jagPzE 100 var is4 var amx50b var is7 yok he ilginç

açıkçası ıs7 ye gıcık olmuştum çok güçlü tank başedilmiyordu bu yüzden kasmadım. hangar linki aşağıda iyi oyunlar.

prem_umhangar download
  • FULL + FULL HESAP...

Yeni gelecek olan güncelleme ile Tier 8 topçular Tier 10 olacaktır.Hesapta toplam 19 adet Tier 10 olacaktır.Ayrıca diğer serilerde en düşük tier 8 dedir.Neredeyse oyundaki tüm seri tamamlanmak üzere ve garajda 6 adet Tier 8 premium tank vardır.

Tier 10 ağır tankların hepsi,İngiliz ve Çin hariç oda İngiliz Tier 9 da ve Çin Tier 8 de olup garajdadır.Araştırma ağacı hemen hemen tamamlanmış gibi sadece İngiliz ağacı,Çin Ağacı,Yeni amerikan t57 ağacı,2.Rus td ağacı.

Yeni gelen çin ağacı ağır tankı tier 8 de medium serisi de tier 8 e kadar açılmıştır.Hesapta tam 6adet Tier 8 premium tank var.Kışlada 64 adet toplam ranza olup 21'iboştur ve 50 adet kullanabileceğiniz her ülkeden(İngiliz hariç)mürettebat mevuttur.Hesapta 6 adet daha garaj mevcuttur.Hesapta 200 gold 4.000.000 credi vardır.1.200.000 free xp'ye çevirilmeye hazır deneyim vardır.

İngiliz tankları Heavy Tier 9 da(fullenmiştir) Mediumda Tier 9 da fullendi.Çin ağacı Heavy Tier 8 de fullendi,Medium seriside Tier 8 de fullenmiştir.İkinci Rus Td ağacı Tier 8 de fullenmiştir.Amerikan şarjörlü serisi tier 8 olan T69 da olup fullenmiştir.Ayrıca yeni gelecek olan Alman medium(Leopard 1) serisi Indien Panzerde olup fullenmiştir.Yeni gelecek fransız med serisi için amx 12t de 88 bin ex kasıldı.

Tier 10 tankların hepsinde,premium tankların hepsinde ve Tier 8 KMT lerin hepsinde,Tier 5 hafif tankların hepsinde modül vardır.Premium tankların hepsi 3 er adet(Yaz,Kış,Çöl) kalıcı kamuflajlı ve türk bayraklıdır.

Garajda mevcut tanklar:
    Hafif Tanklar :
    Orta Tanklar : M48a1, Bat Chat 25 t, T62-A,E50 M Aust,Centurion 7/1,T34-2(Çin Tier 8),T69,Indien Panzer
    Heavy Tanklar : T110 E5 , Amx 50B, E100 , Maus, Is4, Is7,Conqureor,110(Çin Tier8)
    Tank Avcıları: Amx 50 Foch 155, JapgzE100, T110E3, T110e4, Object 268,Su-101,İngiliz AT-15
    KMT : Bat Chatillon 155, GW Type E, T92 ve Object 261
    Premium Tanklar : FCM 50 T,Type59, Kv-5, T34, M6A2E1,8.8 cm Pak43 Jagdtiger

Fiyat için teklif veriniz.Ancak komik rakamlar teklif etmeyiniz.Yaptığım masraf ve emek ortadır.
  • Razer Deahtreader Mouseden Çıkan Kod Satılır..
    Bonus Kod içeriği;
    • Bir adet garaj yuvası
    • 500 altın
    • Yedi günlük Premium Abonelik
    • PzKpfw 38H735 (f) tankı’dır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

uzun zamandır yoktum İş ve Okuldan dolayı giremiyordum oyuna ve bırakıcam sanırım giresimde yok artık. 10k maç oynanmış ;

2500 gold 1 aylık pre için saklamıstım hazırda duruyor hesapta

ıs7 ıs4 Amx 50 b Batchat 155. Bathcat25t, oBJ 261 , T110E4 , AMX 50 Foch (155) , T-62A , FV4202 , type59 , kv,5 , WZ-111 model 1-4

oyun yüklü olmadıgın dan girip garajın en son haline bakamıyorum. 4 aydır giremedim oyuna sevdiğim bi abiye vermiştim o oynuyordu ondanda haber bayadır oda girmiyor. o yüzden başkasına vericem. pm'den ulaşın konusalım güvenirsem verebilirim.

Arkadaşım sen milletle dalga mı geçiyorsun ???
    hesabı devredicem diyorsun pm atıyoruz cevap yok insan bir cevap verir ; örnek başkasına verdim,bir arkadaşa sözüm vardı,vazgeçtim...gibi
    AMACIN NE BURADA

katılıyorum adam resmen dalga gecıyor.bende mesaj atmıstım okundu yazıyor ama cevap yok amacı nedır bunun anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: il60hami84

Haritayı büyütmek için *?/ tuşunu kullandın mı ?
    Ğ tuşunun hemen üstünde olan tuş yani küçültmek için de -_ tuşunu kullan.

Teşşekkürler yardım için
  • Arkadaşlar bu GW-TİGER in arkasında çanak anten gibi bişe var o nedir sizce ben ucaklardan geln ateşi önlemek için diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler Tiger II kullanan arkadaslar tavsiye eder mi ?

ben kullanıyorum şu an sadece 2. Top mevcut (jagdpantherin son topu) ve taret olmamasına rağmen güzel oyun çıkardığım oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

quote:

ben kullanıyorum şu an sadece 2. Top mevcut (jagdpantherin son topu) ve taret olmamasına rağmen güzel oyun çıkardığım oldu.

Premium olmadan once 78k kasmam gerek :D
    Bence tier 7 de tiger ile cok kasman lazim basarili olmak icin cunku tankin oyle cok ustun oldugu bir ozelligi yok hepsi ortalama
    O kadar kasarak hangi tier 7 yi kasarsan kral olursun
    Tier 8 de durum nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 28 Mayıs 2013; 19:20:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

quote:

Premium olmadan 78k kasacak :D
    Bence tier 7 de tiger ile cok kasman lazim basarili olmak icin
    O kadar kasarak hangi tier 7 yi kasarsan kral olursun
    Tier 8 de durum nasil

şu an tier8 olan Tiger II tankından bahsediyorum zaten. Ayrıca tiger1 de her şeyi araştırdım elit oldu.

• 
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.