Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (1330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.030
Cevap
121
Favori
2.444.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jake sully

quote:

Arkadaşlar oyunda yeniyim yani çömez .Şuanlık neler yapabilirim,ilk başlayanlar için hangi taktik uygulanmalı

clana gir ve bilgi paylaş.ilk olarak savas alanında hemen öne cıkma tankı sakla kafanı cıkar ateş et saklan oyunun mantığı bu sekilde.incelikleri zamanla kavrarsın. bu arada önden tankların altına doğru vur yandan ve arkadan serbest.

Teşekkürler cevap için şuan traktorle gidiyorum Pz35t mi açmalıyım Pz2 mi?

Birde ben tank gördüğüm zaman mause sağ tuşuyla auto aim yapıyorum kendisi ateş ediyor.

Hangi tankla oynamak istediğine tier 3-4 tanklara göre karar verme çünkü o tanklarla çok kısa sürede oynayacaksın, bence tier7den sonraki tankların özelliklerine bakarak karar ver.

tier 7 hangisi ? tier diye yazmıyor?

Tiger-Tiger P falan onların olduğu kısım.
  • Yahu bu Wespe neymiş ya.Dakikada 3-4 kurşun atıyorum onda da T46'ya bile %20-%30 hp giriyor.Grille'ye kasıyorum umarım o da böyle hayal kırıklığı olmaz

Edit:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cct1903 -- 18 Ekim 2012; 17:02:14 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunda yeniyim yani çömez .Şuanlık neler yapabilirim,ilk başlayanlar için hangi taktik uygulanmalı

clana gir ve bilgi paylaş.ilk olarak savas alanında hemen öne cıkma tankı sakla kafanı cıkar ateş et saklan oyunun mantığı bu sekilde.incelikleri zamanla kavrarsın. bu arada önden tankların altına doğru vur yandan ve arkadan serbest.

Birde ben tank gördüğüm zaman mause sağ tuşuyla auto aim yapıyorum kendisi ateş ediyor.

dostum daha yolun basındayken rus tanklarına dön yeni baslayan biri için en doğru tercihtir.oynaması kolay ve rekiplerine göre üstün tanklardır ms 1 den is 7 koluna git illa alman sempatizanıyım dersen orası ayrı ama alman oynamak biraz incelik ister .ikinci önerecekim tank t110e5 kolu is7 ve t110e5 in garajında olduğu zaman hemen hemen tüm clan savaslarında kendine yer bulabilirsin. auto aim e aldığında karsındaki tankın ortasına odaklanıyor eğer karsındaki tankın sana ön tarafı dönükse en kalın zırhlı bölgesine odaklandığı için delme sansın zor.tabi bu senin topunun delme oranı ver karsındaki tankın zırhına göre değişir. lafın kısası simdilik iş görür ama birkaç tier atladıktan sonra tankların hassas noktalarını ezberlersin manuel atmak herzaman daha iyidir.

dediğini yapacağım teşekkürler ama hep vuruluyorum çok sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cct1903

Yahu bu Wespe neymiş ya.Dakikada 3-4 kurşun atıyorum onda da T46'ya bile %20-%30 hp giriyor.Grille'ye kasıyorum umarım o da böyle hayal kırıklığı olmaz

Edit:İmlâ

grille'nin topu sağlamdır.yalnız mürettabatı paralı eğit öyle kullan.kodumu indirir affetmez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum daha yolun basındayken rus tanklarına dön yeni baslayan biri için en doğru tercihtir.oynaması kolay ve rekiplerine göre üstün tanklardır ms 1 den is 7 koluna git illa alman sempatizanıyım dersen orası ayrı ama alman oynamak biraz incelik ister .ikinci önerecekim tank t110e5 kolu is7 ve t110e5 in garajında olduğu zaman hemen hemen tüm clan savaslarında kendine yer bulabilirsin. auto aim e aldığında karsındaki tankın ortasına odaklanıyor eğer karsındaki tankın sana ön tarafı dönükse en kalın zırhlı bölgesine odaklandığı için delme sansın zor.tabi bu senin topunun delme oranı ver karsındaki tankın zırhına göre değişir. lafın kısası simdilik iş görür ama birkaç tier atladıktan sonra tankların hassas noktalarını ezberlersin manuel atmak herzaman daha iyidir.

dediğini yapacağım teşekkürler ama hep vuruluyorum çok sinir oldum

youtube den video izle çok fazla paylasım var .nasıl hareket ettiklerine nerelere vurduklarına dikkat et.
  • 8.1'de ingilizlerin med'ini açacak varmı düşünen
  • Arkadaşlar ben e-pin yükledim atm den biraz önce hesap fişi filan aldım ama hesaba ep gelmedi? Normalde hemen geliyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor? Daha önceden tecrübesi olanlar yardım edebilir mi ? Daha önce de yazdım ama yardım eden olmadı.
  • Vk3001h(670) taret taklnca kac can oluyor ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POOL madalyası kazandımdahttp://worldoftanks.eu/news/4268-80-challenge-accepted-contest/ bu yarışmaya nasıl katılabilirim detaylı bir şekilde anlatıverirseniz?

Edit:Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münih -- 18 Ekim 2012; 20:25:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSharp

Arkadaşlar ben e-pin yükledim atm den biraz önce hesap fişi filan aldım ama hesaba ep gelmedi? Normalde hemen geliyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor? Daha önceden tecrübesi olanlar yardım edebilir mi ? Daha önce de yazdım ama yardım eden olmadı.

işlemin hızlı gerçekleşmesi için sitesinde iletişim bölümünde bildirim yap parayı yatrıdığın saat atirh ve ismini yaz hemen hesabına ep yüklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orijinalden alıntı: RockSharp

Arkadaşlar ben e-pin yükledim atm den biraz önce hesap fişi filan aldım ama hesaba ep gelmedi? Normalde hemen geliyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor? Daha önceden tecrübesi olanlar yardım edebilir mi ? Daha önce de yazdım ama yardım eden olmadı.

işlemin hızlı gerçekleşmesi için sitesinde iletişim bölümünde bildirim yap parayı yatrıdığın saat atirh ve ismini yaz hemen hesabına ep yüklenir.

Hocam yani ''xx tarihinde xx saatinde ödeme yaptım.'' yazıp göndereyim mi ?
  • arkadaşlar server değiştirme ile ilgili bir haber varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucandodo

POOL madalyası kazandımdahttp://worldoftanks.eu/news/4268-80-challenge-accepted-contest/ bu yarışmaya nasıl katılabilirim detaylı bir şekilde anlatıverirseniz?

Contests_EU@wargaming.net. bu adrese email atacaksın. Email'de Replay + Maç Sonu çıkan istatistik ekranı görüntüsü olacak.

Başlığı

[Challenge Accepted] Kullanıcı Adın – Pool/Walters/Tarczay Madalyalarından biri* – Kaç tank yokettiğin.

Örnekler

[Challenge Accepted] Karkamusa – Pool – 13.

[Challenge Accepted] Supercharge – Walters – 8.

[Challenge Accepted] Obirian – Tarczay – 6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

8.1'de ingilizlerin med'ini açacak varmı düşünen

ben centürean (sentüryindi ) tam ismini söyleyemedim ama ingiliz mediydi fazla bir şeyler düşünmüyorum . kafa dağitmak için fena değiller . ama ingiliz tanklariyla oynadiğimda hep kendimi bir aşsagide görüyorum sanki tier 8 zse tier 7 öyle
  • Vk3001h(670) tareti taknca can kac oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar world of tanks oyunun için satılan e-pinler yasalmı almayi düşünüyorumda bilen satın alan arkadaşlar varmı ban yemeyelim bi daha .
  • quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

arkadaşlar server değiştirme ile ilgili bir haber varmı.

malesef sadece asya sunucusuna var su anda
  • Arkadaşlar altın almak istiyorum fakat kredi kartı ve sms yolundan başka ptt yada bankaya para yatırarak alabilir miyim? Yardımcı olrsanız sevnirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: ucandodo

POOL madalyası kazandımdahttp://worldoftanks.eu/news/4268-80-challenge-accepted-contest/ bu yarışmaya nasıl katılabilirim detaylı bir şekilde anlatıverirseniz?

Contests_EU@wargaming.net. bu adrese email atacaksın. Email'de Replay + Maç Sonu çıkan istatistik ekranı görüntüsü olacak.

Başlığı

[Challenge Accepted] Kullanıcı Adın – Pool/Walters/Tarczay Madalyalarından biri* – Kaç tank yokettiğin.

Örnekler

[Challenge Accepted] Karkamusa – Pool – 13.

[Challenge Accepted] Supercharge – Walters – 8.

[Challenge Accepted] Obirian – Tarczay – 6.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.